IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Прав си! Иди и се разходи из суперите, и ще видиш, че няма нищо произведено в България.
    Доматите насред сезона са от Полша, краставиците (по тва време на пазара се замеряха с тях) са от Турция или Гърция! Ако не са бамките да раздават пари (създадени от въздуха) досега да сме за хуманитарна помощ.
    Бетерчо, ти си като някаква тънкокрака баба. Обикаляш суперите и сравняваш

Иначе се произвежда много, но мисля че тук е излишно да се обяснява.

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
      Е, гастарите не дават парите на държавата, а на икономиката.
      Колко % според вас влизат в хазната от тези пари? 20% теоретичен максимум.
      И има ли лошо в това?

Все пак на фона на много развити икономики, ограбената ни държавица все пак е с ниско ниво на задлъжнялост.

А пък за живота на запад съдите на база двуседмични екскурзии. Прибързано, ако питаш мен.
      Живял съм дълго навън и съм общувал, учил и работил с много емигранти от много различни държави и не е било лошо. Напротив.

Малко имате тенденция тук да драматизирате. Много предразсъдъци..
      Дали в хазната или в икономиката - какво значение има? Нали хазната плаща пенсии и заплати на търтеите? Все същата работа.
      Това са трансферни пари, неизработени в БГ. Всяко едно Евро, дошло отвън, увеличава резервите на банките и през кредитния мултипликатор надува още повече паричната маса. Без да е произведено каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

другото което се вижда е че новото е 2 пъти по- скъпо от старото - докато при нас в някои случаи е обратно

те. старото трябва да е около и под 700Е кв.
        Това е така, защото новото в БГ е доста по- рисково от новото в Белите страни. Като започнеш от фалшивите квадрати, това дали въобще ще се завърши сградата, искания за 30% доплащане при вече сключен договор от страна на строителя .......

Коментар

• Е, гастарите не дават парите на държавата, а на икономиката.
          Колко % според вас влизат в хазната от тези пари? 20% теоретичен максимум.
          И има ли лошо в това?

Все пак на фона на много развити икономики, ограбената ни държавица все пак е с ниско ниво на задлъжнялост.

А пък за живота на запад съдите на база двуседмични екскурзии. Прибързано, ако питаш мен.
          Живял съм дълго навън и съм общувал, учил и работил с много емигранти от много различни държави и не е било лошо. Напротив.

Малко имате тенденция тук да драматизирате. Много предразсъдъци..

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Прав си! Иди и се разходи из суперите, и ще видиш, че няма нищо произведено в България.
            Доматите насред сезона са от Полша, краставиците (по тва време на пазара се замеряха с тях) са от Турция или Гърция! Ако не са бамките да раздават пари (създадени от въздуха) досега да сме за хуманитарна помощ.
            Банките, еврофондове, грантове, субсидии от ЕС, 1.3 милиарда Евро директни трансфери от "гастарите" извън БГ, да не говорим за дълга на ококорения идиот....

Така се финансира България. Без тези пера държавата ще е тотален фалит. Естествено, има разни паразити, които захлебват сериозно покрай гореизброените благини и декламират колко било хубаво в БГ...Хубаво, но за тях. За масовия народ виждаш как е - изгаря ти кофтора заради нехайство на властите и нямаш и един парцал на гърба си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Лордче, колко е годишната заплата на старши учител в гимназия при вас? 15к Евро стана ли? След всички изкуствени ( и икономически напълно неоправдани увеличения) по политически причини през последните години, които са за сметка на дълга и които тепърва ще ги плащате с лихвите.
              Тук старши учител получава 75к-80к.

Ако не са Българите извън БГ да наливат пари в тази каца без дъно БГ и ако не са банките да кредитират до припадък и да увеличават изкуствено паричната маса - вие сте абсолютно дъно, кръгла нула. Не произвеждате абсолютно нищо, напълно умряла икономика, разчитаща на трансфери, кражби от еврофондове и субсидии.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Ще струва щото е ново и в Белия свят.
                А не в някво гето на майната си
                другото което се вижда е че новото е 2 пъти по- скъпо от старото - докато при нас в някои случаи е обратно

те. старото трябва да е около и под 700Е кв.

Коментар

• 00:00 JPY BoJ Interest Rate Decision 0.25% 0.10% 0.10%
                  14:00 USD Fed Interest Rate Decision 5.50% 5.50%

КОГА?

