Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Още лятото (ама на 2019) писах - няма панел, няма тула старо - всичко започва от 1000€ в Лазур.
2020 прекарах в изолация. Данните ми не са актуални вероятно.
Има си за под 800 дори. 2019 също имаше. Приятел си купи тогава обзаведена тристайна тухла с гараж на 750.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
на ул. Васил Друмев устройва ли те?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Дай един гараж бре, Джонка. Ако ме уредиш ще ти бъда цял живот подкрепа, дето и да закъсаш. Не го ща за наем, за собствено ползване, не ща статути, магазини, мавзолеи, нищо...само гараж. Да влезе поне Голфа ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
доста по-високи са в Бургас цените, града дръпна доста именно заради магистралата.
2020 прекарах в изолация. Данните ми не са актуални вероятно.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Да Чайка също бива, ама и ти не гледай автобусите, толкова ли са ти важни? Аз не съм се возил с адски транспорт от години. А булеварда сравнен със софийските булеварди е направо безшумен и въздуха кристално чист.
Така или иначе транспорта си е важен, дали метро или автобусен все тая., основна комуникация е.
Пита ме за мнението ми за Бриз, казах го. Не сравнявам със София и мизерията там. Тя, мизерията си я има навсякъде.
Що се прехласвате по гръцката?
Тясно и пренаселено с много неугледни къщички и блокчета. Имам няколко познати които поживяха и избягаха от там, а апартаментите им са топ.Last edited by polax; 10.03.2021, 22:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Там е въпроса, че поне в София цените е нормално да са по-силите на едва първите няколко процента от хората по доходи. От там нататък останалите са или наследство или наем или предградие
От лична гледна точка нещата които ме интересуват макар и доста по-умерени от твоите пак ми изглеждат непосилни и неизгодни....
В същото време едно семейство касиерка и касиерин от Лидъл с 2-3 години стаж + кредит може да си купи в ЖК Южен Парк с вноска до 2К на месец. Нали не мислиш че е нормално това ? Все едно касиерка от Уолмарт да си купи пентхаус в Манхатън.... Та има доста неща да се изглаждат и напасват у нас....
Иначе за конкретните цифри в Ливадите запад покрай България има поне няколко сгради които са около 2000 евро не 1300....В Стрелбище преди 2-3 години имаше някои интересни неща на тъмно зелено на около 1200-1300 - например една сграда на Нишава до Фантастико току що започната.... Сега съжалявам че не се включих там.
Но колко да струва в Стрелбище след като по Ливадите и Вадите са такива цените ? Има аномалии по цените по кварталите . които ще се коригират с времето....
Вдигна цените на желаните места с този пост. Ми сега като те прочетат 3000 шофера и касиерки как аз и ти ще успеем и килер даже да купим в карето Стрелбище- НДК- Заимов- Дондуков- ЦУМ и с компромис Илинден и Св Троица?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
доста по-високи са в Бургас цените, града дръпна доста именно заради магистралата.
Дедо попе, знаеш ли, че в Бургас сезонът е по-дълъг, знаеш ли, че най-яките курорти са около Бургас, знаеш ли, че имо много по-голям поминък в Бургас, дедо попе.
Коментар
-
абе ти си плащай наема редовно, пък имотните философи да му мислят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
доста по-високи са в Бургас цените, града дръпна доста именно заради магистралата.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНе знам, защо така се случва, но чух за съкращения на кредитни консултанти в банките.
Може пък и да е истина.
Очакваме отпадането на мораториума и имотните философи "инвеститори" в темата ще видим, какви ще ги говорят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
в Бургас как са цените спрямо Варна?
имат магистрала и доста бизнес, че на юг се пооляха с презастрояването, но пък бизнес има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Зависи коя част на Бриз? Горе около паметника и въобще всичко на нивото и над гимназиите е с калпава инфраструктура и с никви автобусни връзки към център/само 148ми номер мисля/ Около булеварда е много шумно. На мен Бриз не ми харесва, аз предпочитам Чайка. Ако искаш изглед към морето в Чайка новото е Петият елемент и две нови сгради на пазарчето на Чайка.
Коментар
-
споко бе, ще дойдат наематели от София. Само стой и гледай като стане магистралата и новия бизнес парк. А пък ако се отвори търговията с русия ще дръпне и морския транспорт и пристанището. Варна и сега смуче от София, но все още е малко за да се усети. Мой приятел (софянец) живее във Варна и не ще да чуе за София, та той каза: не купувай в София, ако не си наблизо или нямаш кой да наглежда имота или да държи квартирантите изкъсо. (не са мои думи).
Отделно напънат ли румънците и украинците на къщи и вили, то с парите от продажбите местните в 90% от случаите ще отскочат до Варна да купят поне един апарт.
интересно как знаеш кои са хубавите места във Варна??? или пак плещиш по преразказ?
имат магистрала и доста бизнес, че на юг се пооляха с презастрояването, но пък бизнес има.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар