If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен ми харесва това пророчество Брокериците сигурно са се нагушили вече с това поскъпване, та не виждам защо да ги съжаляваме с теб
Сега остава и да познаеш за намалението и цена няма да имаш, че бая наеми ми остават неоползотворени
какво си отдала -
гаражче за двеста лева
събирай апапите за които пишеш
и за три дена ще ти одумкат
годишната рента
това ще е купона на живота им завалиите
хихихихихихих
а за брокериците - да някой са се нагушили но те не пишат
като теб тук
плащат си да им пишете с апапите
друга класа са те
не са събирани от каравани и панели
истината - казах ти я
няма да раздават имоти без пари на третокласни
брокерици само защото били писали по форуми
15 години
хихиххихихихи
а апапите ти могат да го апапнат
коЯ от караваната без баня
кой от балкончето на 1/2 панеляка си (48 градуса е там - разхлажда се с мастика)
имотите спират своя ръст
а с това идва и по страшното за теб
това е твоята истина -
рязък спад на сделките
глад иде глад
На мен ми харесва това пророчество Брокериците сигурно са се нагушили вече с това поскъпване, та не виждам защо да ги съжаляваме с теб
Сега остава и да познаеш за намалението и цена няма да имаш, че бая наеми ми остават неоползотворени
Истината е ,че очаквам да те спукат от майтап, апапите тук. Питай Кавръчето, ако не ми вшрваш на мен с неговата прогноза за краш на цените на 13.03.2020 г хихих
истината - казах ти я
няма да раздават имоти без пари на третокласни
брокерици само защото били писали по форуми
15 години
хихиххихихихи
а апапите ти могат да го апапнат
коЯ от караваната без баня
кой от балкончето на 1/2 панеляка си (48 градуса е там - разхлажда се с мастика)
имотите спират своя ръст
а с това идва и по страшното за теб
това е твоята истина -
рязък спад на сделките
глад иде глад
написах че ще поевтинеят
а не че ще ги раздават без пари
на брокери защото били
много активни по форумите
Истината е ,че очаквам да те спукат от майтап, апапите тук. Питай Кавръчето, ако не ми вшрваш на мен с неговата прогноза за краш на цените на 13.03.2020 г хихих
Ако можеше 2 плюса щях да сложа...Ама то какво да одобрява човек...фрустриране и цени ли ?!?!
Айде от кухнята малко инфо - съседа ми е строителен инвеститор с проекти в чужбина. Искаше да почва да строи и у нас , има парцели вече, но каза докато жеуезото не падне под 1.20 няма да почвам....замразил е всичко докато не паднат цените на строителните материали.... вика моето не се губи....
ПП Ратко, парцелите му не са на места дето ще ти харесат за покупка, както и на мен не ми харесват....
като гледам може и да ми се променят критериите за положенията.
Дай линк Ботич... Както се развиват нещата с ваксините от догодина няма да мога да излизам от България така че морето ни става опция :-), а това ми е по-евтино от гаража :-)
Дай линк Ботич... Както се развиват нещата с ваксините от догодина няма да мога да излизам от България така че морето ни става опция :-), а това ми е по-евтино от гаража :-)
Както се развиват финансите ти - и от Радомир няма да излизаш...
Продава се директно от собственика тристаен апартамент тип мезонет 115кв.м в центъра на град Царево и на 500 метра от централния плаж, на две нива състоящ се от първо ниво: коридор, баня и тоалетна, непреходна спалня, тераса и хол с кухненски бокс. второ ниво: еднопространствено помещение (спалня) и баня с тоалетна. Кооперацията е ново строитество с Акт 16 (разрешение за ползване)
цена 40 000 Евро
Коментар