Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Не бързай със заключенията бонке. Тая карта тука определя цените на имотите и е основната причина за масовата рзпродажба на старото по центъра. Карта на риск от хоризонтално изместване, това са типа земетресения който най-много пукат сгради.
Ако наложим над тая карта дълбочина на скалата и подпочвените води София е първенец във вредните условия за сгради.
не случайно и купата не пожела да заложи на теб.
ти просто си извън пазара.
фокусирай се в наемите.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Което автоматично води до падане на цените в Иван Вазов, нали? Понякога с каръка сте направо жалки, земетресение в Гърция, протести в Германия, снежна буря в щатите, суша в Турция, търсите надежда във всичко.
Ако наложим над тая карта дълбочина на скалата и подпочвените води София е първенец във вредните условия за сгради.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЗеметресение 6.2 по Рихтер току що в Гърция.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не мога да разбера защо толкова напъваш всички да разберат че между ушите ти има само паяжина. Всички са по зле
https://www.youtube.com/watch?v=bkH1st3pqvM
"Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани;
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани."Last edited by bota156; 03.03.2021, 09:10.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Хиляди години? В библията май става въпрос за 6 хиляди всичко на всичко. Барабар с динозаврите.
А за бога е индивидуално. Пешето е под наблюдение и във външната тоалетна. Аз ако трябваше да избирам бих избрал някой като Зевс, че много ме кефи с мълниите, а сигурно е имал и лазери. Педалът дето все обръща другата буза ме кефи забележимо по-малко, независимо от алкохолните му чудеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеhttps://www.cbsnews.com/news/declini...ations-crisis/
САЩ - 7.2% по малко деца от година по-рано. След пандемията основните причини дългосрочно - цени на образование и цени на имоти. За българия скоро ще видим същата статистика, тука малко по-късно ни удари. Честито на всички брокита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Обясни това бате Пешо на непросветените като Леля и Ортодокс, , ще им премине живота в злоба и завист, без да са разбрали предимствата на тези тоалетни.
на предимствата им
но ако си пиян както обикновено
може да се събудиш сред вече не толкова
сухата зидария
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти на индивид дето го вади а два пръста на секундата и пика на двора ли обясняваш за септични ями? Я го питай че скоро отказах един парцел в Панчарево именно заради този факт. Шегаджия, да му дадат да живурка срещу 600€ метъра готова къща с двор и да кряка че 2000 е скъпо, що? Щот той има 600.
с два пръста
на колко пациента го извади
тази нощна
лъжедофтурче
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеДобре де, защо ми се трият мненията от модераторите, като са по темата, дето обяснявам на потребителя Orthodox, че не разбира, защо септичната яма , не е просто копаене, а и зидане със суха зидария!?!?Last edited by bulgarian lev; 03.03.2021, 00:00.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЧестит празник , имотни и безимотни !
[ATTACH=CONFIG]n3725698[/ATTACH]
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тук не става въпрос дали ми харесва или не,Хората просто нямат канализация.По нашите села също масово няма канал.Но в днешно време има достатъчно добри решения на въпроса.Когато говоря за външна тоалетна аз не говоря за нужник от 19 век а за съвременна тоалетна извън къщата което не означава че няма и вътрешна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеhttps://www.cbsnews.com/news/declini...ations-crisis/
САЩ - 7.2% по малко деца от година по-рано. След пандемията основните причини дългосрочно - цени на образование и цени на имоти. За българия скоро ще видим същата статистика, тука малко по-късно ни удари. Честито на всички брокита.
Коментар
Коментар