IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Ха,ха,ха. Яде се най - доброто, пие се най - доброто и по желание се пуши най - доброто. Караш кола за 50 к , а спестените 150 к от скъпата кола ги инвестираш. Капиш?
    п.п. Здравето и кефа цена нямат.
    Яд го е, че братовчеда направил пари на които travelgirl не наследил, а и не е заслужил)

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

А как се прави.Ядеш евтино сирене,караш цял живот дараци и за какво.Братовчед ми караше скапано рено клио.В спалнята беше залепил на ръка фибран на тавана щото му било студено без замазка.Умря със 150К евра в банката.Разведен без деца.Така ли се прави?Между другото и той беше лекар.
      Не. Караш сносна кола и купуваш звер когато си достигнал ,,килата". Инак на гол гъз (тумбак) чифте пищови.
      Last edited by bulgarian lev; 10.05.2021, 01:49.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Брей, аз колко топ оферти ви напусках тук, вие се скръндзите. Все още чакам от вас една обява, която да е за добър, ненадценен имот. Уви, има да си чакам.
        И аз искам ама няма будали да ти кажат.
        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Брей, аз колко топ оферти ви напусках тук, вие се скръндзите. Все още чакам от вас една обява, която да е за добър, ненадценен имот. Уви, има да си чакам.
          Тоз не е евтин. Чудим се как да го ковнем с дискаунт. На тези цени никой няма да го купи.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Разгеле, най-после освен Лева и ти да признаеш, че Софийските цени са нереални, нищо, че винаги ще има индивиди да купуват.
            Тоя Бургаска маломерка купена наполовина със кредит, трябва да е поне на 900 евро кв/м2 или е тайна ? Странно, Песимиста беше наизвадил такива цени на зелено във София.Общо взето, незнам каъв наем ще гониш там, но във четвъртия град цените са балонни, а наемите евтини.
            Кеша щял да изгори, мда, със 5% макс за година.
            Ама кеша е цар.
            Питай Диска дали потвърждава евентуално ежегодно нарастване във Софийските НИ или май са стигнали предела си.
            Много ми върви. За какви признания пишеш мушмуле, като имам покупка в София 2020г. и в Бургас-2021г. Ти какво купи през това време за да ме съветваш? Да позная ли? Откога мишките съветват котките как да ловуват?)

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

За нощувки ще ти е тегаво , ако не живееш там- трябва да се чисти, пере.... ако плащаш за поддръжка, или ако пускаш познати на символичен наем няма да ти е голяма печалбата, да не кажа никаква.
              Ти на чужд гроб недей плачка, имам агент, който се грижи за тази работа...тегави са 30г. ипотеки, при мен нищо не е тегаво, щото имам мая, ако се сещаш)

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Такива предложения не се пускат публично. Наблюдавам с интерес. Чудя се дали да не се предложа с определен анонс.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Върза ми се 1000€ на квадрат. Не гоня никакъв наем. Основно е за лично ползване и през останалото време-нощувки. Локацията кърти, щото е на 300м. от пешеходна зона. Имам и поне други две идеи, които ми биха донесли доходност от този маломерен имот.
                  Кеша изобщо не е цар, убедих се, че е роб при инфлация. Ако ти го считаш за цар, дръж го, ама да не ми се сърдиш за баничката от 2,20лв. през 2024г.
                  За нощувки ще ти е тегаво , ако не живееш там- трябва да се чисти, пере.... ако плащаш за поддръжка, или ако пускаш познати на символичен наем няма да ти е голяма печалбата, да не кажа никаква.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

А как се прави.Ядеш евтино сирене,караш цял живот дараци и за какво.Братовчед ми караше скапано рено клио.В спалнята беше залепил на ръка фибран на тавана щото му било студено без замазка.Умря със 150К евра в банката.Разведен без деца.Така ли се прави?Между другото и той беше лекар.
                    Ха,ха,ха. Яде се най - доброто, пие се най - доброто и по желание се пуши най - доброто. Караш кола за 50 к , а спестените 150 к от скъпата кола ги инвестираш. Капиш?
                    п.п. Здравето и кефа цена нямат.
                    Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Разгеле, най-после освен Лева и ти да признаеш, че Софийските цени са нереални, нищо, че винаги ще има индивиди да купуват.
                      Тоя Бургаска маломерка купена наполовина със кредит, трябва да е поне на 900 евро кв/м2 или е тайна ? Странно, Песимиста беше наизвадил такива цени на зелено във София.Общо взето, незнам каъв наем ще гониш там, но във четвъртия град цените са балонни, а наемите евтини.
                      Ама кеша е цар.
                      Питай Диска дали потвърждава евентуално ежегодно нарастване във Софийските НИ или май са стигнали предела си.
                      Върза ми се 1000€ на квадрат. Не гоня никакъв наем. Основно е за лично ползване и през останалото време-нощувки. Локацията кърти, щото е на 300м. от пешеходна зона. Имам и поне други две идеи, които ми биха донесли доходност от този маломерен имот.
                      Кеша изобщо не е цар, убедих се, че е роб при инфлация. Ако ти го считаш за цар, дръж го, ама да не ми се сърдиш за баничката от 2,20лв. през 2024г.

Коментар

• Нема смисъл да се харчат пари за курници.
                        Виж за акции си е друго нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да му кажа ли кога съм купил кола? Две даже. И то втората на 4 години и малко от компанията...с помощта на Диска. Едва когато съм инвестирал където трябва. Цял живот съм карал кви ли не дараци па не съм умрел, даже съм станал перфе шофер. И в чужбина съм карал и продал на загуба, ама загубата щеше да е още по-голяма ако бях купил чисто нови и скъпи автомобили. Мислиш ли че не мога да си позволя Ауди Q8? Мога, но не се прави така.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Малък съм, но в София вече нямам никакви цели. Виж в четвъртия град не ми достигаха силите за тор location и прибегнах до добрия стар потр. кредит, щото и лихвите спрямо 2008г. са много сгодни. От друга страна се лакомя за ликвидност на наемите.
                            Ама кеша е цар.
                            Last edited by hazard; 10.05.2021, 00:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

инфлацията удря всичко като почнеш от тухли и стигнеш до клечки за уши та в този ред на мисли да се радваш на инфлация над 2% е все едно да се радваш, че някой ти е влязъл в дома и те е обрал докато спиш.

при една силна инфлация имотите ще поскъпват по-малко от цени на храна,вода, образование, услуги и лекарства - това не защото са кофти актив, а защото в един момент ДЕМОГРАФИЯТА ще си каже думата.

говоря конкретно за България
                              Да, но ако в един момент се окаже че е поносима политиката и няма дране на чужди граждани при къще в прованса на Запада от 700К€, а тук 70К лева оферта ще се обърне палачинката светкавично. Знаеш ли колко държави има дето местните са 1/3 от популацията. А с политиката на съсипия в съседна Турция няма да ти казвам какво вече се задава и го виждам. Не само наши турци, и други ще дойдат. А те създават, не са паразитари като мургавите ало измамници от Исперих региона примерно. Видях им къщите. Трябва да ги конфискуват всичките до крак.
                              Last edited by bulgarian lev; 09.05.2021, 23:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Не мога да ти пиша на лични. Има някакъв бъг и ме изхвърля.
                                Нищо. ще си споделим все някога.

Коментар

Working...
                                X