Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ядосах се на дъщеря ми, защо не е записала икономика на английски в УННС, ама вече не й се ядосвам...
те и на радев сигурно още му се сърдят, че не е записал за агроном и да мери къра по видинскопрепоръка е
Коментар
-
Философия с английски втори курс е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Какво записа и кой курс е?Нищо не е изпуснала.Като е на английски голем праз.УНСС последните 20 години произвежда само брак.90% от завършилите са финансово неграмотни.Last edited by Bailor; 16.12.2024, 21:21.
- 1 like
Коментар
-
Ядосах се на дъщеря ми, защо не е записала икономика на английски в УННС, ама вече не й се ядосвам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Как тъй не помниш!? Това не е ли един от основните препъни камъни у УНСС-то?
Наздраве!
П.П. Аз, с моята дългосрочна памет, за повечето изпити и номера на въпроса от конспекта помня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
търговия, ти?Last edited by nradev1111; 16.12.2024, 21:04.
Коментар
-
кака, ти сега на съмнения ли ме подлагаш
със сигурност имаше един калъф, май по статистика, който мого късаше и там минах от втория път
висях на косъм и по търсовско право първа част, защото няколко човека не благоволихме да купим двата учебника,
които преподаватела носеше с илиянски чанти в лекциите
но аз бях задочно и доста след набора си
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Как тъй не помниш!? Това не е ли един от основните препъни камъни у УНСС-то?
Наздраве!
П.П. Аз, с моята дългосрочна памет, за повечето изпити и номера на въпроса от конспекта помня.
със сигурност имаше един калъф, май по статистика, който мого късаше и там минах от втория път
висях на косъм и по търсовско право първа част, защото няколко човека не благоволихме да купим двата учебника,
които преподаватела носеше с илиянски чанти в лекциите
но аз бях задочно и доста след набора сипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ти коя специалност завърши?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
очаква се всички да достигнат до тоя извод , след като опитат от печалбите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХората купуват за лично ползване
очаква се всички да достигнат до тоя извод , след като опитат от печалбите
- 1 like
Коментар
-
Въпреки успокояването на пазара и по-слабо активните купувачи, драстичен спад в броя на сделките няма да има. Хората купуват за лично ползване и докато имат добри доходи, сделки ще се случват”, допълва Тенекеджиева.
Според нея движението на ценовите нива зависи от пазара, но не изключва през следващата година да станем свидетели на допълнителни ръстове, движени от очакванията за членство в евозоната.
https://boulevardbulgaria.bg/article...uvat-pravilata
Коментар
-
е, не помня
Наздраве!
П.П. Аз, с моята дългосрочна памет, за повечето изпити и номера на въпроса от конспекта помня.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар