IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Малък е да, почти 2,5 пъти по-малък от твоя първоначален в инвеско. Твоят капитал за покупка на апарт в Люлин, явно си го набил тук, когато аз подобен капитал набих в апарта в Бургас- 45 000€
    Да тогава имах за 1 стаен на зелено.Сега имам за 2 стаен с акт 16.

Коментар

Смешник Дефлация, Содите съм ги купил на цена 5000% под от цената на дивидентите, които съм прибрал от тях! Коя компания не съм проучил бе каиш? Дали Атерата или Софармата са ми на загуби. Фармата съм я купувал на 3, BSE също на 3, стана 15, удвоих си акциите, сега са на 8. Губя при Монбат от 8, Рио го купих на 55. ETF- ите всички са нагоре, за какъв хазарт ми внушаваш бе дефлационен прУфесУре??????!
      Атрерата инвестира уж в ЗЗ .Ама земята скача а акцията не

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

При тоя голям ръст ако си спечелил само 300 долара значи ти е малък портфейла
        Малък е да, почти 2,5 пъти по-малък от твоя първоначален в инвеско. Твоят капитал за покупка на апарт в Люлин, явно си го набил тук, когато аз подобен капитал набих в апарта в Бургас- 45 000€

Коментар

Е, как от на няколко пъти по 1000, 800 и 700, изведнъж станаха по 200-300? Много малко пъти са били по толкова. А, и вече ти обещах да те почерпя, но не защото толкова си ме светвал, просто ще се радвам да се видим. Само за ANAU, дори за допълване, не се прави на мой ментор
          Тая година 1000, ама миналата 200 . Средно дават 15-20 лева на акция годишно.

Коментар

Айде дефлационния прУфесУр да ми разясни, какъв хазарт играх и колко загубих от SXR8, ANAU и IWDA????

ПП Не чете с разбиране тъпият прУфесУр, аз писах за печалба за ден, не за седмица или година. И без да включвам БФБ. Много прост народ има из пероните....
            При тоя голям ръст ако си спечелил само 300 долара значи ти е малък портфейла

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Вземи си стегни гаража да не се излагаш пред нрадев. Мастит инвеститор 20г един гараж не може да стегне.
              Е, кое по напред, етажа на вилата ли, апарта в Бургас ли или старото къще в София? Две пролети се валя, тогава ли да стягам покрив на гараж?!?! Не знам, защо реши, че съм мастит инвеститор!!!! А, пък и, че го стягам 20 години, за което пиша от 2. Голями инсинуации от перона тиражиране тук!

Коментар

И това е невярно твърдение, от всичките ми имоти, имам само един гараж с ламаринен покрив.Ето как се излагате из пероните, лъжи и само лъжи, ако се видя с nradev, едно от условията ми ще бъде публично да ги опровергае, като разгледа имотите ми
                Вземи си стегни гаража да не се излагаш пред нрадев. Мастит инвеститор 20г един гараж не може да стегне.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

я ми напомни,
                  ти освен разпраната халка
                  какво имаш, имаше, щеше да имаш...
                  каквото и да е свързано с имане
                  Той само портофела си в акции да ми покаже, дето толкова се дуе...ама, като размер..ю

Коментар

обаче, 'наеш ли кое е най-лошото
                    продавам без полуобразовани брокерчета
                    сега пък защо ще продаваш?
                    да не стана понижител?
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Абе ти и палат имаше,пък се оказа колиба с ламаринен покрив
                      И това е невярно твърдение, от всичките ми имоти, имам само един гараж с ламаринен покрив.Ето как се излагате из пероните, лъжи и само лъжи, ако се видя с nradev, едно от условията ми ще бъде публично да ги опровергае, като разгледа имотите ми

Коментар

, на БФБ съм от 2012г.
                        Абе ти и палат имаше,пък се оказа колиба с ламаринен покрив

Коментар

не намирам никаква причина,
                          но някак си се радвам, че устиска с коневете

а неко имотче нема ли да захлюпиш?
                          или поне да откупиш бащата на всички коневе в чайка
                          Търпеливите винаги печелят....

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

На БФБ е отскоро и със смешни суми.Преди това е взимал някви единични бройки от различни акции.В Атера влезе благодарение на мои анализи и вместо сега да благодари и почерпи,плюе.И му казах да излиза от там,той не вярва и вика 5лв.
                            5лв ама си седи леко над 3 преди да стане подводница.Тогава пак ще съм виновен
                            Хахахахахахахахаха, на БФБ съм от 2012г. Нищо не си ми казвал, а и аз нищо не съм прогнозирал. Аз, никога нищо не прогнозирам, защото не съм Господ!!!​​​​

Прати да видя твоите несмешни суми...не щеш нали....
                            Last edited by Bailor; 11.11.2024, 22:15.

Коментар

Не се фукай много че за ETF аз те светнах ,а ти се стискаш да почерпишА на БФБ рано или късно ще се наакаш.И тия Соди АД дет ти дават дивидент по 200-300лв на година не ги споменвай че се излагаш
                              Е, как от на няколко пъти по 1000, 800 и 700, изведнъж станаха по 200-300? Много малко пъти са били по толкова. А, и вече ти обещах да те почерпя, но не защото толкова си ме светвал, просто ще се радвам да се видим. Само за ANAU, дори за допълване, не се прави на мой ментор

Коментар

Не се фукай много че за ETF аз те светнах ,а ти се стискаш да почерпишА на БФБ рано или късно ще се наакаш.И тия Соди АД дет ти дават дивидент по 200-300лв на година не ги споменвай че се излагаш
                                На БФБ е отскоро и със смешни суми.Преди това е взимал някви единични бройки от различни акции.В Атера влезе благодарение на мои анализи и вместо сега да благодари и почерпи,плюе.И му казах да излиза от там,той не вярва и вика 5лв.
                                5лв ама си седи леко над 3 преди да стане подводница.Тогава пак ще съм виновен

Коментар

Working...
                                X