Първоначално изпратено от rverb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 16.08.2024, 21:35.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Това е много общо . И аз не вярвам локации и качество да паднат под 1000 Е - заради факта че в пазара участват все повече хора с високи доходи и все по-малко средна класа . Та тези имоти ще се държат над 1000 Е и при спад в икономиката . Останалите 2/3 обаче няма как да удържат някаква цена . Примера с Китай е за нови жилища , а не за 50+ разпадащи се панелки от криви комплекси в страна с демографска безизходица .Last edited by rverb; 16.08.2024, 21:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
500Е няма да наблюдаваме и във Волуяк.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
много им е 500 , а купувачите защо са купували на двойни и тройни цени ,като са се самопрекарали
тоя филм и тука ще го гледаме - имам предвид че реално 500Е / кв за София може да се включи в позитивен сценарийОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не се прави на приятно изненадан
и ти пускаше някакви оферти за около 3,5%
За безрискова инвестиция толкозLast edited by nradev1111; 16.08.2024, 18:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Е това го говорите вече десета година. Не е интересно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Има ли луди, дет си дават парите срещу 3.25%?
и ти пускаше някакви оферти за около 3,5%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
А в най-бедната и корумпирана държава в ЕУ,с най-бързо изчезващото население и с най-голям брой жилища/глава от населението,този спад ще бъде с десетократно по-голяма сила
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеКомунистите в Китай около Сидзин Пинко съвсем преднамерено ограбиха недвижимостите на имотния бизнес. Първо държавата им разпродаде терени по хиляда евра на метър а после иска да купува апартаментите по 500$.
тоя филм и тука ще го гледаме - имам предвид че реално 500Е / кв за София може да се включи в позитивен сценарийLast edited by corner; 16.08.2024, 15:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Има ли луди, дет си дават парите срещу 3.25%?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеСЪОБЩЕНИЕ
ЗА АУКЦИОН ЗА ПРОДАЖБА НА ДЦК ОТ
ЕМИСИЯ BG20 400 24 213/15.05.2024 Г.
На 26 август 2024 г. Българска народна банка ще проведе аукцион за продажба на лихвоносни съкровищни облигации със срочност шест години (2 191 дневни) от отворен тип с фиксиран лихвен процент от емисия № BG 20 400 24 213/15.05.2024 г. с падеж 15.05.2030 г. при следните условия, определени от Министерството на финансите чрез писмо № 17-01-273/15.08.2024 г.:
https://bnb.bg/FiscalAgent/FAGSAucti...ON_20240826_BGНоминална стойност на предложеното
количество (в хил. лв.)200 000 Лихвен процент 3.25 % годишен лихвен процент
Ще отидат за пенсии вместо за ипотеки.
Коментар
-
Комунистите в Китай около Сидзин Пинко съвсем преднамерено ограбиха недвижимостите на имотния бизнес. Първо държавата им разпродаде терени по хиляда евра на метър а после иска да купува апартаментите с 30% отстъпки. Актуалните им цени много варират но са между 800 и 1450€ /m2 само в Шанхай стигаха до 3000 преди спада, най евтини около Харбин до Русия. Там имаше на половин цена.Last edited by Кисимов; 16.08.2024, 20:19.
Коментар
-
Единия от двата най-големи НИ пазара в света е на свободно падане от две години,докато другия голям е замръзнал в очакване на същата съдба.
А в най-бедната и корумпирана държава в ЕУ,с най-бързо изчезващото население и с най-голям брой жилища/глава от населението,този спад ще бъде с десетократно по-голяма сила
Last edited by danetha; 16.08.2024, 10:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Слънчев бряг е на 35км. от новото ми жилище. Лятос е свърталище на хора от Северни и Северозападни страни..безценно!
Дори и да не капне капка дъжд, в язовирите „Камчия“ и „Ясна поляна“ има достатъчно вода поне до декември, но от 30 август ще падне консумацията, каза проф. Рачев
https://www.flagman.bg/article/328677
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ба, си лонгтерма!!!! Аз съм след 4 месеца.
https://www.mlsp.government.bg/sredn...BE%D1%82%D0%BE.
Коментар
Коментар