Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by the Judge; 22.06.2021, 12:34.
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Значи набутвацията е при придобиването на имот. Мисля, че най-добре е под наем и кеша у буркани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Я кажи колко са таксите за продобиване на имот да сравниме къде е набутвацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3774752[/ATTACH] Лошоооо, лошо, лошо, ло-шо...
Трета банка премахва стандартните срочни депозити | СЕГА (segabg.com)
Защо банките не искат парите на гражданите? И в какво ще се превърнат сегашните депозити и как хората ще запазят стойността на депозитите си избягвайки негативни лихви и огромни такси???
Доста неприятен момент за едно място на гарата, където хората се качват на влак. По разписание следващия експрес е през 2029-та.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНещо бая сериозно се качват цените на всекви видове материали и мебели и оборудване. Вече ще е ме шубе да правя ремонт да не получа некой инфаркт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНещо бая сериозно се качват цените на всекви видове материали и мебели и оборудване. Вече ще е ме шубе да правя ремонт да не получа некой инфаркт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Лошоооо, лошо, лошо, ло-шо...
Трета банка премахва стандартните срочни депозити | СЕГА (segabg.com)
Защо банките не искат парите на гражданите? И в какво ще се превърнат сегашните депозити и как хората ще запазят стойността на депозитите си избягвайки негативни лихви и огромни такси???
Доста неприятен момент за едно място на гарата, където хората се качват на влак. По разписание следващия експрес е през 2029-та.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми нефта поскъпва газта също.Какво се случва с цените на горивата и стоките?Нефта не може да го купиш с левове...БНБ не прави нищо цените скачат.Инфлацията потича.Ти как ще се оправиш с това интересно ми е.И да знаеш глупости не ми се четат.
Ако ги нямаше допълнителните заеми, които и масово са раздадени по престъпен начин, нямаше да има инфлация. Изобщо тая глупост с целевата инфлация е една анти-капиталистическа схема която подрива основите на икономиката. Едно от големите обещания на капитализма е че конкуренцията, продуктивноста и икономията на мащаба свалят цените. Пък те го обърнаха наопъки. Не че няма да се връща после всичко с лихвите, ама ми се ще поне да не оплюват разумната икономическа теория.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ех, какъв кашкавал съм ял. В момента пък и преди такъв го НЯМА НИКЪДЕ по магазините. Имам чичо шеф на сердика, сега елби булгарикум. А си мечтая за сиренето на дядо - в тенекия овче. Никъде няма и подобие. Масло дето седеше в долапа и леко мекичко и разтопено отгоре в адските жеги. Мечтая си и за прасешка смърт.
Иначе съм антикомунист - по скоро анти некадърниците - демокрадците се оказаха по големи некадърници от комунистите
в Калофер (и не само) овчарите си правят и продават хубаво сирене. по 10-12лв килото отиваш и си взимаш една тенекия. Тамън ще видиш малко балкан.
В момента даже може да се намерят по автентични продукти от сердиката едно време. Тя държеше общо нивото добро, но в балкана винаги е по-добро!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ех, какъв кашкавал съм ял. В момента пък и преди такъв го НЯМА НИКЪДЕ по магазините. Имам чичо шеф на сердика, сега елби булгарикум. А си мечтая за сиренето на дядо - в тенекия овче. Никъде няма и подобие. Масло дето седеше в долапа и леко мекичко и разтопено отгоре в адските жеги. Мечтая си и за прасешка смърт.
Иначе съм антикомунист - по скоро анти некадърниците - демокрадците се оказаха по големи некадърници от комунистите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
Не е зле и в първи клас да те върнат - поне да се научиш на елементарна култура и грамотност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Няма страшно за България, нали със Жан Виденов направихте партия и ще вземете властта! Ще ни спасите от разпадащият се, гнил, консуматорски капитализъм, от чорбаджиите-изедници също. Ще настане комунистическа свобода, всеки ще има толкова и такива имоти, каквито иска. Жени също. Няма да има маски, ваксини и дезинфектанти. Кашкавал, бензин и маслини също.
Иначе съм антикомунист - по скоро анти некадърниците - демокрадците се оказаха по големи некадърници от комуниститеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДжонка, къде си да вкараш малко кинти в тая тема, че нивото много падна и некви малоимотни само пишат тука.
Тва още малко и ще се превърне в темата на социално слабите.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар