IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Илюстрация колко е непродаваем центъра дори под 1300 https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...60518270763405
    Всички дето чакат на 1800 и нагоре да си правят сметката. Направи х си труда да преброя тристайните в центъра днеска отвъд лимита на имот.бг, стигнах до 1500 и се отказах. Сещай се како, както казва Седларов.
    Last edited by X_Y; 15.02.2021, 17:53.

Коментар

• https://www.investor.bg/po-sveta/453...-raste-322027/
      Напрежението между собственици и наематели на офиси в Румъния расте

Растат запитванията за прекратяване на договори, съобщават адвокати

Напрежението между собственици на имоти и наематели ескалира, след като компании като Vodafone, Thales, Orange и Genpact решиха да отдадат под наем на трети страни една четвърт от притежаваните си офис площи – ход, който ще им върне около 2,6 млн. евро на година.

„Някои много големи международни наематели искат да прекратят договорите си за наем, твърдейки, че определенията в договорите вече не са валидни, а наетите площи вече не са необходими“, коментира директорът на голяма компания за инвестиции в имоти на румънския офис пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Къде отиде продал?
        Ти си продал на дъно' тва е ясно' за тва и този вой по луната от няколко години

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение

ми пука му, щото той чака гоУемото МЯУ, обещано му лично от тебе
          Някои се клеха' че гоУемото МЯУ' почва до 6м след изв. положение' сега го отложиха с една година за след мораториума...многострадална е душата понижителска

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
            честно да си кажа мисля, че той(кавръчето) не се води на никой по акъла, което си е ОК за него си.
            виж обаче за теб започвам да се чуствам гузен ако си приел Голямото Мяу за даденост - голямо Мяу ще има, но е Мяу защото не става така както си я представяме ние.... просто винаги тези кризи прецакват масата
            ние сме в масата
            Last edited by bertram; 15.02.2021, 14:26.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

повишителите какво КУПИХА?
              Еееее' пак ли да ги изброявам....
              .ще засегна много ортодоксални
              Last edited by X_Y; 15.02.2021, 13:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение

В тоя ред на мисли.....куп понижители' не отговарят на условието )))
                Къде отиде продал?
                А пишман повишителите какво КУПИХА?
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

... важно е кой какво е купил

поздрави
                  В тоя ред на мисли.....куп понижители' не отговарят на условието )))

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

гледам темата пак е пълна със 'смислени' неща

какво ти пука кавръче? в интернет всичко се индексира от сума ти различни източници на данни. гугъл,майкрософт са големите, но е пълно с хиляди малки, които индексират и се мерят с големите - даже е хубаво, че има данни.

за мен се смешен и жалък целият този сетъп - кой какво бил казал... важно е кой какво е купил, какво е продал, какво е постигнал и как се чуства.
                    аз лично не се вълнувам дали някой е познал или сбъркал, а какво съм направил аз в личен план.

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Как е отишла там темата ?Някой е копирал данните и ги е пренесъл там
                      гледам темата пак е пълна със 'смислени' неща

какво ти пука кавръче? в интернет всичко се индексира от сума ти различни източници на данни. гугъл,майкрософт са големите, но е пълно с хиляди малки, които индексират и се мерят с големите - даже е хубаво, че има данни.

за мен се смешен и жалък целият този сетъп - кой какво бил казал... важно е кой какво е купил, какво е продал, какво е постигнал и как се чуства.
                      аз лично не се вълнувам дали някой е познал или сбъркал, а какво съм направил аз в личен план.

поздрави
                      Last edited by bertram; 15.02.2021, 13:34.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение

И как да спра чужд сайт царю на кеша

https://ibb.co/8rhB2ST
                        Как е отишла там темата ?Някой е копирал данните и ги е пренесъл там

Коментар

Тамата е част от инвестор ,не можеш да изнасяш,копираш авторски права без да ти разрешат от инвестор медия груп
                          И как да спра чужд сайт царю на кеша

https://ibb.co/8rhB2ST

Коментар

• Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение

Ще ме умориш от смях. Да спра ли интернет преди това или така на живо?
                            Тамата е част от инвестор ,не можеш да изнасяш,копираш авторски права без да ти разрешат от инвестор медия груп

Коментар

• power grid - предупреждение за бан.
                              रादोस्त

Коментар

Инвестор има авторски права .Махни всичко от там .
                                Ще ме умориш от смях. Да спра ли интернет преди това или така на живо?

Коментар

Working...
                                X