If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ехааа, не е къща или кооперация, ами цял комплекс от спестени материали. Браво бетерчо...
Ами тва са 80-100 големи къщи, 10% да е спестил ей ти матрЯл за 10 къщи. Даже си спомням, че и на близките си направи къщя пак с матрял оттук. Всичко тва беше преди 15 тина год.
Познавам човека, който строи тези "обекти" от спестените матрИали си направи друг комплекс, а инвеститора (руснак) доколкото разбрах бил заточен някъде в тайгата.
Ехааа, не е къща или кооперация, ами цял комплекс от спестени материали. Браво бетерчо...
Last edited by RUBLA; 18.08.2024, 11:35.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Познавам човека, който строи тези "обекти" от спестените матрИали си направи друг комплекс, а инвеститора (руснак) доколкото разбрах бил заточен някъде в тайгата.
Значи си е заделял материали, с които после е построил нов комплекс? Бетърчо, ти да не си на 16?
Тва са несериозни инвеститорЕ, мутри и перачи. Пак добре че е в тайгата, а не е свитнат досега някъде.
Примерите са ти несъпоставими, сър Бетърчо. Даваш ми апарти в комплекси в Каварна. Имам и аз такива в списъка с имоти още отпреди 4-5 години. Не, не бих купил там, бих около Болата залива, но няма имоти там. Гледката е изумяваща и да живееш в изолирана сграда би било като в хорър филм. Но това ме кефи. Не е ужас даже, а страхотна романтика. Но пак казвам, няма никакви сгради наоколо. Виж в Тюленово бих ковнал къщенце, може да са евтинки. Но не съм се ровил. Имам романтични спомени с една кака там. Но не затова, брега и скалите са уникални. Но там за наем не става, става ако живееш в Добрич и си имаш къще там да разпускаш.
Ти не гледай, че пише Каварна, тва е в Топола, пада се на Трейшъна.
Примерите са ти несъпоставими, сър Бетърчо. Даваш ми апарти в комплекси в Каварна. Имам и аз такива в списъка с имоти още отпреди 4-5 години. Не, не бих купил там, бих около Болата залива, но няма имоти там. Гледката е изумяваща и да живееш в изолирана сграда би било като в хорър филм. Но това ме кефи. Не е ужас даже, а страхотна романтика. Но пак казвам, няма никакви сгради наоколо. Виж в Тюленово бих ковнал къщенце, може да са евтинки. Но не съм се ровил. Имам романтични спомени с една кака там. Но не затова, брега и скалите са уникални. Но там за наем не става, става ако живееш в Добрич и си имаш къще там да разпускаш.
Тук бях пускал обява от чси за ликвидация (Ратко спомянш ли си) цели къщи бяха по 1000 лв. или нещо от сорта.
Е, не...това е без всякакъв потенциал. Както и има едни нови сгради...зарязани на ниво бетон на баира на километър-два от разклона за Кранево и пътя Варна - Оброчище. Оттам се вижда морето, но само толкоз. Всред една гола степ са. Нищо, даже грозно. Някой или е прал кинти и е фалирал бързо или е очаквал друго. По-скоро първото.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Сега говорих с един мъж от Оброчище, той се грижеше за имота ми когато беше собственост на англичанина. Човекът не е предубеден към имотите, нито участва във форуми и сделки. Даже има здравословен проблем и затова не съм го наел. Каза - къщите поскъпнаха зверски при нас. В Оброчище се е продала негова съседна къща за 180К евра. А смятай на морето. Каза - 250К€. Това е положението. Сега ще кажат че си измислям и ги нагрявам. Съвсем неутрално го казвам. Който иска, да отиде и да си купи, или поне може да провери и да се откаже след това. Аз ще се пробвам за някое къще да видя колко мога да спазаря.
Еро ти, Сър Бетърчо копие от поста ми. Не сънувай. И за 350К ще стане, бъди малко търпелив.
Знаем те че послъгваш, ама я да видим и на морето:
Коментар