== 2029 ==
                  Last edited by unimog; 31.07.2024, 09:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ами, нали прочете, че баровеца иска да се запише за стоматолог, ама ще го приемат след три седмици. Моята ме приема два дни след обаждането...какво да пишем повече, банановата държава май се нарича Германия...
                    Лордче, колко е годишната заплата на старши учител в гимназия при вас? 15к Евро стана ли? След всички изкуствени ( и икономически напълно неоправдани увеличения) по политически причини през последните години, които са за сметка на дълга и които тепърва ще ги плащате с лихвите.
                    Тук старши учител получава 75к-80к.

Ако не са Българите извън БГ да наливат пари в тази каца без дъно БГ и ако не са банките да кредитират до припадък и да увеличават изкуствено паричната маса - вие сте абсолютно дъно, кръгла нула. Не произвеждате абсолютно нищо, напълно умряла икономика, разчитаща на трансфери, кражби от еврофондове и субсидии.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

20 пъти разлика в човешкото развитие??? Посмали малко, манго, отдавна минаха времената на твоите хора дето докараха Виденовата зима та да оберат каквото е останало у народонаселението. Тогава наистина беше такава разликата, затова имаше тристайни апартаменти на Дондуков по 10 000 долара.
                      Всичко в България, дето го виждаш, е построено от "моите" хора. След 1989 освен да се краде и да се разрушава, в България друго не се прави. Нормалните хора се махнахме, тъй като искаме да живеем достоен живот, не да мизерстваме.

Коментар

В тази европейска страна ново жилище струва почти 10 000 евро за кв. м

https://businessnovinite.bg/svjat/v-...pochva-ot.html
                        Ще струва щото е ново и в Белия свят.
                        А не в някво гето на майната си
                        Last edited by keep_calm; 31.07.2024, 08:38. Причина: спазвайте добрия тон

Коментар

2014г. Возим се в трамвай в центъра на Виена. По едно време една сръбкиня се скара с мъжа си по телефона. Крещеше псувни на сръбски, докато арийците си мълчаха пренебрежително. Преди тая да слезе, каза на мъжа си по телефона: " Говна ще йедеш!" Ние се направихме, че не чуваме, но вътрешно умряхме от смях. Толкова за човешкото развитие в австрийската столица
                          Аз бях през Ковид кризата Ноември 2022 във Виена. Една полицайка, местна така крещеше зверски и заповеднически в метрото на перона да си нахлузят всички маските че на мен ми се дръпна хубавеца в гащите. Жена, нищо женско в нея, можеше да раздава юмруци и ритници на перона и после белезници вероятно. Не във влака, на перона още упражняваше жив терор. Все едно слушах офицер Есесовец от Вермахта.
                          Last edited by bulgarian lev; 31.07.2024, 00:58.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Анонимен член
                            · 6 ч. ·

Здравейте сънародници,
                            Продава се апартамент в Бон, състоящ се от хол, кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и коридор. По цялата дължина на апартамента има голяма тераса с гледка към парка, оборудвана с газово барбекю, газова печка и два къта за сядане. Към апартамента има сервизно помещение и мазе. Паркинг със свободен достъп за живущите в сградата.
                            Апартаментът е напълно обзаведен и готов за живеене или отдаване под наем.
                            Площ - 52 квадрата, цена 165 000€.
                            А в парка...да не пристъпваш нощем. Абе, я не ми хвалете Запада, не познавате онзи Запад, истинския отпреди 35 години. Когато не можеше да пристъпиш в Западна Германия. И правилно е било както се оказа. Аз лично в Бон и много други градове на Германия и 2К€ на квардат няма да платя, дори милиони да ме затиснат. Мое мнение, съжалявам, не обиждам персонално никого.
                            Last edited by bulgarian lev; 31.07.2024, 00:45.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

20 пъти разлика в човешкото развитие??? Посмали малко, манго, отдавна минаха времената на твоите хора дето докараха Виденовата зима та да оберат каквото е останало у народонаселението. Тогава наистина беше такава разликата, затова имаше тристайни апартаменти на Дондуков по 10 000 долара.
                              Ами, нали прочете, че баровеца иска да се запише за стоматолог, ама ще го приемат след три седмици. Моята ме приема два дни след обаждането...какво да пишем повече, банановата държава май се нарича Германия...

Коментар

2014г. Возим се в трамвай в центъра на Виена. По едно време една сръбкиня се скара с мъжа си по телефона. Крещеше псувни на сръбски, докато арийците си мълчаха пренебрежително. Преди тая да слезе, каза на мъжа си по телефона: " Говна ще йедеш!" Ние се направихме, че не чуваме, но вътрешно умряхме от смях. Толкова за човешкото развитие в австрийската столица

Коментар

Working...
                                X