If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че ако той е бил прав в смятането, досега всички банки в БГ, да ги е осъдил за престъпление по чл. 209 от НК. Що ми се струва, обаче, че те ако разберат за неговото съществуване, много скоро ще се раздели и с гарсониерата в Дружба?
аз пък мисля, че до 25 също не е имал повод да посети банков клон
сега, въпроса е, влизал ли в радвев в банка
и ка ги смета тия гпр-та
Мисля, че ако той е бил прав в смятането, досега всички банки в БГ, да ги е осъдил за престъпление по чл. 209 от НК. Що ми се струва, обаче, че те ако разберат за неговото съществуване, много скоро ще се раздели и с гарсониерата в Дружба?
Преди два дена се подстигвах при мъж и жена му, фризьори. Лятото подстригвали в Бургас. Правели кинти, но наема през лятото им бил за малка двустайка 1500 лв. Не мислиш ли че отдавам твърде евтино в София? Напролет индексирам. Всичко наред. Вярно, няма море през лятото в София, но мислим че с подаръците приключваме сега около Коледа. Напролет с нова песен.
От НГ всичко се Ъпдейтва...., наред ...
Ще ги изчЕкаме да нЕма шокове от НГ, ама от 01.02. се започва....
Преди два дена се подстригвах при мъж и жена му, фризьори. Лятото подстригвали в Бургас. Правели кинти, но наема през лятото им бил за малка двустайка 1500 лв. Щото ги питам що се върнахте в Плевен. 12 кинта ми взе - коса, брада с машинката, никаква сложнотия и прическа. В София щавят с по 40 кинта.
Не мислиш ли че отдавам твърде евтино в София? Напролет индексирам. Всичко наред. Вярно, няма море през лятото в София, но мислим че с подаръците приключваме сега около Коледа. Напролет с нова песен.
Аааа, ми тогава ретърна още ще качи. Благодаря за напомката, от 2020г. имотите само растът като цена, особено в София, Овча купел не прави изключение с новата метростанция.Ще му кажа на РЕДОВНИЯ наемател, че от 01.01.цените ще трябва да се индексират:)
Аааа, ми тогава ретърна още ще качи. Благодаря за напомката, от 2020г. имотите само растът като цена, особено в София, Овча купел не прави изключение с новата метростанция. Ще му кажа на РЕДОВНИЯ наемател, че от 01.01.цените ще трябва да се индексират
Мани, ама моментално ще го заведа в банката за дебат и да ги изобличи, къде ме лъжат. Сигурен съм, че на по-голям цирк, едва ли ще присъствам някога...
Коментар