IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Помня го, разбира,се. Чакалите са били с физиологична фимоза на пишлетата по това време. . Лошото е че има чакали и напикаващи обувките си. Това е драма вече.
    То, тук в тоя форум (тема), е пълно с "напикаващи се" и "влакогонци" , но не е наша грижа психичното им състояние.
    В час сме с тези симптоми...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Абсолютли ...
      Докога да губим време в "хора, пътища, автомобили"...?!?
      Спомняш ли си това СОЦ ТВ предаване по БНТ... ?!?
      Помня го, разбира,се. Чакалите са били с физиологична фимоза на пишлетата по това време. . Лошото е че има чакали и напикаващи обувките си. Това е драма вече.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ми единия автомобил е на летище Варна, другия на летище София и пей сърце.
        Арменеца като искa да се бута на Кулата - Промахон....
        Благодаря ти че му го преведе в симултантен превод, директно.

Коментар

А и моя имот е на 24 км от летище Аксаково Варна и 17 мин с кола.
          Ми единия автомобил е на летище Варна, другия на летище София и пей сърце.
          Арменеца като искa да се бута на Кулата - Промахон....
          Last edited by COVID-19; 01.11.2024, 23:48.

Коментар

Хемус няма да доживеят и чакалите - без памперси поне. Но поне Плевен Сф ще е факт ди една година, щото виждам че завършват. На мен ми е проблем до морето, но ще имаме едно 150-200 км до Търговище без магистрала. Но аз съм го измислил. Самолета. Като сметнеш времето, горивото, поддръжката на автомобила, глобите щото аз карам както и ти бързо, а скоро ще има пълен контрол върху ограниченията на скоростта и ще е два пъти по--евтино и бързо със самолет.
            Абсолютли ...
            Докога да губим време в "хора, пътища, автомобили"...?!?
            Спомняш ли си това СОЦ ТВ предаване по БНТ... ?!?

Коментар

• А и моя имот е на 24 км от летище Аксаково Варна и 17 мин с кола.

Коментар

Ще се оправи, колкото и Хемус.
                Онзи ден съм минал разстояние (до Шумен, 360 км.) сутринта, за 3:45 мин, при условие, че бяха наблъскали триноги на 3 места.
                Хемус няма да доживеят и чакалите - без памперси поне. Но поне Плевен Сф ще е факт ди една година, щото виждам че завършват. На мен ми е проблем до морето, но ще имаме едно 150-200 км до Търговище без магистрала. Но аз съм го измислил. Самолета. Като сметнеш времето, горивото, поддръжката на автомобила, глобите щото аз карам както и ти бързо, а скоро ще има пълен контрол върху ограниченията на скоростта и ще е два пъти по--евтино и бързо със самолет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А, аз също се почудих, откъде това самочувствие, ама ти явно вече си направил извадката от агенцията по вписванията. Същото исках да сторя идните дни, но ти си ме изпреварил, за да разбера аджеба, какъв голям инвеститор е арменеца в недвижими имоти???, че дори да не може да ги преброи? Той до 0 ли може да брои???
                  Няма смисъл да влизаме в лични неща. Но е добре "жабата да си знае гьола", без да се прави на "велик собственик"....
                  Last edited by COVID-19; 01.11.2024, 23:30.

Коментар

Отговарям на теб, но да чете арменеца. Спомняш ли си 3-ти август (събота), София 9:00 АМ - Балчик 1:30 РМ, 485 км. ...
                    И к'ва чорбица рибена хапнахме.
                    Да, помня. Докато се изкъпах и пих кафе и ударих една бира на пътя горе и ти дойде. За 4,30 часа от София.

Коментар

Е, те са основно ниви в карловско и то от жена му...
                      А, аз също се почудих, откъде това самочувствие, ама ти явно вече си направил извадката от агенцията по вписванията. Същото исках да сторя идните дни, но ти си ме изпреварил, за да разбера аджеба, какъв голям инвеститор е арменеца в недвижими имоти???, че дори да не може да ги преброи? Той до 0 ли може да брои???
                      Last edited by Bailor; 01.11.2024, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

A,наглеца, за сметка на кавръка, се похвали, че не може да си сметне броя на имотите!!!
                        Е, те са основно ниви в карловско и то от жена му...

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

какво стана с покупката в Гърция? Стана ли работата или тати отказа да финансира начинанието?
                          A,наглеца, за сметка на кавръка, се похвали, че не може да си сметне броя на имотите!!! То е ясно, че всичките са му дарени
                          Last edited by Bailor; 01.11.2024, 22:30.

Коментар

Ми мен ми омръзна да ми пращат честитки за по 20 до 100 лв. Хич не ги и броя вече. Тва не е пътуване, така се пътува по 20-50 км. По 400 като нас не става.
                            Отговарям на теб, но да чете арменеца. Спомняш ли си 3-ти август (събота), София 9:00 АМ - Балчик 1:30 РМ, 485 км. ...
                            И к'ва чорбица рибена хапнахме.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

какво стана с покупката в Гърция? Стана ли работата или тати отказа да финансира начинанието?
                              Скъп е билета за влака, за Гърция и няма да спира ( влака). Тати каза, много е скъп билета за влака. Не моА го платА...

Коментар

Ще се оправи, колкото и Хемус.
                                Онзи ден съм минал разстояние (до Шумен, 360 км.) сутринта, за 3:45 мин, при условие, че бяха наблъскали триноги на 3 места.
                                Ми мен ми омръзна да ми пращат честитки за по 20 до 100 лв. Хич не ги и броя вече. Тва не е пътуване, така се пътува по 20-50 км. По 400 като нас не става.

Коментар

Working...
                                X