Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Американските къщи са буквално от картон. Само безумец може да сравнява. Там буквално не слагат цимент в стените. Няма арматура, бетон...препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Крайна, както винаги.
И на къщите бая наваксаха напоследък, но цените на 120м2+, са абсурдни. Дразни ме факта, че това което е стандарт отвъд океана, у нас го водят лукс.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
класическа схема
само напред и нагоре и който не работи с чужди пари е балък... балък балък, но до време
и колко пъти ги е завъртял
бягат ви познания за кредита и затова много му се плашите
ама то гпр-то високо, ама те утре вдигат лихвите, ама каквото си взел с кредит, не е твое а на банката
ей го радев, ако беше взел една ипотечка да пишеше вече от люлин със студентката в кревата
а не от дружба сам и да се чуди как да демонтира топломера от радиатора
а ти можеше да имаш х3 земи ако не те беше страх да вземеш кредит
....или някой в семейството не беше съгласен да ти плаща и вноските
препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Тепърва ще става трудно за щурчетата, които досега свирукаха с чужди пари. Пуснаха им куката на по-големи заплатки за година-две и сега всичко е с 6-цифрени кредити, очаквайки щастлива развръзка.
само напред и нагоре и който не работи с чужди пари е балък... балък балък, но до времетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНещатата се сговняват неочаквано бързо и рязко:
Празникът свърши, не може дълго време да вземаме заеми и да се веселим, без да изкарваме тези пари", заключи Велев.
https://www.segabg.com/hot/category-...-biznes-za-dds
че имам още една точка в уиш листапрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Любим цитат!! С лаг 10 години...
Аз лично се радвам на лесни пари от банките 5 години, през 2020г. и през 2021г.
послеее...препоръка е
Коментар
� -
Нещатата се сговняват неочаквано бързо и рязко:
Празникът свърши, не може дълго време да вземаме заеми и да се веселим, без да изкарваме тези пари", заключи Велев.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Не си спомням каква ти е била позицията, ама при тия безумни цени на апартаментите ме учудва че си само 50:50
И на къщите бая наваксаха напоследък, но цените на 120м2+, са абсурдни. Дразни ме факта, че това което е стандарт отвъд океана, у нас го водят лукс.
Коментар
� -
Айде, парите свършиха и хиените се фанаха за гушите. Да видим, кой на кого ще изгризе гръцмуля. Грабвайте пуканките.
Ресторантьорите се изпокараха с останалия бизнес за ДДС
Ричард Алибегов се издаде, че разчита на лоби в парламента за ниската ставка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Коментар
� -
Интересни неща думаш. Явно не само аз смятам, че при текущите цени, черния лебед ще е като бяла гълъбица - донасяйки здравословния спад, изрязвайки гангрената.
П.С. между другото ако помниш споровете ни преди години за къща в околието срещу голям апарт в СФ, вече мнението ми е 50/50
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Е Мъск днеска обещал за "малък колапс", който бил необходим на САЩ за да се оправят нещата. От друга страна от известно време се вайка за гигантския дълг, повтаря безумията на Тръмпарата и прочие, та не бих изключил един черен лебед тука.
П.С. между другото ако помниш споровете ни преди години за къща в околието срещу голям апарт в СФ, вече мнението ми е 50/50
Коментар
� -
Тепърва ще става трудно за щурчетата, които досега свирукаха с чужди пари. Пуснаха им куката на по-големи заплатки за година-две и сега всичко е с 6-цифрени кредити, очаквайки щастлива развръзка.
https://fred.stlouisfed.org/series/IHLIDXUSTPSOFTDEVE
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеОоо, такива с неговите крака нямаше, само горили бяхме по Космос и Магурата, 11 хиляди марки и гулдени сме ги творили за по време оно не баш от ученик, ама следказармено бяхме opulence!
Коментар
�
Коментар