Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В групата за инвестиционни съвети и инвестиране,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ти попита - ратко ти отговори. Сега аз те питам да кажеш в коя фейсбук група списва кольо? Да видим дали ще отговориш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
е работниците не са и те на море
важното е да строят
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Ми просто е. Всяка по-млада бичкия (даже и от образованите и училите, за гастарите е втора трагедия дори в ,,цивилизацията") още не натрупала достатъчно потенциал предпочита да забегне и да цоца от системите на социалните държави. Искат още отначало някой да ги плесне с поне четворка чисто ако може. За да достигне, а и задмине тези нива на заплащане се нуждае от още много неща, но не им се чака. И като го разберат вече са се ушили с кредити или им става ясно кои са минусите на емиграцията. Нещо което аз осъзнах на 35 години и предпочетох да ида да си взема моето без данъци - чиста пара в малко познати и непопулярни за работа държави. Където съвсем млад и без необходимата квалификация си никой. Взех си поне милион и половина евра чиста пара по груби сметки и се прибрах. Ама и навреме купих имоти. Четох и тогава вашите предшественици - анализатори понижители и накупих де що можах, ама на локации. И сега ви чета (10 години по-късно) и пак купувам ако се отвори нещо според възможностите ми. И виждам че акъла ви не идва, алчността да захлупиш нещо и да мислиш че си напред с анализите е пагубно. Плаща се скъпо и се губят страшно много пари. Нищо че ни си дал и лев. Разбираш ли ме или си мислиш че вие - вечно оправдаващи липсата на пари с неподходящ момент сте единствените мислещи и икономически грамотни. Не сте научили и първата част - как мога да загубя много пари като не влагам и лев!
Да ти кажа, че повeчето имоти ги накупи след 2016 г, когато цените не бяха евтини.
Евтини бяха 2009-2015 г.
- 1 like
Коментар
-
===2079===
Имотите (все още) са евтини, защото при заплата 450лв през 2009та пак бяха на тези цени.2116
И защо за 15 години не са мръднали цените на имотите? Баси смотаната "инвестиция" . 15 години цените им седят на едно и също ниво...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Понижители, бързо си признайте кой е писал тази статия: Не купувайте бе, идиоти! ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
- 1 like
Коментар
-
накавръковата справка рече: https://www.imot.bg/au2tqg
Сега да видим кой е плувал без гащи, следвайки съветите на маминия арменец да почака с покупката...
===2079===
Къде е кольо накавръчето да си види справката? Да не му е прекъснал с мистрията кабела на нет-а неговия доверен зидар?
===2079===
Имотите (все още) са евтини, защото при заплата 450лв през 2009та пак бяха на тези цени. Сегашната заплата е 4500, сещайте се накъде отиват цените.2116Last edited by два_таралежа; 05.07.2024, 11:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Горкото то... нашило се с набалончени маломерки в тоталитарния конц-лагер на тиквата от Банкя, Шиши и Чалгаря...
Не си намерили място, после държавата и целия свят им виновен…
- 3 Харесвания
Коментар
-
Прости, и 50 точки да допишеш, все тая. Цените ще продължават да си се покачват.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Можеш да обориш 40 учени (повишители) с един факт, но не можеш да обориш идиот (мастър понижител) с 40 факта. Факт!
https://bnb.bg/FiscalAgent/FAGSAucti...ON_20240708_BG
плавно, но ги почнаха (2 години имаше затишие)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Да, има нещо вярно в написаното.
- 1 like
Коментар
Коментар