Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Ми той и Кретенчо с неговите Софиянче и Шуменче го беха отсвирили и двете и той горкия ходеше да види децата в квартирата в София за 100€ която беше наел. И хвърляше огън и жупел. Прости са нещата за обяснение. Ако гатърбайстерството не върви поне жена да имаш до себе си, ама ако и двете се сговнят кофти става.
Айде и добра новина : България вече е сред страните с висок доход
Коментар
-
Албена, Фиш-Фиш. Аз в Априлци засега се въздържам защото имам хотел - почивна база на Университета с огромен двор от 5 декара и субсидирана нощувка от 8 лв която даже съдържателката като отида ми предоставя апарта на Ректора и забравя да ми иска и 8те лева.
Коментар
-
Селенка, толкова хубаво си изкарахме аз, Таралежа и още 10 човека на морската къща, уникално е да имаш тишината и простора далвч от шумните глъчки на Албена и Балчик, ако ти се иска отиваш, но се прибираш в тишина която се чупи на парчета.
Апропо очертава се продажба на къща с двор в Априлци. Ако някой има интерес да се обажда овреме.Last edited by Selena2024; 03.07.2024, 21:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Липсва му една права лопата по главата. Намерил гастара форум където да плюва Родината след 40г. емиграция
Вчера подобна история с А1, бабата се опитва да активира виртуална СИМ карта, излиза някаква грешка. пробва втори път картата била активирана. Тия в А1 идея нямат как да деактивират СИМ картата та да се активира отново ... и те пак са добре, тия от Виваком имат пакета ма бил нов и не бил в системата не могат да го продадат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Както казва Бони, сигурно е Вселената ...
Ейй липсва ми вече тази жена ... или каквото е там.
Но пък Раул и Хесус те изпълват... отвсякъде
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Бони мисля пише от бг аз не
Коментар
-
Ти остави това. Пак не ми работи игнора.
Юхуууу - проработи - кефффф
Ейй липсва ми вече тази жена ... или каквото е там.
Коментар
-
Бони мисля пише от бг аз не
През юли стават сривове и хакерски атаки в системите на застрахователите. Преди около две години - пак юли - пазаруваме в търговски център и хоп на връщане с ужас установяваме, че гамени са отпрали единия регистрационен номер на колата. Май задния беше. В добър квартал в нормална европейска държава. Буквално за 30 минути става случката. И точно тогава застрахователният сървър на мега голямата мапфре гръмна. Случват се тези работи. Нищо не успяхме да направим поне три дни, а имахме планирано пътуване. Иди пътувай без регистрационен номер. Позабавиха се нещата. Не е само бг.
Искаш да кажеш нещо ма не можеш да почнеш. Застрахователя покрива щети, не издава номера.
Застраховката е намерение. Не е необходимо плащане за да е активна. Може да изпратиш емайл и да кажеш искам застраховка от тази дата за кола с VIN ХХХ и това е достатъчно. Много често не се прави дори за да си покрит а поради compliance. Ако имаш транспортна компания ти трябва застраховка за лиценз и т.н. При застраховката на кола/камион декларираш и километраж и състрояние, че даже и какви нарушения си имал. Ако подадеш невярна информация застраховката може да не е валидна и може да се разбере чак като има клейм. По съшия начин ако не я платиш. Не разбирам зашо сложиха всички с изтекли застраховки и с нови коли на трупчета. Не беше нужно.Last edited by segato; 03.07.2024, 20:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorПак ли са се появили освирепели гастари да проектират собствения си дискомфорт, чрез България? Така казва колежката от Испания
Юхуууу - проработи - кеффффLast edited by Selena2024; 03.07.2024, 20:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ти на Бонка втория ник ли си ?
Опитвам се да намеря обяснение. Така реагирах и като чух че във Флинт, Мичиган в 21 век нямат питейна вода.
През юли стават сривове и хакерски атаки в системите на застрахователите. Преди около две години - пак юли - пазаруваме в търговски център и хоп на връщане с ужас установяваме, че гамени са отпрали единия регистрационен номер на колата. Май задния беше. В добър квартал в нормална европейска държава. Буквално за 30 минути става случката. И точно тогава застрахователният сървър на мега голямата мапфре гръмна. Случват се тези работи. Нищо не успяхме да направим поне три дни, а имахме планирано пътуване. Иди пътувай без регистрационен номер. Позабавиха се нещата. Не е само бг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеМен ми е интересен друг феномен в темата. Хора уж добре и уж навън се спукват да критикуват родината. Ами нали са добре? Нали са навън? А пърхат тук като пеперуди на вечерна газова ламба???
Опитвам се да намеря обяснение. Така реагирах и като чух че във Флинт, Мичиган в 21 век нямат питейна вода.
Чак пък газова ламба. Влизам от време на време в работно време. Не вися по ношите като теб.
Ти нали съшо си много успешна "навън". Какво правиш тук 24/7
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Остави го, почти започна да разпознава ш и щ.
Сега като си изберат пак сенилния дедо , дето му се смее целия свят, съвсем ще разцъфти българската гастербайтерска общност в Амеуика. Имам познати, които се забиха да живеят в Шикаго и не смеят да си пуснат дъщерята сама да отиде до училище. Тва е понеже черните хич не се трепят и няма никаква престъпност, нали.
За Чикаго или лъжеш или такива са ти познатите. Ако с южната част , какво са очаквали ? В София къде живеят познатите ти ? Във Факултето ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
И каква е магическата връзка между "Гражданска отговорност за колите" и цените на имотите? Отчаяние лъха от всеки твой пост злобчо.
"Магическата" връзка е, че в 21 век претенциите ни са като за нормалния свят , но имаме проблемите на развиваша се държава. И не става дума за падналия сървър а за закони и регулации. Да ти стане ясно за какво говоря: в нормална държава, застраховки, в определени ситуации, се правят и със задна дата, в нормална държава застраховката се подновява автоматично и ако не се плати застрахователя я канселира, в нормална държава не могат да те оставят без застраховка без изрично уведомление дори и ако не си платиш, камо ли да те оставят без затраховка зашото застрахователя имал проблеми .... На този фон , хора които не могат да отидат на почивка с колата си зашото някакъв сървър е паднал звучи като абсурд изатова питам за някакво разумно обяснение. Аз не мога да намеря такова.
П.С. Тия като теб живеят с цел да разпространяват токсичност . Кофти да те лиша от смисъла на живота ти ма вече си голяма и трябва да се оправяш сама. Айде при кайчо и митко турчето в игнора.Last edited by segato; 03.07.2024, 19:53.
- 1 like
Коментар
Коментар