Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 21:24.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ми пак не е вярно. Последния път влязохме в канадските и испанските новини, защото проектираха българското знаме на Ниагарския водопад и на ключов паметник в Мадрид за трети март, а през месец май заради грандиозни хора̀ на всеобщия български събор. Спортистите даже не ги броя. Всички успешни гимнастички са подготвени от български треньорки. Имаме хора навсякъде.
Годподинов също е новина. Всички го четат. На бас, че даже не знаеш кой е.
Аман проекции на собствен дискомфорт чрез България. Просяци почти няма при мен. Има работещи и плащащи данъци българи тук там някоя черна овца има, но не е индикатор.
За двайсет - трийсет години сами си изградихме име, така че ако обичаш спри с клишетата. Сега излизам от техен съд и не ми се слушат небивалици. Абсолютно нормално ни приемат и нормално се държим. Работим и плащаме данъци.
Измихме я отдавна “черната легенда” за България създадена предимно от други държави.
Не те знам с какви точно хора контактуваш де, ама ако си без самочувствие и позволяваш да ти обиждат държавата си е твой проблем. Никога не го допускам и всеки дръзнал е бил моментално поставен място.
Даже в момента съм наета и работя по доста сложен казус за медицинска небрежност - за около 200.000€ обезщетение, клиентът е испански инженер работещ във водеща банка и си призна, че предпочита да го защитавам аз, а не местен адвокат поради серия съображения - най-важното прави се каквото е обещано и навреме.
А ти си седнал да разправяш небивалици.
И последното - не е и чак толкова “малка”България.
Чехия е по-малка, Хърватия е по-малка, Словения е по-малка, Македония е по-малка, Австрия е по-малка, Словакия е по-малка, да не продължавам.
България сме всички ние. Уважавай себе си.
200,000 евро обезщетение, испански инвеститори в България, нападките срещу радев без да го познавате, какво би трябвало да доказват ? Сега чувам че сте разкрили на испанците и силата на българското кисело мляко. Добре че сте Вие, че тези хора, които произвеждат млякото карат го до Испания, ако не е произведено там, изкарали са му разрешителни т.н. не са свършили нищо. Да не влизам в анализи, но нито сте първата , нито сте последната , която се опитва да си създаде супер успешен виртуален образ и да избяга от реалността.
Ако имате акъл да разберете какво Ви казвам , добре. Ако не, гарантирам Ви пак ще имате моменти на риалити чек.
П.П. Виждам че се опитвате да натикате темата в разискване на самочувствие, себеуважение и отношение към България. Няма такъв проблем. Не си измисляйте.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Да се повторим за пореден път - Светоусещането е проекция на съзнанието. Кофти битие = негативизъм. Негативизма също води до кофти битие и се получава порочен кръг.?
Коментар
-
въпрос на цена
аз преди да купя нещо, обикновено се питах
бих ли живял тук под наем
сега вече ми е като условен рефлекс,
видя ли такъв кенеф, дори не се питам
бия хикса със страшна сила
Не си задавам въпроса дали бих живял под наем.
Хипотетично приемам, че нямам имоти и жената ме изгони. Имам кеш. Бих ли КУПИЛ този имот и да живея в него?!
Коментар
-
абе, добре е
освен това е и слънчев
...през комина
Най-тъжното е, че ще се намерят купувачи и за тази душегубка. Слагал съм и по-големи душегубки в "наблюдавани" и за съжаление се продават.
Скоро колегата @директорчето написа едно изречение, което ми се наби в съзнанието. По спомен цитирам: българина е склонен да наеме имот да и живее в него, дори в кофа за боклук:-(
- 1 like
Коментар
-
Ха, ха, ха
от сърце се посмях.
Същата душегубка, която става само за бомбоубежише е продавана и от дриг брокер.
Там е описан като: Слънчев, двустаен апартамент с отлична локация! Намира се на сутерен! Има прозорци, но не с пряк достъп до улицата!
Статута бил на кабинет?!?
Ох....трябва и слънчеви очила да раздават за да не се заслепи някой
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...71990271740094
Коментар
-
Още не съм си изтрил избирателното търсене в имот.бг. Искам да съм в час с всеки появяващ се нов имот на пазара, пък и имам намерението да купя още 1 имот в района по лични си съображения.
Та днес излезе и тази душегубка.
Пише партер, а реално е кота -1. Статут ателие, прозорци май няма, тока промишлен.
На новодомците-честито! Ревматизъм, артрит + радон и големите сметки са им подарък:-)))
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...71990687385450
Коментар
-
Усетиха се те, ама късно. Сега само мрънкат колко сме образовани и как така говорим толкова езици. Хак им е на всичките. По Великден бях в Лисабон, остави техните си колонии, ама градът е заприличал на комбинация от Бангладеш и сикхски Пенджаб. Едно фадо не мога да намеря от Бангла магазинчета. Сега вълната на обръщане на палачинката първо ще удари в Париж.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Джебчии почти няма. Имаме повече електронни престъпления - карти, коини, чат пат някой пийва повечко и шофира. И за жалост чат пат домашно насилие, но не е общият тон, нито облик на общността. Ние ги научихме да си пазаруват истинско кисело мляко в бг магазините и един кош други кулинарии. Абсурд е всички балканци да се гордеят с Господинов, а тук да чета глупости. Ега ти негативизма.
Крадци и просяци има повече румънци и мароканци. Нас ни броят европейци и ако сме интегрирани никой не ни пипа за нищо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Ся като дойдат твоите любимци крайно десните , че настане една народна обич и интеграция на балканците както и масово четене на Времеубежище.
Друга я мислеха те, потънали в ехидно самодоволно скудоумие, пък тя каква стана
А балканците вече са ги оценили, че няма бяло население. Ние да сме им проблемът.
А Годподинов трябва да го четат сутрин обед и вечер, че им казва в прав текст, че са склерозирали загледани в пъпа си. Евала на британците, че му я дадоха тая награда, че и техния приемиер …времена…
Само източна Европа още шава и ги дразни, ама им е време да свикват. Във Виена по Коледа и нова година сега - същата картинка.Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 18:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз това го повтарям от години- мигранта от Източна Европа е най- добрия вариант- бял, образован, християнин, не прави атентати, научен е да работи, не живее на социал и не иска да прави шариат. А " западняците" вместо това напускаха цялата сган от бившите си колонии и сега реватLast edited by Selena2024; 02.07.2024, 18:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
+ сме 'по-бели' от значителна част от тяхта като се изключат крадците на коли и джебчиите сме си направо класа
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Evgo;n4192768]Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Привет,
Предлагам да спрем коментара за тези земи.
Ще ги продадем и ще намерим начин да си вземем парите от аренда.
Относно другите въпроси, оказа се, че жените са меркантилни по целия свят вече. И не шетат и не слугуват.
Като далечен спомен остават времената, описани в "Баш майстора" и "Два диоптъра далекогледство".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Джебчии почти няма. Имаме повече електронни престъпления - карти, коини, чат пат някой пийва повечко и шофира. И за жалост чат пат домашно насилие, но не е общият тон, нито облик на общността. Ние ги научихме да си пазаруват истинско кисело мляко в бг магазините и един кош други кулинарии. Абсурд е всички балканци да се гордеят с Господинов, а тук да чета глупости. Ега ти негативизма.
Крадци и просяци има повече румънци и мароканци. Нас ни броят европейци и ако сме интегрирани никой не ни пипа за нищо.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар