IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мисля, че бони умишлено не те спомена в поста си към нанавръка и джони.
    не случайно и купата не пожела да заложи на теб.
    ти просто си извън пазара.
    фокусирай се в наемите.
    Аз това и правя. Само че не ми се слушат после въздишки как то Европата улиците били равни без дупки, плочките прави, в Германия било 5 пъти по-скъпо, във Франция било 10 пъти по-скъпо и прочие... И тука трябвало да е така. Няма как да е така като имаш по 5 сантима хоризонтално местене на година във разводнена почва и всичко трябва да се ремонтира на 10-20 години основно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Не бързай със заключенията бонке. Тая карта тука определя цените на имотите и е основната причина за масовата рзпродажба на старото по центъра. Карта на риск от хоризонтално изместване, това са типа земетресения който най-много пукат сгради.

Ако наложим над тая карта дълбочина на скалата и подпочвените води София е първенец във вредните условия за сгради.
      мисля, че бони умишлено не те спомена в поста си към нанавръка и джони.
      не случайно и купата не пожела да заложи на теб.
      ти просто си извън пазара.
      фокусирай се в наемите.
      препоръка е

Коментар

• https://www.banker.bg/finansov-dnevn...eici-se-mnojat
        Безработните европейци се множат

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Което автоматично води до падане на цените в Иван Вазов, нали? Понякога с каръка сте направо жалки, земетресение в Гърция, протести в Германия, снежна буря в щатите, суша в Турция, търсите надежда във всичко.
          Не бързай със заключенията бонке. Тая карта тука определя цените на имотите и е основната причина за масовата рзпродажба на старото по центъра. Карта на риск от хоризонтално изместване, това са типа земетресения който най-много пукат сгради.

Ако наложим над тая карта дълбочина на скалата и подпочвените води София е първенец във вредните условия за сгради.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
            Земетресение 6.2 по Рихтер току що в Гърция.
            Което автоматично води до падане на цените в Иван Вазов, нали? Понякога с каръка сте направо жалки, земетресение в Гърция, протести в Германия, снежна буря в щатите, суша в Турция, търсите надежда във всичко.

Коментар

• Земетресение 6.2 по Рихтер току що в Гърция.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не мога да разбера защо толкова напъваш всички да разберат че между ушите ти има само паяжина
                Има и по зле . Всички са по зле
                https://www.youtube.com/watch?v=bkH1st3pqvM

"Тежко, брате, се живее
                между глупци неразбрани;
                душата ми в огън тлее,
                сърцето ми в люти рани."
                Last edited by bota156; 03.03.2021, 09:10.
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Хиляди години? В библията май става въпрос за 6 хиляди всичко на всичко. Барабар с динозаврите.

А за бога е индивидуално. Пешето е под наблюдение и във външната тоалетна. Аз ако трябваше да избирам бих избрал някой като Зевс, че много ме кефи с мълниите, а сигурно е имал и лазери. Педалът дето все обръща другата буза ме кефи забележимо по-малко, независимо от алкохолните му чудеса.
                  Не мога да разбера защо толкова напъваш всички да разберат че между ушите ти има само паяжина

Коментар

https://www.cbsnews.com/news/declini...ations-crisis/

САЩ - 7.2% по малко деца от година по-рано. След пандемията основните причини дългосрочно - цени на образование и цени на имоти. За българия скоро ще видим същата статистика, тука малко по-късно ни удари. Честито на всички брокита.
                    Основните причини са бременност с евроатлантически ценности като лакомия егоизъм и мързел.За САЩ ма боли кура България ми е важната

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение

Обясни това бате Пешо на непросветените като Леля и Ортодокс, , ще им премине живота в злоба и завист, без да са разбрали предимствата на тези тоалетни.
                      все такива тоалетни да ползваш и да се радваш
                      на предимствата им
                      но ако си пиян както обикновено
                      може да се събудиш сред вече не толкова
                      сухата зидария

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ти на индивид дето го вади а два пръста на секундата и пика на двора ли обясняваш за септични ями? Я го питай че скоро отказах един парцел в Панчарево именно заради този факт. Шегаджия, да му дадат да живурка срещу 600€ метъра готова къща с двор и да кряка че 2000 е скъпо, що? Щот той има 600.
                        личи че разбираш от ваденето
                        с два пръста
                        на колко пациента го извади
                        тази нощна
                        лъжедофтурче

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
                          Добре де, защо ми се трият мненията от модераторите, като са по темата, дето обяснявам на потребителя Orthodox, че не разбира, защо септичната яма , не е просто копаене, а и зидане със суха зидария!?!?
                          Ти на индивид дето го вади а два пръста на секундата и пика на двора ли обясняваш за септични ями? Я го питай че скоро отказах един парцел в Панчарево именно заради този факт. Шегаджия, да му дадат да живурка срещу 600€ метъра готова къща с двор и да кряка че 2000 е скъпо, що? Щот той има 600.
                          Last edited by bulgarian lev; 03.03.2021, 00:00.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                            Честит празник , имотни и безимотни !
                            [ATTACH=CONFIG]n3725698[/ATTACH]
                            Е, това с unbelievable panorama view на 1200€ квадрата и сваля средната софийска цена до приемливи нива. Това е таргета на калъчите. Може и да дочакат промо на 1500.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Тук не става въпрос дали ми харесва или не,Хората просто нямат канализация.По нашите села също масово няма канал.Но в днешно време има достатъчно добри решения на въпроса.Когато говоря за външна тоалетна аз не говоря за нужник от 19 век а за съвременна тоалетна извън къщата което не означава че няма и вътрешна.
                              Обясни това бате Пешо на непросветените като Леля и Ортодокс, , ще им премине живота в злоба и завист, без да са разбрали предимствата на тези тоалетни.

Коментар

https://www.cbsnews.com/news/declini...ations-crisis/

САЩ - 7.2% по малко деца от година по-рано. След пандемията основните причини дългосрочно - цени на образование и цени на имоти. За българия скоро ще видим същата статистика, тука малко по-късно ни удари. Честито на всички брокита.
                                Спокойно , ще дойде и нашия ден , когато аз и ти ще може да си позволим да купим, 2029-та година. Аз мога да чакам този момент, ТИ?

Коментар

Working...
                                X