Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.pariteni.bg/novini/kredi...toriuma-237300
Я вижте какво пише тука
Лихвите по кредитите ще се повишат след изтичането на мораториума върху плащането на заеми, обявен заради пандемията. Причината за това ще бъде нарастването на лошите и по-ниската склонност на банките да поемат риск. Това се посочва от експертите на Българската народна банка в изданието “Икономически преглед”.
Та горното са го писали поне дузина пъти последните 5 години и виж къде сме сега с лихвите....
Кеша пари и на банките яко нали го осъзнаваш тва ? Тук има поне няколко човека запознати с банковите детайли и ако не греша процента който отива към БНБ е поне 1... Та избери си кое е по-добре за теб - да ти турят лихва по парите в банката минус 2% или да ги раздават за ипотечни кредити на 1-2% лихва / нещо което ще се случи до 5 години/
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/kredi...toriuma-237300
Я вижте какво пише тука
Лихвите по кредитите ще се повишат след изтичането на мораториума върху плащането на заеми, обявен заради пандемията. Причината за това ще бъде нарастването на лошите и по-ниската склонност на банките да поемат риск. Това се посочва от експертите на Българската народна банка в изданието “Икономически преглед”.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Викаш единствения ми шанс е да сглобя набърже още едно две деца...кандидатки има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ще ти викат дедо - ама ти си свикналОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Викаш единствения ми шанс е да сглобя набърже още едно две деца...кандидатки има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Щерката ще харчи с мъжа си и детето.Рахат.Така са младите за съжаление.Ти знаеш де.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
На мен ми прати снимки и клип от природата и пистата. Страхотно зареждащо е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
така си е, когато минат определена бройка са си бреме. Аз трябва да разкарвам, че ако нещо стане с мене, щерките нямат шанс, време и нерви да се оправят с нашата бюрокрация. В това отношение Доматокрад е пред нас, няма имот - няма грижи, данъци, поддръжка, разправии с наематели, няма да оставя завещания и тн...
Коментар
-
То аз едва се оправям, камо ли щерката. Последния го не знае и къде е даже.
Коментар
-
така си е, когато минат определена бройка са си бреме. Аз трябва да разкарвам, че ако нещо стане с мене, щерките нямат шанс, време и нерви да се оправят с нашата бюрокрация. В това отношение Доматокрад е пред нас, няма имот - няма грижи, данъци, поддръжка, разправии с наематели, няма да оставя завещания и тн...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Имотите са бреме и тва е причината колегите да не искат да си купят, а не че нямат пари за тва дето искат, а онова за което имат не го искат....Last edited by Арменския пoп; 12.02.2021, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Прати снимков матриал,така само хвалби,кървавици ,ски,между другото караваните се арчат като топъл хляб,веднъж да уцелиш правилната инвестиция..я направи една фирма за продажба на каравани Караваньо ЕООД.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
пак ли даваш акъл на банскалия как се колят прасета и как се правят кървавици?
Сега ти остава само да ме светнеш какви ски да си взема за този сезон, че фишерите са страшни боклуци. Метнал съм око на едни династарки...
по-интересното е че сам за себе си твърдиш че си търговец, а ти си толкова досаден, че хората от тебе и карфица не биха купили.
Коментар
-
лошото чадо е, че дедо поп освен с хлъзгането на ски трабва да се занимава и с още 2бр наследствени имоти + ЗЗ (включително и такава където роднини имат дялове)
Коментар
Коментар