If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той ми обяснява причините! Той, студента на квартира ми обяснява причини в тема за имоти, той студента на квартира ще обяснява нещо на човек с 6 имота, 4 от които в областни центрове. Той, кой е той? Какъв е той?
Лев, този играч, не ти ли звучи, същият, като laconic, който през 2021г. когато си купих апартамента в Бургас, обясняваше, че е продал на връх и от точно този момент, цените щяли да почнат да падат? Цените после се взривиха нагоре.
Даже и не са продавали никога нищо. Смятали са че е връх 2017 и нали са демо играчи продават наужким. Щото нищо нямат, някои от тях чакат да наследят нещо в прованса. И ги е яд че цените катерят нагоре. В прованса не. И на фондовите нямат нищо, само следят индексите. Казах ти, Радев и сина му особено има добри позиции там и си купи момчето отдавна. Без да слуша Радев.
Е, в момента ползва, не е собственик. А ако наследи с още куп братя и сестри смятай какво се случва. Ама нашето българче е просто фотографа на семейната им собственост.
Опитах се да Ви обясня че има и друг свят, но явно излиза извън рамките на какво бихте могли да разберете Само да драснем повърхността. Ако вилата е на юридическо лице няма персонална отговорност за данъци, няма прехвърляне на собственост при наследяване и разходите всъщност могат да бъдат декларирирани и да си намалите данъците ако имате приходи както е случая с наема на маслиновата горичка. Естествено, имате контрол върху юридическото лице така че можете да взимате решения, но в най-лошия случай носите отговорност като управител.В случая с Италия наследствените данъци са сравнително ниски , но имате ли имот регистриран на Ваше име може да се стигне до плащане на данъци върху целия Ви доход дори този извън Италия
Не знаех че в правото има термин "дефолт">Кака всички им стана ясно че не си никаква адвокатка.Ако искаш да ме обориш си кажи името да проверим в адвокатската колегия
Само едно ще ти кажа и спирам да се занимавам с теб. Тънка работа е наследяването в държавите от латинския правен кръг
Даже много ти казах
А сега си представи какво може да сътвори даден юрист ако жонглира не с една, не с две, а с три правни системи
И се благодари на жегата, че въобще ти отговарям. Лаик.
Естествено , че изчерпва всичко . Показателно е, че дори като Ви обяснят причините не можете да ги разберете.
Лев, този играч, не ти ли звучи, същият, като laconic, който през 2021г. когато си купих апартамента в Бургас, обясняваше, че е продал на връх и от точно този момент, цените щяли да почнат да падат? Цените после се взривиха нагоре.
Кой, Бетърчо ли да плати? С кво? Треа да му земем трите десети коини. И в Чайка вероятно не е имал нищо...леко на запад може, във Владиславово. като оня образ с Московска, същия е.
Ти мене ме остави, видяхме какъв въздух си. Изложи се яко с тая барака за илядо лв.
А, ще помисля. На Бетърчо не му харесва, на ската е препоръчително да има растителност и жив плет, не да забиваш железа, ще увеличиш ерозията на ръба. Но...карай, от такива като Бетерчо само мнения, те са индикатор също.
Какви мнения? Всички видяха занемарения двор. Не че очаквахме нещо друго де.
E то бива юридическо безхаберие ама чак пък от елитна адвокатка не съм го очаквал.Не знам как е било преди 2000 години ама към днешна дата съпругата е наследник
Е, в момента ползва, не е собственик. А ако наследи с още куп братя и сестри смятай какво се случва. Ама нашето българче е просто фотографа на семейната им собственост.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
E то бива юридическо безхаберие ама чак пък от елитна адвокатка не съм го очаквал.Не знам как е било преди 2000 години ама към днешна дата съпругата е наследник
В България по дефолт. По други държави - не е по дефолт. Няма да те открехвам.
И тя ползва. На родителите, естествено, ако е Италия, където кисненето в деЦките е занимание отнемащо поне милениум.
Католици. Демек мацката има още десет братя и сестри (щото папата е забранил презерватива и всичките са “сепарато”, но никогаж “диворциато”).
Общо взето стабилна геронтокрация и бавнисима смяна на поколенията (справка деди Берлускони), а са и дълголетни и витални до много късно …
Да не те открехвам как всякакви пунически войни бледнеят пред разпределението на наследство в латинска фамилия. Естествено до нашия романтично драматичен лирически герой, младият Вертер, нищо няма и да дойде, защото се следват стриктно принципите на римското право изобретено от гениални юристи преди има няма около 2000 години, а принципът е, че ва̀жи само пряката кръвна линия. Нема съпрузи, нема съпруги, нема конкубинки
E то бива юридическо безхаберие ама чак пък от елитна адвокатка не съм го очаквал.Не знам как е било преди 2000 години ама към днешна дата съпругът/съпругата е наследник
ПП.Разкажи ни за некой испански бизнесмен дето се е преместил в БГ.Да се посмеем.
Кой, Бетърчо ли да плати? С кво? Треа да му земем трите десети коини. И в Чайка ветоятно не е имал нищо...леко на запад може, във Владиславово. като оня образ с Московска, същия е.
Аз сериозно съм намислил да се свържа с човека, освен Бетера и danetha трябва да му плаща сериозни обезщетения. Тогава да ги видим, колко сериозни са им портфейлите, ще е много интересно.. сега, Фрости също е в играта. Сигурен съм, че човека много ще се зарадва да получи обезщетения от такива трима мастити инвеститори
Естествено , че изчерпва всичко . Показателно е, че дори като Ви обяснят причините не можете да ги разберете.
Причините касаят собственика както го написа. Ти си "гостенин" там, това се опитваме да ти кажем. Но и това е нещо. , и няма лошо, така е навсякъде. Но не знаете какво е да купиш, да инвестираш със собствен труд, това също се опитваме да ви кажем. И не е обида, а факт.
Значи, нямаш нищо против да платиш обезщетение на продавач, който си злепоставял имота му, ако това не съм аз. И то с месеци. Ти какво обезщетение би му платил? Питам те сериозно, щото утре и при него ще ходя.
Кой, Бетърчо ли да плати? С кво? Треа да му земем трите десети коини. И в Чайка вероятно не е имал нищо...леко на запад може, във Владиславово. като оня образ с Московска, същия е.
Пак заповядайте! Ако наистина е Ваша къща е грехота да не се възползвате от този изглед.
А, ще помисля. На Бетърчо не му харесва, на ската е препоръчително да има растителност и жив плет, не да забиваш железа, ще увеличиш ерозията на ръба. Но...карай, от такива като Бетерчо само мнения, те са индикатор също.
Коментар