Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Що, тя си е фърст, надмина 8% ритърн след последната покупка 2020г.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Брокер и клиент идващ да види новия квартал в София
https://www.facebook.com/watch?v=183...5&locale=bg_BG
ти с червената или с черната кола си?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Тая инвесиция в Овча купел не я споменавай да не ти се смеем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеКак сте, смели български орли, порутихте ли цените на имотите, станаха ли апартите по два за лев. Аз си бръмча малко из балеарите и да ви кажа, никакви намаления на цените няма никъде, та Бг остава все пак някаква достъпна дестинация, все още. Най-хубавото извън бегето е че няма главанаци, които да си мислят за милионери и не се налага човек да гледа малоумни мутренски физиономии.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеКак сте, смели български орли, порутихте ли цените на имотите, станаха ли апартите по два за лев. Аз си бръмча малко из балеарите и да ви кажа, никакви намаления на цените няма никъде, та Бг остава все пак някаква достъпна дестинация, все още. Най-хубавото извън бегето е че няма главанаци, които да си мислят за милионери и не се налага човек да гледа малоумни мутренски физиономии.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как сте, смели български орли, порутихте ли цените на имотите, станаха ли апартите по два за лев. Аз си бръмча малко из балеарите и да ви кажа, никакви намаления на цените няма никъде, та Бг остава все пак някаква достъпна дестинация, все още. Най-хубавото извън бегето е че няма главанаци, които да си мислят за милионери и не се налага човек да гледа малоумни мутренски физиономии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19Ботич, заради здравето ти, винаги съм показвал уважение към теб!
Но, мисля, че вече не те слуша главата...
Моля, успокой се...
https://www.facebook.com/watch?v=183...5&locale=bg_BG
ти с червената или с черната кола си?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Голяма грешка!! И в Овча купел и в Бургас, най-голямата заслуга беше на брокерките ми.
- 4 Харесвания
Коментар
-
В какво?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеАко имаш акъл, щеше сам да се сетиш...
Но, да ти подскажа - нови инвестиции...
Коментар
-
Ако имаш акъл, щеше сам да се сетиш...
Но, да ти подскажа - нови инвестиции...
Е защо продаде ,нали ще има вечен ъп?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Когато продадох стария си апартамент, платих комисион на колеги...
Ама, какво да им обяснявам на тия гащници тука...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Иииии, ветерчо, дето кеси всеки ден тук с 0,3 коня ще търси бунгало в максуда..., но може да си купи нови 0,3 ако иска, куче влачи рейс! One coin платформата е даже по-катастрофална и от BETL.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
...Земе да земе някой лек гърч...
Там поне е с връзки, ше се включи снежинката с пърцуцата за 5 кинта...
Коментар
Коментар