Първоначално изпратено от bulgarian lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Оооо, аз съм на Албена в моята къща. Събрахме се 10 човека. И Таралежа ще се присъедини с каката, та станахме 12. Двама ще спят в палатка опъната в двора - рокерчета били момчетата. Заминавам още в неделя, до вторник съм там включително. Може ли да имам имот на високо със 180 градуса морска панорама първа година баш на ръба и да не посрещна Джулайа? Никога не бих пропуснал.
Щв взривим Северното Черноморие.Last edited by rverb; 28.06.2024, 02:26.
- 1 like
Коментар
-
Койотите и чакалите се увеличават, едните в западното полукълбо, другите тук при нас. Квото и да пишат на мен ми е ясно. Един ден под наем, ама в Бухово, щото и добри наематели не са. За тези които се върнат. Другите са ясни, нема мърдане, там да следват Американската мечта на 21-ви век.
Нали гледам бълдазето, с 3 езика - френски, английски и италиански в Канада, женена за канадец. За пореден път съкращения в кариерата и. Нормално е за там. После друга работа. Съпругът и също. Ето защо не бях против да захлупят с жена ми апарт в Бургас. Един ден ще са тук, убеден съм. И им правя фирма за поддръжка и озеленяване, на градини, дворове, каквото канадеца умее, аз лично ще им помогна. Това е. Ще живеят нормално, а един ден ще си вземат пенсиите отвъд океана. Те и сега поддържат вила за почивки захвърлена в дивата природа на Скалистите планини. И там живеят free. С мечките в двора нощем и винаги спрей за мечки под ръка. Поне е романтика и липса на стрес.
Ти май съшо се беше пробвал да работиш навън. Какво те спъна ?
П.П. Кои са койоти и чакали ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
ако пешо от надежда се финансира на 2.7 % лихва да си луксозен апт, в тихо и спокойно,НО кумуникативно блокче.......ЗАЩО БАНКА В БГ СЕ ФУКА„ЧЕ Е НАБРАЛА ФИНАНСИТАНЕ НА 9 % лихва ????????
тва е въпрос ,ако ше се разкарваш до блиската прогимназия......
ако имаш повече свободно време и ти се празкарва до по даления колеж....
формулирай се така;
защо бг банка крие РЕАЛНАТА претеглена доходнсот на бонда,а споменава САМО ЛИХВАТА В КУПОНА........
те там в колежа ше те светнат какви корпорации крият доходност ,чрез дийп дискаунт във фейс валюто на бонда........
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ти как ще формулираш въпроса ?
тва е въпрос ,ако ше се разкарваш до блиската прогимназия......
ако имаш повече свободно време и ти се празкарва до по даления колеж....
формулирай се така;
защо бг банка крие РЕАЛНАТА претеглена доходнсот на бонда,а споменава САМО ЛИХВАТА В КУПОНА........
те там в колежа ше те светнат какви корпорации крият доходност ,чрез дийп дискаунт във фейс валюто на бонда........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Да разбираме,че при теб криза е невъзможно понятие, при тези приходи, хвала, ама що я вещаеш при всички останали???? Според теб, ти си каймака, а всички други потъват, това ли ти е светогледа???
кризата, когато дойде се усеща от всички или почти всички.
дали имаш 50 или 500 .. като спаднат с 20-30-50% все е криза или като ти падне покупателната способност , че инфлация..
Last edited by bertram; 27.06.2024, 22:44.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
не мисля,че джордж сорос трябва да се пропише във форума. за да ти го разтълкува тва......
мисля,че си достатъно умен да го ОСМИСЛИШ САМ.....
все пак ,ако не сигурен кво значи......не забравяй,че живееш в сащ...... разходи се до близката ПРОГИМНАЗИЯ ...
там, който и да питаш,всеки ще ти обясни.......
Коментар
-
Некой баш инвеститор може ли да го разтълкува това ?
мисля,че си достатъно умен да го ОСМИСЛИШ САМ.....
все пак ,ако не сигурен кво значи......не забравяй,че живееш в сащ...... разходи се до близката ПРОГИМНАЗИЯ ...
там, който и да питаш,всеки ще ти обясни.......
п.п.
ако си любител на филми на ужасите....дърпай един по удобен стол....отаряй пуканките и ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ....
обещавам ти много кръв,трошене на кокали и резане на крайници.....
ако искаш мога и да ти го разкажа........ама няма да ти е толкова интересно.
Last edited by acen1975; 27.06.2024, 22:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеДа не би да се вдигнал нечия програмистка заплата? Има ли поне ЕДИН при теб с 10 бона? Или поне с 5 чисти.
читави фирми работят, вдигат заплати, но сметките започват да не излизат.
производство, търговия с бързооборотни стоки,търговия с машини и оборудване и др.
заплатите измукаха доста от въздуха и въпреки,че има обороти и маржове става все по 'на кантар' работата за фирми, които традиционно са работили с прилична печалба в годините.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Във фирмата има един (полу-програмист), стария Нишан му дава за да покрива семейните разходи и хобитата
с един полу програмист 600К нето за годината приходи от софтуер(!), ако беше цял не ми се мисли
ами ако са два,три,четири?
ПП виждам, че си нямаш друга работа освен да се занимаваш с мене и кольо и бетера - ами благодаря добре съм, а до колкото държа връзка с кавръчето и той е добре. Просто реши, че няма да си губи времето с хейтъри и комплексари и виждам, че не е сбъркал.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Е, кое не ти става ясно? Няма желание за ЕЗ, не само отвън, но и у нас. Не мисли, че не можем да покрием някакви смешни критерии, на фона на цялата парична маса струпана в банките. След като се развиваме добре, докато в ЕЗ нещата са в застой, да не кажа, че даже вкараха и задна, далавера в тая схема няма.
Как се развиваме добре ? С парите на кредит ли ? Щото инвестиции няма, няма и кинти от ЕУ (защо не искат да ги вземат не е ясно) и доколкото чувам и бщджета не се изпълнява та дефицита се държи нисък с временни хватки .... аз единственото развитие което виждам е в увеличаване на осигуровките и в подготовката за прогресивен данък. Ти как се разви за последната година ?Last edited by segato; 27.06.2024, 19:43.
Коментар
-
От 1ви Януари 2026 като влезнем в ЕЗ всичко по 2Сега трябва само да свалим инфлацията и да поискаме нов доклад през Декември, което според управителя на БНБ, е фасулска работа.
От 1ви Януари 2226 като влезнем в ЕЗ всичко e x16Сега трябва само да свалим инфлацията и да поискаме нов доклад през Декември 2225-та, което според управителя на БНБ - Мюмюн Търмъчков, е фасулска работа.
Ха-ха...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
От 1ви Януари 2026 като влезнем в ЕЗ всичко по 2Сега трябва само да свалим инфлацията и да поискаме нов доклад през Декември, което според управителя на БНБ, е фасулска работа.
Не ми е ясно зашо като е толкова лесно не го направиха та да влезнем 2025.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Във фирмата има един (полу-програмист), стария Нишан му дава за да покрива семейните разходи и хобитата
- 1 like
Коментар
Коментар