Първоначално изпратено от blackaquarius
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
А как се прави.Ядеш евтино сирене,караш цял живот дараци и за какво.Братовчед ми караше скапано рено клио.В спалнята беше залепил на ръка фибран на тавана щото му било студено без замазка.Умря със 150К евра в банката.Разведен без деца.Така ли се прави?Между другото и той беше лекар.Last edited by bulgarian lev; 10.05.2021, 01:49.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Брей, аз колко топ оферти ви напусках тук, вие се скръндзите. Все още чакам от вас една обява, която да е за добър, ненадценен имот. Уви, има да си чакам.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Брей, аз колко топ оферти ви напусках тук, вие се скръндзите. Все още чакам от вас една обява, която да е за добър, ненадценен имот. Уви, има да си чакам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Разгеле, най-после освен Лева и ти да признаеш, че Софийските цени са нереални, нищо, че винаги ще има индивиди да купуват.
Тоя Бургаска маломерка купена наполовина със кредит, трябва да е поне на 900 евро кв/м2 или е тайна ? Странно, Песимиста беше наизвадил такива цени на зелено във София.Общо взето, незнам каъв наем ще гониш там, но във четвъртия град цените са балонни, а наемите евтини.
Кеша щял да изгори, мда, със 5% макс за година.
Ама кеша е цар.
Питай Диска дали потвърждава евентуално ежегодно нарастване във Софийските НИ или май са стигнали предела си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
За нощувки ще ти е тегаво , ако не живееш там- трябва да се чисти, пере.... ако плащаш за поддръжка, или ако пускаш познати на символичен наем няма да ти е голяма печалбата, да не кажа никаква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Такива предложения не се пускат публично. Наблюдавам с интерес. Чудя се дали да не се предложа с определен анонс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Върза ми се 1000€ на квадрат. Не гоня никакъв наем. Основно е за лично ползване и през останалото време-нощувки. Локацията кърти, щото е на 300м. от пешеходна зона. Имам и поне други две идеи, които ми биха донесли доходност от този маломерен имот.
Кеша изобщо не е цар, убедих се, че е роб при инфлация. Ако ти го считаш за цар, дръж го, ама да не ми се сърдиш за баничката от 2,20лв. през 2024г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
А как се прави.Ядеш евтино сирене,караш цял живот дараци и за какво.Братовчед ми караше скапано рено клио.В спалнята беше залепил на ръка фибран на тавана щото му било студено без замазка.Умря със 150К евра в банката.Разведен без деца.Така ли се прави?Между другото и той беше лекар.
п.п. Здравето и кефа цена нямат.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Разгеле, най-после освен Лева и ти да признаеш, че Софийските цени са нереални, нищо, че винаги ще има индивиди да купуват.
Тоя Бургаска маломерка купена наполовина със кредит, трябва да е поне на 900 евро кв/м2 или е тайна ? Странно, Песимиста беше наизвадил такива цени на зелено във София.Общо взето, незнам каъв наем ще гониш там, но във четвъртия град цените са балонни, а наемите евтини.
Ама кеша е цар.
Питай Диска дали потвърждава евентуално ежегодно нарастване във Софийските НИ или май са стигнали предела си.
Кеша изобщо не е цар, убедих се, че е роб при инфлация. Ако ти го считаш за цар, дръж го, ама да не ми се сърдиш за баничката от 2,20лв. през 2024г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да му кажа ли кога съм купил кола? Две даже. И то втората на 4 години и малко от компанията...с помощта на Диска. Едва когато съм инвестирал където трябва. Цял живот съм карал кви ли не дараци па не съм умрел, даже съм станал перфе шофер. И в чужбина съм карал и продал на загуба, ама загубата щеше да е още по-голяма ако бях купил чисто нови и скъпи автомобили. Мислиш ли че не мога да си позволя Ауди Q8? Мога, но не се прави така.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Малък съм, но в София вече нямам никакви цели. Виж в четвъртия град не ми достигаха силите за тор location и прибегнах до добрия стар потр. кредит, щото и лихвите спрямо 2008г. са много сгодни. От друга страна се лакомя за ликвидност на наемите.
Ама кеша е цар.
Питай Диска дали потвърждава евентуално ежегодно нарастване във Софийските НИ или май са стигнали предела си.Last edited by hazard; 10.05.2021, 00:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
инфлацията удря всичко като почнеш от тухли и стигнеш до клечки за уши та в този ред на мисли да се радваш на инфлация над 2% е все едно да се радваш, че някой ти е влязъл в дома и те е обрал докато спиш.
при една силна инфлация имотите ще поскъпват по-малко от цени на храна,вода, образование, услуги и лекарства - това не защото са кофти актив, а защото в един момент ДЕМОГРАФИЯТА ще си каже думата.
говоря конкретно за БългарияLast edited by bulgarian lev; 09.05.2021, 23:46.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Не мога да ти пиша на лични. Има някакъв бъг и ме изхвърля.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар