Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кандидатка да купи. Пере кинти на някого, пълно е с рускини из района. Хотелите Терма комплекса из Кранево също са на неква рускиня, кой ли е е отзад мамма мия.
Коментар
-
Много е дебело, офертите са 3500-3800 за дка. Мога да опитам да изляза с контраоферта и да препродам когато трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
По колко го дават декара?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Кандидатка да купи. Пере кинти на някого, пълно е с рускини из района. Хотелите Терма комплекса из Кранево също са на неква рускиня, кой ли е е отзад мамма мия.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Посредничка или кандидат собственичка?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Възможно е, тази къща за която се изненадах че е толкова скъпа е откъм кръговото на Албена и разклона за село Рогачево и пътя за Варна който излиза на Виница.
ПС: предлагат ми 40 дка земеделска земя над Оброчище, 8-ма категория но обработваема. Категорията отдавна няма значение, обработването е важно. Но е много скъпа. 40 дка са. Ако имаш интерес свързвам те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
мерси, но това е на майната си, а гледам да не се разпилявамОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Те почнаха вече да ме питат, една рускиня ми се яви. Казах и цената ще ти кажа догодина. Сега не можеш да я платиш. Догодина може да поискаш да ми доплатиш за да я вземеш ти. И я отсвирих.
Коментар
-
Възможно е, тази къща за която се изненадах че е толкова скъпа е откъм кръговото на Албена и разклона за село Рогачево и пътя за Варна който излиза на Виница.
ПС: предлагат ми 40 дка земеделска земя над Оброчище, 8-ма категория но обработваема. Категорията отдавна няма значение, обработването е важно. Но е много скъпа. 40 дка са. Ако имаш интерес свързвам те.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
сигурно има някакво село, на което викат 'оброчище' на халкидики
в Българското имотите са на сносни цени даже изненадващо сносни предвид, че е до албена, има цивилизация и магазини и няма свлачище
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=azxc9b&f1=1
ПС: предлагат ми 40 дка земеделска земя над Оброчище, 8-ма категория но обработваема. Категорията отдавна няма значение, обработването е важно. Но е много скъпа. 40 дка са. Ако имаш интерес свързвам те.Last edited by bulgarian lev; 17.08.2024, 17:09.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Аз му го намерих.И договора му писах.И кредита му уредих.ЧОвека се отчете.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Слънце, риск винаги има. Той животът без риск е скука тотална
Сега, ако съм на Левчо, чакам еврото, стягам я и я шитвам за тройна ценаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Прекрасна цена. Направо е 6ца от тотото.Last edited by nradev1111; 17.08.2024, 16:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Дружба 2 или Интер Експо Център?
Защото ако е първата МС не е Цариградски комплекс, а ако е второто има денивелация по криминални партизански пътечки, които скоро ще ги застроят и достъп няма да има..
Коментар
Коментар