Ето я къщата от другата страна : https://www.google.com/maps/@42.6921...!1e3?entry=ttu
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това не е къщата на Лорда. Не се прави, моля те на компютърен гений да търсиш и постваш имоти които не са на никого от форума. Както и онази къща от завчера с некакъв ламаринен навес. Ако ще спорите спорете с факт и подадена информация, тук един имаше дето не вярваше че имам имоти и къде точно в София и Фиш фиш. После пък не му харесаха. Негова работа, аз не съм ги взел да му харесват на някой си дрисльо. Но като му казах да приготви по 100 кинта на жилище и нот акт и взе да си дъвче долната устна. Че аз безплатно ли ще се занимавам с вчерашни лигльовци да им доказвам това и онова. Пиша тук, като вярваш вярваш, като не вярваш ходи се учи. Нали така?
Коментар
-
Това не е къщата на Лорда. Не се прави, моля те на компютърен гений да търсиш и постваш имоти които не са на никого от форума. Както и онази къща от завчера с некакъв ламаринен навес. Ако ще спорите спорете с факт и подадена информация, тук един имаше дето не вярваше че имам имоти и къде точно в София и Фиш фиш. После пък не му харесаха. Негова работа, аз не съм ги взел да му харесват на някой си дрисльо. Но като му казах да приготви по 100 кинта на жилище и нот акт и взе да си дъвче долната устна. Че аз безпкатно ли ще се занимавам с вчерашни лигльовци да им доказвам това и онова. Пиша тук, като вярваш вярваш, като не вярваш ходи се учи. Нали така?
- 1 like
Коментар
-
Цените в провинцията са нормални. Да, за Бг са нормални, всеки може да спести, да тегли кредит и при двама работещи с по 1600 -1800 лв да изплати жилище в Търново, Ямбол, Шумен, Добрич, а защо не и във Варна, Пловдив...еее, Софийските идват малко дебелички за Бг стандарта и качеството, но...казвал съм...и в Дака, и в Скопие цените са неадекватни спрямо средния доход на бенгала и македонеца съответно. Пък и качеството на живота и обслужването и потреблението е някак нисичко. Не е ли така?
Коментар
-
Това не е къщата на Лорда. Не се прави, моля те на компютърен гений да търсиш и постваш имоти които не са на никого от форума. Както и онази къща от завчера с некакъв ламаринен навес. Ако ще спорите спорете с факт и подадена информация, тук един имаше дето не вярваше че имам имоти и къде точно в София и Фиш фиш. После пък не му харесаха. Негова работа, аз не съм ги взел да му харесват на някой си дрисльо. Но като му казах да приготви по 100 кинта на жилище и нот акт и взе да си дъвче долната устна. Че аз безплатно ли ще се занимавам с вчерашни лигльовци да им доказвам това и онова. Пиша тук, като вярваш вярваш, като не вярваш ходи се учи. Нали така?Last edited by X_Y; 15.08.2024, 09:53.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Потенциално мога и с плуване по Дунав. Но ако ше хващам Дунава защо да не тръгна в другата посока ?
Преди като казвах, че цените на имотите в България са абсурдни всички ми скочихте. Господина с мазето най-много обвиняваше че съм бил родоотстъпник. Сега лека-полека се съгласявате с доводите ми. Транспорт няма, обслужване няма, цените са неадекватни за предлагания продукт и тук имам предвид и ресторанти и имоти и градска среда и нормативна уредба/ закони. За малко да приемат правила за старите коли, но после го отнесе някакво малко шефче върнаха стария начин и пак дори Трабант може да мине теста срещу 50 лева. Междувременно хората се оплакват от въздуха, продължителността на живота копае дъното, но ние сме горди че имаме най-високо нарастване на цените на имотите в Европа след Турция където има 3 цифрена инфлация.
https://tinyurl.com/sofiaair1Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
И ще ми кажеш на лично. Бате Пешо беше пич. Липсва ми.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз ще го питам Никито. Няма да споделям тук, разбира се. Жалко за бай Пешо, все ми казваше аз на доктор не съм пристъпвал.
Коментар
-
Ми ще стигнеш, ще пътуваш със самолет, влак или с автомобил през нощта например че е по-хладно и слънце не дразни и печелиш време от деня. Стига да искаш ще стигнеш.
Преди като казвах, че цените на имотите в България са абсурдни всички ми скочихте. Господина с мазето най-много обвиняваше че съм бил родоотстъпник. Сега лека-полека се съгласявате с доводите ми. Транспорт няма, обслужване няма, цените са неадекватни за предлагания продукт и тук имам предвид и ресторанти и имоти и градска среда и нормативна уредба/ закони. За малко да приемат правила за старите коли, но после го отнесе някакво малко шефче върнаха стария начин и пак дори Трабант може да мине теста срещу 50 лева. Междувременно хората се оплакват от въздуха, продължителността на живота копае дъното, но ние сме горди че имаме най-високо нарастване на цените на имотите в Европа след Турция където има 3 цифрена инфлация.
https://tinyurl.com/sofiaair1
Коментар
-
Най-вероятно. Черна точка за кондора, че му краде ника. Никито ги знаеше тези работи ама като го изгонихтеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
На бай Пешо ли?. Бог да го прости! Аз все не вярвам. От какво, от Ковид ли почина?
Коментар
-
Грозно е да имитираш ник на починал форумец. Някак е неетично.. Бог да го прости! Аз все не вярвам. От какво, от Ковид ли почина?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Ако не можете да стигнете до апартамента си В Бургас или Варна, каква е стойността на този апартамент ?Last edited by X_Y; 15.08.2024, 09:44.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Стига с тоя влак бе, излагате се. Знаеш ли че в сезона с тая Тракия ако тръгнеш за Бургас може да си оплюеш брадата. Да кибичиш в ежедневните почти тапи от инциденти по двулентова магистрала, след което да те отклонят и да съжалиш че шофираш изобщо. Да се измориш до крайност от висене и рискови маневри. Недейте простя с предпочитанието за влак, както и за метрото в София, щото и такива коментари съм чел . Вас са ви правили на задната седалка на коли все едно та наужким не слизате от тях - ни у София, ни извън Сф.
ПП: Това не към теб персонално, а към снобските коментари характерни за незрели хора.Last edited by X_Y; 15.08.2024, 09:43.
- 1 like
Коментар
Коментар