Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
ама какъв нов облог бе синко, ти вече изгуби първия. Жони е купил, даже нот. акт бил постнал. А твоя фаворит няма да е скоро щом с моите енориаши се е заиграл.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
нямай грижи.
нов облог ли ще правим или ще чакаме да се случи стария.
има едни сингъл рози 50 градуса, ако не ти лютят, може на тех да се фанем.
Коментар
-
https://www.investor.bg/drugi/338/a/...igacii-322779/
Статията с днешна дата показва прекрасно теорията на Карл Маркс за натрупването на количество,което води до качествени изменения,на по късен етап...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Къде, кво е и колко пара е тва? Резюмирай че не съм добър с линк от фейса....Яворов, Иван Асен. Ок. Но пара и параметри не видях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГолемите инвеститори в тухли и турски цимент са много тихичко тая вечер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГледам по южното Черноморие обявили цени на имотите все едно си в Монте Карло.
Скъпи чадъри, скъпи заведения, скъпи имоти, а голям рев, че имало криза.
Бай Ганьовците са лакоми, нахални и тъпи.
НО лакомо дупе кръв сере!
Това перонците съвсем ще я закъсате с тия галопиращи цени. Ела в храма да запалиш свещичка за спад, че иначе съвсем ще я втасаш.
Коментар
-
Да, 79% са преди пандемията. Не е лошо да се мислиш за празно или поне за ненапълнено буре. Това показва че дерзаеш, търсиш, не се доволен от себе си. Проблем са пълните бурета...но само стените са дебели.
Сори Геодезиста, иди помогни и за метрото във Хаджи Димитър с познанията си, в моята сфера недей се рови щото за теб е друга галактика. А и не ми се спори, имам да драсна 12 мейла и си лягам. Бъди здрав и поддържай огъня, че без теб мрак.Last edited by pa4anga; 26.02.2021, 00:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
"Празното буре силно кънти" знаеш я нале ?!
Сори Геодезиста, иди помогни и за метрото във Хаджи Димитър с познанията си, в моята сфера недей се рови щото за теб е друга галактика. А и не ми се спори, имам да драсна 12 мейла и си лягам. Бъди здрав и поддържай огъня, че без теб мрак.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Аз лекарства не предписвам, даже не ги и следя толкоз. Щото си от Ловеч затова ти го казвам, имаш шанс да стоплиш. Моята работа е финал, над мен няма никой, пълен анализ на проблема на един човек (разбира се не всички се нуждаят от този анализ) от което зависи и избор на терапия и смяна на терапия, защото нещата се променят. Демек години наред може да срещна пациент случайно само в коридора. И да се направя на нов, не от тази болница за да не ми задават глупави въпроси къде е доктор Петров....Иванов...кой от всичките?... или къде е асансьора като не четат даже кво пише по указателните табели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук си абсолютно прав, но трябва и да си достстъчно критичен и самокритичен най-вече. За да знаеш че 79% от населението има подобен тип поведенчески и засягащи оценка, самооценка нарушения.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение...Яворов, Иван Асен. Ок. Но пара и параметри не видях.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар