IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Какин тебе какво те грее какво прави кака ти ? Консултации не давам
    Ич не ме грее какво правиш ,ама си на всяка маджа мерудия.Аз освен висопарни хвалби колко си умна хубава и богата друго не видях.Не те питах какво правиш а дали разбираш от акции?Все пак е икономически форум
    Last edited by nradev1111; 21.06.2024, 16:11.

Коментар

• Размяната на дома се превръща във все по-популярна алтернатива на Airbnb - Investor.bg

===2079===

Хммм, за БГ може би ще трябва да разширят платформата с опция за размяна на деЦки и квартири, че иначе не е ясно какво ще разменят някои чакащи на перона.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Kaka ти и от акции ли почна да разбираш.И кога няма да е рано
        Какин тебе какво те грее какво прави кака ти ? Консултации не давам
        Last edited by Selena2024; 21.06.2024, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Цялата история не се връзва. Сравняваме България със Сомалия обаче пишем в български форум. После другите били не Ок.

Сега имот в България аз лично не продавам. Цената им досега само расте. Данъците смешни. Земите дават прилича рента.

България е коренът, базата. Оттам насетне може да се диверсифицира и да се купува в чужбина.

За акции при мен лично още е рано. Но да се критикуват имотите от “акционери” в темата за имотите е много несериозно.

Истината, никъде в момента не е добър момент. В цяла Европа икономиката буксува. Клиенти от Канада ми пишат как нещата и там не са Ок.

Напоследък наблюдавам поток американци да се изнасят към Европа, така че глупави приказки как България била супер зле не ми се четат. България бавно си напредва. Може би не толкова бързо колкото на мен би ми се искало, но предвид общата картина си е Ок.
          Kaka ти и от акции ли почна да разбираш.И кога няма да е рано

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

надявай се
            Съвсем сериозно - ти какво бъдеще очакваш за БГ? Имайки предвид хаоса в парламента, проблемите в Европа, войната която чука на вратата, демографията...
            Last edited by ejonny2376; 21.06.2024, 14:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

И този ви аргумент скоро ще изчезне.
              България е вече по-циганизирана от всяка друга европейска държава - и то не заради миграция, а заради собствената ви демография, което е най-трагичното. А бежанците ще ви ги връщат един по един - да си ги отглеждате, щом сте ги пуснали през границата. Зелените либерасти загубиха изцяло влияние в Европа, дясната вълна се връща с пълна сила, много неща ще се променят скоро. В БГ естествено пак ще сте прецакани.
              надявай се
              препоръка е

Коментар

е, да. освен това се иска и да си траеш като те обарват новите инженери и доктори от афганистан
                ще ревете да се върнете в българия ама нито ще можете
                нито ние ще ви искаме
                айде теб ще те вземем, защото си наше момче
                но повечето ще останат по чужбината немили-недраги и по неволя роднини на кафяви раси
                И този ви аргумент скоро ще изчезне.
                България е вече по-циганизирана от всяка друга европейска държава - и то не заради миграция, а заради собствената ви демография, което е най-трагичното. А бежанците ще ви ги връщат един по един - да си ги отглеждате, щом сте ги пуснали през границата. Зелените либерасти загубиха изцяло влияние в Европа, дясната вълна се връща с пълна сила, много неща ще се променят скоро. В БГ естествено пак ще сте прецакани.

Коментар

Да де, но забравяш че в швабистан се иска работа, умения, образование...
                  Тези неграмотници, свикнали на "пари на ръка" и от ден за ден, нямат шанс в която и да било нормална държава по света.
                  е, да. освен това се иска и да си траеш като те обарват новите инженери и доктори от афганистан
                  ще ревете да се върнете в българия ама нито ще можете
                  нито ние ще ви искаме
                  айде теб ще те вземем, защото си наше момче
                  но повечето ще останат по чужбината немили-недраги и по неволя роднини на кафяви раси
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

БрокеразЕ, стига сте клечили в тоя форум за пеесе кинта на ден, ~9к на месец (6к чисти) хич не е зле, хФащайте самальота и газ за швабистан, хем парЕ ще изкарате, хем ще се отървете от нас( и ние от вас).
                    Да де, но забравяш че в швабистан се иска работа, умения, образование...
                    Тези неграмотници, свикнали на "пари на ръка" и от ден за ден, нямат шанс в която и да било нормална държава по света.

Коментар

100k fix + 0-50% бонус + кола
                      БрокеразЕ, стига сте клечили в тоя форум за пеесе кинта на ден, ~9к на месец (6к чисти) хич не е зле, хФащайте самальота и газ за швабистан, хем парЕ ще изкарате, хем ще се отървете от нас( и ние от вас).

Коментар

няма да се подиграваш с хората, кой ще дойде за има-нема 50к чисто +0% бонус
                        Повечко от 50к са...И не е като да няма кандидати.
                        Виж, за Бугаристан трудно някой би се навил, малко са лудите доброволно да мизерстват.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                          Случка от днес. Моят колега търсеше апартамент във Варна. минала година му намерих едно къще за 160К, но той го отказа (била скъпа за БДС). Днес той подписа договор за покупка на същото къще, довършено с кухня и баня, а останалото пак по БДС. Цената: 290К. (без никакво самоучастие, 100% финансиране с жилищен кредит). Доводите на колегата: "Писна ми да финансирам хазяйката"

===2079===

Влакогонци, умолявам ви, СПРЕТЕ ДА РУТИТЕ ЦЕНИТЕ, че това вече не се трае!
                          Тази история с къщата във Варна вече ни я разказа преди 2 месеца.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

няма да се подиграваш с хората, кой ще дойде за има-нема 50к чисто +0% бонус
                            препоръка е

Коментар

така става като лъжеш познатите си, че месарницата е твоя
                              звънят ти да вземеш някой на работа и се налага пак да им разправяш небивалици

колко пара си приготвил за този селс?

Коментар

В момента аз преглеждам CV-та в интерес на истината, трябва ми сейлс мениджър.

Миналата седмица една семейна позната се свърза с мен да ме пита дали не мога да помогна на сина ѝ - не го познавам момчето, работи в Германия вече 10 години след завършването във финансовата сфера. Искало му се да се прибира в БГ и кандидатствал в няколко уж добри компании в София. Всички (вкл. хедхънтъри) го убеждавали какъв супер стандарт имало в София, колко се били подобрили нещата в БГ...Максималната оферта обаче - 6500 лева бруто за финансов анализатор. Пълна подигравка.

Казах на жената да не се занимават и че подобни условия са пълна подигравка с труда на хората. Да си учил в чужбина, да си инвестирал толкова много в образование, да си придобил сериозен и дългогодишен опит и умения ивън БГ и накрая да те уверяват как 2750 Евро чисти било супер доход и какъв стандарт си щял да имаш...Безумие.
                                така става като лъжеш познатите си, че месарницата е твоя
                                звънят ти да вземеш някой на работа и се налага пак да им разправяш небивалици

колко пара си приготвил за този селс?
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X