Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Сделките с имоти растат в повечето големи градове у нас, но отново спадат на национално ниво - Investor.bg
===2079===
Пфффф.... ДОКОГА?! Нема ли кой да ги срути тия пусти цени и сделки?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и аз съм изненадан, даже му връщаха някакви стандартни отговори, как му благодаряъ, как ще помислят и при първа възможност ще го удовлетворят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз съм много изненадан, що на Кольо не взеха предвид писмата и вече три години и шест месеца, не ми вдигнаха лихвата!!!??? ОгИн , служба не остана...година и половина до пълното изплащане на апартамента!
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Абе те понижителите клатят, ама не цените... на бика...големите... очи.
- 1 like
Коментар
-
ми, като няма кой да ги клати, как да паднат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Абе, аз съм със същото впечатление, много реклами, ама и пусти цени се не сриват!!!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрокерази, много реклами по тв, кво става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
"Едно време" в България беше много по-добре... за изчадията на ДС например. Смучеха от държавата и предприятията, крадяха от банките, ограбваха работещите, изземваха имоти...
Сега въобще не сме настигнали Германия и Франция, но доста скъсихме. Тук се живее по-добре от Гърция, може би от Унгария дори. Това не могат да преживеят гастарите - макар и бавничко, доста напреднахме. БЕЗ ТЯХ. Специално софиянци са доста по-добре, еле па от жонките дето смучат соЦиал. ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ се връщат ежегодно, засега безплатно. Трябва да се намери начин да им вземат дължимото. Например да се обложат парите за покупка на имот, ако не представят справка от данъчните служби в чужбина.
ПС: Особено пък имот никой не е тръгнал да купува с пари спечелени на запад, бъди спокойна. Никой не е луд да си даде с труд изкараното и да получи боклук насреща.Last edited by ejonny2376; 02.10.2024, 20:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Познавам първия отишъл да работи в Германия. Съсъстезател ми е и го даваха по телевизията. 1994г за 100к марки в АУДИ и си купи С6-ца на 6 месец и го гледаха с лошо око и го докара в БГ и си купи А4 да му отговаря на позицията. И досега си е шефче с 15к€ някъде бруто заплата. Има си едно апартаментче и това е, за 30 години, айде 20 че първите 10 изхрани родата. Та моята къща е 2 пъти по голяма. Преди 4-5 години се видяхме - изтормозен и съсипан, разведен с чехкинята.
И едно време имаше огромна разлика до 100 пъти, сега там 10к€ тука 10к лева при 2 пъти по ниски цени на повечето неща.
Не си мисли че си хванал бога за рога, ти си КУЧЕТО дето влачи синджира по цял свят и диря няма
Все едно да сравниш цената на Лада с цената на Мерцедес и да твърдиш, че руските коли били по-евтини, следователно и тези дето карат Лади живеят по-добре. Твоята къща пък съвсем не я давай за пример, пак по същите причини. И един квадратен метър мазе в Париж и Мюнхен е по-ценен от нея. Има срутени къщи в Северна България по 200-300 квадрата, където ако се самонастаниш няма да направиш впечатление на останалите 2-3 баби в селото, даже ще се радват. Различни вселени сравняваш.
Всеки да си живее където иска. Щом ти харева в тази кочина, живей си, но зачитай и правото на избор на другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеСега въобще не сме настигнали Германия и Франция, но доста скъсихме.
За магистрали няма какво да говорим,имаме десетки такива с по 10 ленти.
Даже на мангал / на глава на населението,мисля пак ги бием,макар доста да ги налазиха
В инфраструктура и обслужане също сме поне 50 години напред.
Но най-силно ги бием в матряла и работохолизма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Познавам първия отишъл да работи в Германия. Съсъстезател ми е и го даваха по телевизията. 1994г за 100к марки в АУДИ и си купи С6-ца на 6 месец и го гледаха с лошо око и го докара в БГ и си купи А4 да му отговаря на позицията. И досега си е шефче с 15к€ някъде бруто заплата. Има си едно апартаментче и това е, за 30 години, айде 20 че първите 10 изхрани родата. Та моята къща е 2 пъти по голяма. Преди 4-5 години се видяхме - изтормозен и съсипан, разведен с чехкинята.
И едно време имаше огромна разлика до 100 пъти, сега там 10к€ тука 10к лева при 2 пъти по ниски цени на повечето неща.
Не си мисли че си хванал бога за рога, ти си КУЧЕТО дето влачи синджира по цял свят и диря няма
Сега въобще не сме настигнали Германия и Франция, но доста скъсихме. Тук се живее по-добре от Гърция, може би от Унгария дори. Това не могат да преживеят гастарите - макар и бавничко, доста напреднахме. БЕЗ ТЯХ. Специално софиянци са доста по-добре, еле па от жонките дето смучат соЦиал. ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ се връщат ежегодно, засега безплатно. Трябва да се намери начин да им вземат дължимото. Например да се обложат парите за покупка на имот, ако не представят справка от данъчните служби в чужбина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Човече, дори Нестле и подобни произвеждат на отделни линии за БГ и рецептите са различни. Това съм го виждал с очите си. И не само там - навсякъде. А розовият домат, който купуваш, е по-зле и от холандските домати тук дето са по 15 на клонче и дето са киснати в отрови да станат червени за 15 минути.
Българите наистина масово сте супер глупав и наивен народ, щом вярвате че нещо при вас е по-добре от където и да било в Европа. И да е имало нещо добро и качествено, то е било преди 1990. Сега всичко е боклук, вкл. и хората, които останаха.
А защо пиша - ами например защото поредният главанак се изтърси как всичи извън БГ били едва ли не чистачи и миячи и как стандартът му бил по-висок едва ли не от живущите в Белгравия. На такива тъпунгери трябва да се поднасят горчивите факти пак и пак, докато проумеят.
Не си мисли че си хванал бога за рога, ти си КУЧЕТО дето влачи синджира по цял свят и диря нямаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрокерази, много реклами по тв, кво става?да приглася на Х2У
Коментар
-
мани, ами и вече шваба станал
или е минал през ходжата
- 1 like
Коментар
Коментар