А и моя имот е на 24 км от летище Аксаково Варна и 17 мин с кола.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Ще се оправи, колкото и Хемус.
Онзи ден съм минал разстояние (до Шумен, 360 км.) сутринта, за 3:45 мин, при условие, че бяха наблъскали триноги на 3 места.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, аз също се почудих, откъде това самочувствие, ама ти явно вече си направил извадката от агенцията по вписванията. Същото исках да сторя идните дни, но ти си ме изпреварил, за да разбера аджеба, какъв голям инвеститор е арменеца в недвижими имоти???, че дори да не може да ги преброи? Той до 0 ли може да брои???Last edited by COVID-19; 01.11.2024, 23:30.
Коментар
-
Отговарям на теб, но да чете арменеца. Спомняш ли си 3-ти август (събота), София 9:00 АМ - Балчик 1:30 РМ, 485 км. ...
И к'ва чорбица рибена хапнахме.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е, те са основно ниви в карловско и то от жена му...Last edited by Bailor; 01.11.2024, 23:13.
- 1 like
Коментар
-
A,наглеца, за сметка на кавръка, се похвали, че не може да си сметне броя на имотите!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
какво стана с покупката в Гърция? Стана ли работата или тати отказа да финансира начинанието?Last edited by Bailor; 01.11.2024, 22:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми мен ми омръзна да ми пращат честитки за по 20 до 100 лв. Хич не ги и броя вече. Тва не е пътуване, така се пътува по 20-50 км. По 400 като нас не става.
И к'ва чорбица рибена хапнахме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
какво стана с покупката в Гърция? Стана ли работата или тати отказа да финансира начинанието?
Коментар
-
Ще се оправи, колкото и Хемус.
Онзи ден съм минал разстояние (до Шумен, 360 км.) сутринта, за 3:45 мин, при условие, че бяха наблъскали триноги на 3 места.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като изключиш пикови часове и дни по празници и отпуски.. няма никаква драма
ако човек пътува от София - както и да го смята пътят до Солун е песен спрямо пътя до Варна.
за правещите тънки сметки да не пропуснем и няколко евро тол такси... те вероятно ще спрат някои хора
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, с Гърция може би все някога ще се оправи, но за нашето море ще се влошава, затова добавих по-долу какво съм измислил за себе си.
Онзи ден съм минал разстояние (до Шумен, 360 км.) сутринта, за 3:45 мин, при условие, че бяха наблъскали триноги на 3 места.
Коментар
-
Има някои, повече от 10 години висят там.....а това ще ги довърши:
https://www.moreto.net/novini.m.php?n=502990
Очаква се рязко покачване на цените на имотите във Варна
Може скоро във Варна да станем свидетели на първите в света интервюта на ... кандидат-хазяи при наемодател.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ако човек пътува от София - както и да го смята пътят до Солун е песен спрямо пътя до Варна.
за правещите тънки сметки да не пропуснем и няколко евро тол такси... те вероятно ще спрат някои хора
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.
Самолет, автомобил . общо 2 часа до локация...
Та, да ми кажеш до Солун колко е, че аз я знам и без магистралите...
Още от 2007-ма.
Коментар
Коментар