Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, роден ли сте бил през 1995г. когато съм съм купувал акции?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, не с лошо. По кръчмите без пачка не се ходи.
П.С я да видим колко човека могат да покажат платена сметка от кръчма чрез деб карта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защото, вероятно са в брой, а който плаща в брой е в сивия сектор.
Често се хвалиш със твоя стоматолог, можеш ли да покажеш платежен документ или транзакция?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Господин бетер точно за тези хвалби говореше. Вие не знаете нищо за мен, но някак решихте че имате превъзходство. Защо ? Защото няма начин някой да "има" повече от Вас ?Last edited by Bailor; 19.08.2024, 21:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Първо мерси за комплимента. Работя с хора. Всякакви хора. Между няколко държави. Малки хора, големи хора. Темата е страхотен барометър какво се случва в държавата. Направо мериш пулс.
”Чичковците” много знаят щото много са видели
Добра вечер и на теб!
ПП: Най-опасно е човек да загуби контакт със земята и в пряк и в преносен смисъл.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първо мерси за комплимента. Работя с хора. Всякакви хора. Между няколко държави. Малки хора, големи хора. Темата е страхотен барометър какво се случва в държавата. Направо мериш пулс.
Добра вечер и на теб!
ПП: Най-опасно е човек да загуби контакт със земята и в пряк и в преносен смисъл.
Коментар
-
Аз имам много неща, които вие нямате. Правил съм го през 1995г., когато вие навярно не сте бил роден.
ПП Какво ме интересува какво сте правили 1995 или 1985 ?Last edited by rverb; 19.08.2024, 21:55.
- 3 Харесвания
Коментар
-
А, защо трябва да показвам точно тези тривиални разходи за всеки? Ако, ти имаш проблеми с данъчните, аз съм си чист отвсякъде. Транзакциите пък са толкова прозрачни за службите, че направо е смехотворен въпроса ти да ги показвам някъде. Ти да не живееш в 90-те?
Често се хвалиш със твоя стоматолог, можеш ли да покажеш платежен документ или транзакция?Last edited by better; 19.08.2024, 21:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Кака,
Тук 80% са чичаци в критическата, които се изявяват на две мастики, цитиране на цифри и размахване на пръст към следващите поколения
Чудя ти се чий го дириш тук?
Тук няма нищо за класна жена като тебе.
Хубава вечер!
Добра вечер и на теб!
ПП: Най-опасно е човек да загуби контакт със земята и в пряк и в преносен смисъл.Last edited by Selena2024; 19.08.2024, 21:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Лихвен суап се прави от банката, не от Вас. Вие само го заявявате. По същия начин можете да се биете в гърди , че сте изтеглили кредит. Цял свят го прави. На всичкото отгоре какво точно ще суапвате ? Имате ли кредит с променлива лихва на който му изтича фиксирания период ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За природата и климата не съм съгласен (казвал съм защо). Природата на БГ е асолютно посредствена и бих казал, че е средна работа. Планините ни са ниски и са със сериозни поражения от човешка дейност. Морето ни е малко като ивица и е презастроено. Горите се изсичат. Бедни сме на воден ресурс. Има по-зле, има и много по-добре. Каквото има се съсипва с бесни темпове.
За останалото си права.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеВечерта придобива восъчен оттенък. Остава само Мортиша да влезе в темата. Аз излазям
Тук 80% са чичаци в критическата, които се изявяват на две мастики, цитиране на цифри и размахване на пръст към следващите поколения
Чудя ти се чий го дириш тук?
Тук няма нищо за класна жена като тебе.
Хубава вечер!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Явно си нямате идея, какво питам, летвата е твърде ниска...
Коментар
-
Повече са. И е голям проблем. В момента всичко се променя пред очите ни буквално. И не към по-добро. Най-лошото е, че се топи средната класа. Всичко постигнато от социалната държава се унижощава.
Разкатават се здравни и пенсионни системи от пуста лакомия за приватизация. Страшен тумор е повсеместно неадекватната политическа класа и слабото образование. Липсват истински лидери.
Отделно си навнесоха маса излишен боклук от третия свят. Голяма грешка с все още неизчислими последици. И тук бг е в по-добра позиция. Тук, и с климат и природа. Но няма ред. Няма никаква дисциплина. Оттам и липсата на напредък. Отделно, че много читав народ се изнесе.
Thinking error в разсъжденията: навън в “богатите държави” уви вървят същите процеси с бясна скорост. Бг е периферия.
За останалото си права.
ПС: Вземи една природна красота на България, приметно Рилските езера. В абсоютно всяка друга балканска държава има подобни. В Албания какви страхотии има само (Валбона, Проклетия)...Но понеже малко са ходили и знаят, казват че от Витоша по високо нема.
Ти из Пиринеите ходила ли си? Щото ако не си, не си видяла нищо от Испания, на фона на Мадридското летище и Лозенска Планина ще ти изглежда красива.Last edited by ejonny2376; 19.08.2024, 21:49.
Коментар
Коментар