Nomche, стискам палци всичко да мине по най-лекия възможен начин. Бързо и безпроблемно възстановяване!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ох, по-голяма болка от това да е болно детето нямаМного съжалявам и пожелавам бързо и успешно възстановяване !
Не съм се сблъсквала с такъв проблем, но погледни какво открих
https://www.dw.com/bg/%D0%BC%D0%B8%D...%81/a-53367622
Отново пожелавам успешно възстановяване !
В тези жеги би трябвало да си в Созопол. Ако е така дай знак. Аз ще идвам до там с децата идната седмица и ще се радвам да пием по бира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Благодаря Лев, специални благодарности също на Песи и Купата. Много бърза, човешка и мъжка реакция и подкрепа от тяхна страна, много съм признателен. Дано се размине всичко, та повод за черпане да има, можеше и при по-лежерни обстоятелства да се случи това, но животът за това е пъстър.
Макар подкрепата да дойде от повишителската страна на форума, засега оставам по-скоро понижител, хаха.
То и аз като нещо не успявам да купя и аз ще започна да понижавам, дали ще успея обаче.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ох, по-голяма болка от това да е болно детето нямаМного съжалявам и пожелавам бързо и успешно възстановяване !
Що се отнася до статията, точно на място е и да, това е другата възможност за диагноза на нашия случай. Въпреки, че и двамата родители сме ваксинирани от преди няколко месеца, възножно е да го е карал безсимптомно покрай детската градина.
Иначе смятах да не пиша в темата известно време, даже мисля успях за малко повече от седмица, но какво нещо е живота, хихи. Още веднъж благодарности на всички.Last edited by nomche; 17.07.2021, 19:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Има го личното. Сега го видях. Разбрахме се! Споко!
Макар подкрепата да дойде от повишителската страна на форума, засега оставам по-скоро понижител, хаха.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеНе работят личните съобщения, пробвах да пиша на Лева, не ставаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеМоля някой спешно да ми прати на СМС телефона на Bulgarian Lev, детето ми е със страшна диагноза Болест на Кавазаки и ми трябва да чуя някой, който може да помгне. Моят телефон е 0888353507Много съжалявам и пожелавам бързо и успешно възстановяване !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Така е и редно след толкова печатане. Когато печатането става безконтролно, то рано или късно цената на другите активи, компенсира обезценката при печатането. Единствения актив който не компенсира е кеша. Демек тия които държат кеш, плащат сметката и духат супата. Само гледай да пръскаш редовно против дървеници, че да не ти излапат старите курници..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе мога да дам прогноза колко още ще послъпнат имотите,но тук в Щатите старите курници избъскаха яки цени нагоре.Харесвайки рентиерството излезе така че купувайки жилища 2016 за почти 700к си запазих парите в тая инфлация. Наемите пък са чудесен доход с който да обикалям света.
Last edited by the Judge; 17.07.2021, 16:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Не му давай такъв акъл, че се сещам къде ще довтаса. И както бехме първи врагове ще станем неразделни от масата и вискито (за негова сметка).
чак врагове, не знам, но понякога наистина прескачам границата на добрия тон.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Венко от мен да знеш убавите работи стават бавно....Аз дебна един пияндурник дето го мързи да работи и порка да свърши парата за пиене от продажбата на таванското ателие и ще го оферирам за 250кв.м. идеална част от УПИ то и два гаража.Ама пие от скъпото уиски от 90 стотинки стограмката и нема да закъса скоро...Животът ме научи да чакам търпеливо.Ако направя и тоя удар повече нищо не искам...
успех, пеше.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеС 13% повече са сделките за имоти в Бургас за първото полугодие на 2021 г.:: Investor.bg
С 13% повече са сделките за имоти в Бургас за първото полугодие на 2021 г.
За центъра на Бургас цените на имотите се движат между 1300 и 1500 евро на кв. м, в Меден рудник – около 700 евро на кв. м, а в Славейков – 900 евро на кв. м
================================================== ======================================
Амааа... Как така?!!! Нали уж имахме демографска криза и огромен демографски проблем? Кой по дяволите купува?!!! Защо купува?!!! Тия хора акъл нямат ли?!!!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар