IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten

по подразбиране
    когато си умрял, ти нищо не усещаш
    тези около теб страдат
    същото е и когато си тъп
    Съгласявам се. Оставяме го да си пише. Успях да подкарам игнора от контролния панел. При стария профил нещо не работеше.

Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 21:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ми пак не е вярно. Последния път влязохме в канадските и испанските новини, защото проектираха българското знаме на Ниагарския водопад и на ключов паметник в Мадрид за трети март, а през месец май заради грандиозни хора̀ на всеобщия български събор. Спортистите даже не ги броя. Всички успешни гимнастички са подготвени от български треньорки. Имаме хора навсякъде.

Годподинов също е новина. Всички го четат. На бас, че даже не знаеш кой е.

Аман проекции на собствен дискомфорт чрез България. Просяци почти няма при мен. Има работещи и плащащи данъци българи тук там някоя черна овца има, но не е индикатор.

За двайсет - трийсет години сами си изградихме име, така че ако обичаш спри с клишетата. Сега излизам от техен съд и не ми се слушат небивалици. Абсолютно нормално ни приемат и нормално се държим. Работим и плащаме данъци.

Измихме я отдавна “черната легенда” за България създадена предимно от други държави.

Не те знам с какви точно хора контактуваш де, ама ако си без самочувствие и позволяваш да ти обиждат държавата си е твой проблем. Никога не го допускам и всеки дръзнал е бил моментално поставен място.

Даже в момента съм наета и работя по доста сложен казус за медицинска небрежност - за около 200.000€ обезщетение, клиентът е испански инженер работещ във водеща банка и си призна, че предпочита да го защитавам аз, а не местен адвокат поради серия съображения - най-важното прави се каквото е обещано и навреме.

А ти си седнал да разправяш небивалици.

И последното - не е и чак толкова “малка”България.

Чехия е по-малка, Хърватия е по-малка, Словения е по-малка, Македония е по-малка, Австрия е по-малка, Словакия е по-малка, да не продължавам.

България сме всички ние. Уважавай себе си.
      Госпожо, моля спестете си сълзливите тиради. Видях Ви как действахте с нрадев, как скочихте на мен, имаше и други ощастливени от Вашето внимание. Манталитета на бухалкаджия, "сега ще те науча аз теб", може да вирее когато бухалкаджията има някакво физическо, интелектуално или поне материално предимство. Вие нямате. Вие сте обикновен неудачник с провален личен живот, превърнал се в були. Опитвате да избиете комплексите си на гърба на добродушковците около Вас. Когато обаче на някой му омръзне, и приложи Вашите методи спрямо Вас вдигате олелия до небето и се изкарате жертва.

200,000 евро обезщетение, испански инвеститори в България, нападките срещу радев без да го познавате, какво би трябвало да доказват ? Сега чувам че сте разкрили на испанците и силата на българското кисело мляко. Добре че сте Вие, че тези хора, които произвеждат млякото карат го до Испания, ако не е произведено там, изкарали са му разрешителни т.н. не са свършили нищо. Да не влизам в анализи, но нито сте първата , нито сте последната , която се опитва да си създаде супер успешен виртуален образ и да избяга от реалността.
      Ако имате акъл да разберете какво Ви казвам , добре. Ако не, гарантирам Ви пак ще имате моменти на риалити чек.

П.П. Виждам че се опитвате да натикате темата в разискване на самочувствие, себеуважение и отношение към България. Няма такъв проблем. Не си измисляйте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Да се повторим за пореден път - Светоусещането е проекция на съзнанието. Кофти битие = негативизъм. Негативизма също води до кофти битие и се получава порочен кръг.
        Мдам. Ама другите защо да страдат ?

Коментар

въпрос на цена
          аз преди да купя нещо, обикновено се питах
          бих ли живял тук под наем
          сега вече ми е като условен рефлекс,
          видя ли такъв кенеф, дори не се питам
          бия хикса със страшна сила
          Моят подбор е още по-строг.
          Не си задавам въпроса дали бих живял под наем.
          Хипотетично приемам, че нямам имоти и жената ме изгони. Имам кеш. Бих ли КУПИЛ този имот и да живея в него?!

Коментар

абе, добре е
            освен това е и слънчев
            ...през комина
            Или през сифона...
            Най-тъжното е, че ще се намерят купувачи и за тази душегубка. Слагал съм и по-големи душегубки в "наблюдавани" и за съжаление се продават.
            Скоро колегата @директорчето написа едно изречение, което ми се наби в съзнанието. По спомен цитирам: българина е склонен да наеме имот да и живее в него, дори в кофа за боклук:-(

Коментар

килима си заслужава
              Аха, брокерите са забравили да кажат, че той е персийски-ръчно тъкан.
              Само той струва около 28000Е
              А велосипеда е с алуминиева рамка и скорости шимано.

Коментар

• Ха, ха, ха
                от сърце се посмях.
                Същата душегубка, която става само за бомбоубежише е продавана и от дриг брокер.
                Там е описан като: Слънчев, двустаен апартамент с отлична локация! Намира се на сутерен! Има прозорци, но не с пряк достъп до улицата!

Статута бил на кабинет?!?

Ох....трябва и слънчеви очила да раздават за да не се заслепи някой
                https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...71990271740094

Коментар

• Още не съм си изтрил избирателното търсене в имот.бг. Искам да съм в час с всеки появяващ се нов имот на пазара, пък и имам намерението да купя още 1 имот в района по лични си съображения.
                  Та днес излезе и тази душегубка.

Пише партер, а реално е кота -1. Статут ателие, прозорци май няма, тока промишлен.
                  На новодомците-честито! Ревматизъм, артрит + радон и големите сметки са им подарък:-)))

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...71990687385450

Коментар

Усетиха се те, ама късно. Сега само мрънкат колко сме образовани и как така говорим толкова езици. Хак им е на всичките. По Великден бях в Лисабон, остави техните си колонии, ама градът е заприличал на комбинация от Бангладеш и сикхски Пенджаб. Едно фадо не мога да намеря от Бангла магазинчета. Сега вълната на обръщане на палачинката първо ще удари в Париж.
                    Ще удари друг път. Те талибаните са повече от белите белобради старци. Знайш коги пенсия ще направи революция. Единствения шанс е изселване по религиозен принцип - и тогаз балканите ще го издухаме. От босна до Турция ще ги населят 50-100милиона талибани
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Джебчии почти няма. Имаме повече електронни престъпления - карти, коини, чат пат някой пийва повечко и шофира. И за жалост чат пат домашно насилие, но не е общият тон, нито облик на общността. Ние ги научихме да си пазаруват истинско кисело мляко в бг магазините и един кош други кулинарии. Абсурд е всички балканци да се гордеят с Господинов, а тук да чета глупости. Ега ти негативизма.

Крадци и просяци има повече румънци и мароканци. Нас ни броят европейци и ако сме интегрирани никой не ни пипа за нищо.
                      Да се повторим за пореден път - Светоусещането е проекция на съзнанието. Кофти битие = негативизъм. Негативизма също води до кофти битие и се получава порочен кръг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Ся като дойдат твоите любимци крайно десните , че настане една народна обич и интеграция на балканците както и масово четене на Времеубежище.
                        Първо не са “крайнодесни” - просто се усетиха, че хлебарките така са се намножили и угоили, че ще им издърпат собственото килимче изпод краката с “крайнолеви” мантри възпяващи ЛГБТ, безкраен социал да се нанесеш в чужда къща без да могат да те изгонят. Аз съм си умерен център.

Друга я мислеха те, потънали в ехидно самодоволно скудоумие, пък тя каква стана

А балканците вече са ги оценили, че няма бяло население. Ние да сме им проблемът.

А Годподинов трябва да го четат сутрин обед и вечер, че им казва в прав текст, че са склерозирали загледани в пъпа си. Евала на британците, че му я дадоха тая награда, че и техния приемиер …времена…

Само източна Европа още шава и ги дразни, ама им е време да свикват. Във Виена по Коледа и нова година сега - същата картинка.
                        Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 18:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз това го повтарям от години- мигранта от Източна Европа е най- добрия вариант- бял, образован, християнин, не прави атентати, научен е да работи, не живее на социал и не иска да прави шариат. А " западняците" вместо това напускаха цялата сган от бившите си колонии и сега реват
                          Усетиха се те, ама късно. Сега само мрънкат колко сме образовани и как така говорим толкова езици. Хак им е на всичките. По Великден бях в Лисабон, остави техните си колонии, ама градът е заприличал на комбинация от Бангладеш и сикхски Пенджаб. Едно фадо не мога да намеря от Бангла магазинчета. Сега вълната на обръщане на палачинката първо ще удари в Париж.
                          Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 18:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

+ сме 'по-бели' от значителна част от тях та като се изключат крадците на коли и джебчиите сме си направо класа
                            Аз това го повтарям от години- мигранта от Източна Европа е най- добрия вариант- бял, образован, християнин, не прави атентати, научен е да работи, не живее на социал и не иска да прави шариат. А " западняците" вместо това напускаха цялата сган от бившите си колонии и сега реват

Коментар

• [QUOTE=Evgo;n4192768]
                              Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Привет,

Предлагам да спрем коментара за тези земи.

Ще ги продадем и ще намерим начин да си вземем парите от аренда.

Относно другите въпроси, оказа се, че жените са меркантилни по целия свят вече. И не шетат и не слугуват.

Като далечен спомен остават времената, описани в "Баш майстора" и "Два диоптъра далекогледство".
                              Така е за жените, щото търсите натокани кикимори, с правени джуки и ефектни скъпи парцалки. Все още има нормални, скромни момичета, но те не са интересни за мъжкарите, особено ако са се видяли с някой левец отгоре.

Коментар

Джебчии почти няма. Имаме повече електронни престъпления - карти, коини, чат пат някой пийва повечко и шофира. И за жалост чат пат домашно насилие, но не е общият тон, нито облик на общността. Ние ги научихме да си пазаруват истинско кисело мляко в бг магазините и един кош други кулинарии. Абсурд е всички балканци да се гордеят с Господинов, а тук да чета глупости. Ега ти негативизма.

Крадци и просяци има повече румънци и мароканци. Нас ни броят европейци и ако сме интегрирани никой не ни пипа за нищо.
                                Ся като дойдат твоите любимци крайно десните , че настане една народна обич и интеграция на балканците както и масово четене на Времеубежище.

Коментар

Working...
                                X