IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Опа що го изтри бе джанъм Ратко го е хванал обаче.

Набирай точки до БАН. Жалка история.
    Поста беше за Вас. Извинявам се на всички останали, който са го прочели.
    Излъгал ли съм ? Раздавате класификации на воля, но се засягате когато някой го направи за Вас. Добре е да се върнете в реалността.
    Няма какво повече да дискутирам с Вас. Пожелавам Ви успех в търсенето на мъж или каквото имате нужда.

Коментар

• [QUOTE=Selena2024;n4192698]
      Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Понеже много са трили и се включвам по-късно, няколко уточнения към Евго:

1. Ти ли си сега собственик или родителите ти?
      2. Има ли сключен договор?
      3. Ако да какъв тип е - за наем или за аренда?
      Привет,

Предлагам да спрем коментара за тези земи.

Ще ги продадем и ще намерим начин да си вземем парите от аренда.

Относно другите въпроси, оказа се, че жените са меркантилни по целия свят вече. И не шетат и не слугуват.

Като далечен спомен остават времената, описани в "Баш майстора" и "Два диоптъра далекогледство".

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Това за правия под масата беше ненужно. Преди това бях неориентиран в пространствено - временния континуум. Преди това нещо друго.

Айде Честита Нова Година на всички!
        Опа що го изтри бе джанъм Ратко го е хванал обаче.

Набирай точки до БАН. Жалка история.

Коментар

Госпожо, българският народ е казал всяка жаба да си знае гьола.
          Вие, с Вашия високоинтелигентен изказ, вероятно бихте казали: ориентирайте се в пространствено - временния континуум
          Съмняваш ли се. Вече си история, а още не го знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
            Бива

Коментар

И къде отиде сега “лустрото” на “западното” възпитание?

Ако и за този са харчени пари да учи навън бадева са отишли.
              Госпожо, българският народ е казал всяка жаба да си знае гьола.
              Вие, с Вашия високоинтелигентен изказ, вероятно бихте казали: ориентирайте се в пространствено - временния континуум

Коментар

• Този форум/тема стига ново дъно през ден.

Няма друга подобна колекция на озлобени комплексари, верно.

Коментар

Да си полезен с нещо
                  https://brainstorm.bg/prosta-lihva/

Коментар

• И къде отиде сега “лустрото” на “западното” възпитание?

Ако и за този са харчени пари да учи навън бадева са отишли.

Коментар

Post Scriptum: Докато ти си ходел прав под масата аз съм обиколила Италия. В Рим празнувах новата 2023 г., когато умря единият от папите - само те могат да родят подобен абсурд - папа да си подаде оставката. Красив град, уникална история и … мърляви кьошета и улици.

Хотелът ми беше на пет крачки от испанските стълби (дето ги омазаха с червено оня ден поредните дебили) и фонтана Ди Треви. Имам доста приятели италианци.

Следващият път, когато пак почнеш пак да се превземаш внимавай някой пак да не те засече.
                      Това за правия под масата беше ненужно. Преди това бях неориентиран в пространствено - временния континуум. Преди това нещо друго.

Айде Честита Нова Година на всички!
                      Last edited by rverb; 02.07.2024, 10:02.

Коментар

Не си разбрал основното. България сме всички ние аз, ти, Радев, Евго, Ратко. Каква e България и как я възприемат зависи само от нас.

Докато отношението към собствената ти родина е превзето пренебрежително и италианката/швейцарката/която и да е презадоволена западна мърла толкова ще те уважава и тебе.

И да, България не е идеална, но предвид обстоятелствата се справя и то нелошо. От мен толкоз.
                        В случая с ваксината, по новините казаха, че в България и Румъния има епидемия. Даже не помня за какво точно ставаше дума освен че затваряха училищата. В такава ситуация Вие няма ли да попитате дали трябва да се ваксинирате ? Вие раздухте случая все едно съм казал кой знае какво. И на мен не ми е приятно. България е малка страна, рядко влиза в новините и когато това се случи обикновено е зарадиц измами , проституция, наркотици, просяци или подобно. Единственото, позитивно което съм чувал в последната година е свързано с Григор Димитров и Казийски. Те обаче не са достатъчни за да се създаде добър имидж и не е за учудване че много хора мислят че сме държава от Третия свят.

Коментар

• Аве, къде са брокеразитИ? Да не фанаа мотикитИ?
                          Last edited by better; 02.07.2024, 01:02.

Коментар

Има всякакви италианци, както има и всякакви българи. Има и няколко Италии. Вашите впечатления може би са от Южна Италия. Знам, че там стандарта е нисък и има българи работещи в селското стопанство.
                            Не си разбрал основното. България сме всички ние аз, ти, Радев, Евго, Ратко. Каква e България и как я възприемат зависи само от нас.

Докато отношението към собствената ти родина е превзето пренебрежително и италианката/швейцарката/която и да е презадоволена западна мърла толкова ще те уважава и тебе.

И да, България не е идеална, но предвид обстоятелствата се справя и то нелошо. От мен толкоз.

Post Scriptum: Докато ти си ходел прав под масата аз съм обиколила Италия. В Рим празнувах новата 2023 г., когато умря единият от папите - само те могат да родят подобен абсурд - папа да си подаде оставката. Красив град, уникална история и … мърляви кьошета и улици.

Хотелът ми беше на пет крачки от испанските стълби (дето ги омазаха с червено оня ден поредните дебили) и фонтана Ди Треви. Имам доста приятели италианци.

Следващият път, когато пак почнеш пак да се превземаш внимавай някой пак да не те засече.
                            Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 00:40.

Коментар

Не извъртай малкия. Първият ти пост беше как тя се чудела дали да се ваксинира като дойде в България. И те клъвнах по жълтото човче.

И оттогава не ти обръщам внимание на писанията. И те клъвнаха и останалите форумци и резонно.

И да повечето италиански са тъпо самонадеяни. Тука по иберията не една и две го отнасят заради грубо поведение и прекомерна самонадеяност. Езици масово не говорят. Всичко е точно.

Италия е световна съкровищница, но това е трупано с векове. Съвременните италианци са доста семпли в сравнение с предците си. Там се ходи за история и естетика. Като кулинария не давам Испания и Португалия за Италия, но като култура и естетика са ненадминати поради натрупването. Достатъчно време ти отделих.
                              Има всякакви италианци, както има и всякакви българи. Има и няколко Италии. Вашите впечатления може би са от Южна Италия. Знам, че там стандарта е нисък и има българи работещи в селското стопанство.

Коментар

• [QUOTE=Evgo;n4192661]
                                Първоначално изпратено от ratten

наследствени са имотиту
                                договори и да е имало е със стария коцкар и имотен магнат - на евго баща му[/QUOT

+1
                                Понеже много са трили и се включвам по-късно, няколко уточнения към Евго:

1. Ти ли си сега собственик или родителите ти?
                                2. Има ли сключен договор?
                                3. Ако да какъв тип е - за наем или за аренда?

Коментар

Working...
                                X