IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Да, мисля, че е правилната група. Нека щедро раздава съвети на инвеститорите.
    Има ли нашествие на украинки и рускини по Северното черноморие тази година?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В групата за инвестиционни съвети и инвестиране,
      Да, мисля, че е правилната група. Нека щедро раздава съвети на инвеститорите.

Коментар

Ти попита - ратко ти отговори. Сега аз те питам да кажеш в коя фейсбук група списва кольо? Да видим дали ще отговориш.
        В групата за инвестиционни съвети и инвестиране,

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

е работниците не са и те на море
          важното е да строят
          Ти попита - ратко ти отговори. Сега аз те питам да кажеш в коя фейсбук група списва кольо? Да видим дали ще отговориш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

не знам, строителя замина за чужбина и трудно се свързвам с него
            е работниците не са и те на море
            важното е да строят
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Ми просто е. Всяка по-млада бичкия (даже и от образованите и училите, за гастарите е втора трагедия дори в ,,цивилизацията") още не натрупала достатъчно потенциал предпочита да забегне и да цоца от системите на социалните държави. Искат още отначало някой да ги плесне с поне четворка чисто ако може. За да достигне, а и задмине тези нива на заплащане се нуждае от още много неща, но не им се чака. И като го разберат вече са се ушили с кредити или им става ясно кои са минусите на емиграцията. Нещо което аз осъзнах на 35 години и предпочетох да ида да си взема моето без данъци - чиста пара в малко познати и непопулярни за работа държави. Където съвсем млад и без необходимата квалификация си никой. Взех си поне милион и половина евра чиста пара по груби сметки и се прибрах. Ама и навреме купих имоти. Четох и тогава вашите предшественици - анализатори понижители и накупих де що можах, ама на локации. И сега ви чета (10 години по-късно) и пак купувам ако се отвори нещо според възможностите ми. И виждам че акъла ви не идва, алчността да захлупиш нещо и да мислиш че си напред с анализите е пагубно. Плаща се скъпо и се губят страшно много пари. Нищо че ни си дал и лев. Разбираш ли ме или си мислиш че вие - вечно оправдаващи липсата на пари с неподходящ момент сте единствените мислещи и икономически грамотни. Не сте научили и първата част - как мога да загубя много пари като не влагам и лев!
              Bulgarian Lev,

Да ти кажа, че повeчето имоти ги накупи след 2016 г, когато цените не бяха евтини.

Евтини бяха 2009-2015 г.

Коментар

някой трябва много да се е отчаял в кашона под моста
                мани тия щуротии

до къде стигна твоето зелено?

Коментар

===2079===

Имотите (все още) са евтини, защото при заплата 450лв през 2009та пак бяха на тези цени.
                  2116

И защо за 15 години не са мръднали цените на имотите? Баси смотаната "инвестиция" . 15 години цените им седят на едно и също ниво...
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Понижители, бързо си признайте кой е писал тази статия: Не купувайте бе, идиоти! ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

Коментар

• накавръковата справка рече: https://www.imot.bg/au2tqg

Сега да видим кой е плувал без гащи, следвайки съветите на маминия арменец да почака с покупката...

===2079===
                      Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-06-10 163703.jpg
Views:	1
Size:	50.0 КБ
ID:	4193304

Къде е кольо накавръчето да си види справката? Да не му е прекъснал с мистрията кабела на нет-а неговия доверен зидар?

===2079===

Имотите (все още) са евтини, защото при заплата 450лв през 2009та пак бяха на тези цени. Сегашната заплата е 4500, сещайте се накъде отиват цените.
                      2116
                      Last edited by два_таралежа; 05.07.2024, 11:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Горкото то... нашило се с набалончени маломерки в тоталитарния конц-лагер на тиквата от Банкя, Шиши и Чалгаря...
                        Ти къде живееш ве? Лондън даунтаун ли? Мишки недо..ни такива…
                        Не си намерили място, после държавата и целия свят им виновен…

Коментар

Прости, и 50 точки да допишеш, все тая. Цените ще продължават да си се покачват.
                          Горкото то... нашило се с набалончени маломерки в тоталитарния конц-лагер на тиквата от Банкя, Шиши и Чалгаря...
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Можеш да обориш 40 учени (повишители) с един факт, но не можеш да обориш идиот (мастър понижител) с 40 факта. Факт!
                            следи емисиите

https://bnb.bg/FiscalAgent/FAGSAucti...ON_20240708_BG

плавно, но ги почнаха (2 години имаше затишие)

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Да, има нещо вярно в написаното.
                              Прости, и 50 точки да допишеш, все тая. Цените ще продължават да си се покачват.

Коментар

факт е, че няма кой да рути имотиту
                                Осиротя понижителската гилдия без накавръков. Сега ни се налага да четем глупостите на някакви жалки подобия на понижители.

Коментар

Working...
                                X