В САЩ където изсипаха 40% БВП помощи и сега още 40% предстоят тая година познайте какво се случва в момента. Лихвите по ипотеките устойчиво тръгнаха нагоре нс седмична база за пъри път от 1 година постоянно надолу. Сещай се како.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Абе малко ми е ляв Борката (във всеки смисъл на думата).
Иначе хубаво говори момчето, има и добри намерения.
Аз съм почитател повече на практиците, но уви, такива липсват
Май ще си чакаме нещата да се оправят еволюционно .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
На София а и за България трябват хора като Борис Бонев
Иначе хубаво говори момчето, има и добри намерения.
Аз съм почитател повече на практиците, но уви, такива липсват
Коментар
-
На София а и за България трябват хора като Борис Бонев
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
дедо поп,
предполагам си следвал в София 4-5г. Градът/селото и тн са такива каквито си ги направим всички ние и от всеки един зависи как си поддържа имота и прилежащите му части. Не може да говориш под общ знаменател. Градът е точка на сгъстяване и ако е кофти значи преобладават простаците и идиотите, които не пазят... уви..
от една страна трябва да се плащат данъци и да се натиска постоянно общината, а от друга всеки да е съпричастен с каквото може към пространството около блока, къщата, офиса.
иначе София в момента е по-добре отколкото беше през 90-те години. по-чиста е и по-уредена като транспорт и комуникации. Колите са повечко и трафика е по-тежък,но това не е от беднотия, а точно защото повече хора имат възможност да пътуват и работят в София. Новите квартали са с неразвита инфраструктура, но и това ще мине. По-важно е хората да сме по-добри и да не скатаваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеедин въпрос към живеещите в София:
Как оцелявате в тая кочина? В тая кал, смрад, боклуци, пушеци, шум, задръствания и грозни гледки. Това не е София която аз оставих преди 30 години, превърнали сте я в мръсна кочина.
предполагам си следвал в София 4-5г. Градът/селото и тн са такива каквито си ги направим всички ние и от всеки един зависи как си поддържа имота и прилежащите му части. Не може да говориш под общ знаменател. Градът е точка на сгъстяване и ако е кофти значи преобладават простаците и идиотите, които не пазят... уви..
от една страна трябва да се плащат данъци и да се натиска постоянно общината, а от друга всеки да е съпричастен с каквото може към пространството около блока, къщата, офиса.
иначе София в момента е по-добре отколкото беше през 90-те години. по-чиста е и по-уредена като транспорт и комуникации. Колите са повечко и трафика е по-тежък,но това не е от беднотия, а точно защото повече хора имат възможност да пътуват и работят в София. Новите квартали са с неразвита инфраструктура, но и това ще мине. По-важно е хората да сме по-добри и да не скатаваме.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нека и колегите кажат, но не е предпочитан за наеми и роми има. А ти търсиш точно в определено "хубаво каре", далеч от ромите.
А ти помниш ли книжарницата и мебелните магазини от едно време, за които говоря?Last edited by RUBLA; 17.02.2021, 12:04.
Коментар
-
Нека и колегите кажат, но не е предпочитан за наеми и роми има. А ти търсиш точно в определено "хубаво каре", далеч от ромите.
А ти помниш ли книжарницата и мебелните магазини от едно време, за които говоря?
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Така е, има търсене под наем в района. Живях временно за година в къщата на шурея до стадиона на Вардар. Поне в тази част с къщите и от другата на стадиона имаше голямо търсене и ни разпитваха дали я даваме под наем. Познавах хора с предплатени наеми за година напред. Явно им е удобно на хората.
Коментар
-
Да ти кажа не познаваш София .Метро не ни трябва защото имаме депо,от там трамваите /22/,стига за точно 20 минути до Министерски съвет ,и интервала на движение е през 3 астрономически минути.Отделно направиха реорганизация така че трамвая се движи в коловоз и колите не му пречат на движението,реално се движи със скоростта и оптимизацията на наземно метро,връзката с 3 метростанции,броя и новата на Овча Купел се прави за 10 минути
Красна поляна граничи с широк център ,и изобщо не е периферен.вижда се и на картата
А ти помниш ли книжарницата и мебелните магазини от едно време, за които говоря?
Коментар
-
Да ти кажа не познаваш София .Метро не ни трябва защото имаме депо,от там трамваите /22/,стига за точно 20 минути до Министерски съвет ,и интервала на движение е през 3 астрономически минути.Отделно направиха реорганизация така че трамвая се движи в коловоз и колите не му пречат на движението,реално се движи със скоростта и оптимизацията на наземно метро,връзката с 3 метростанции,броя и новата на Овча Купел се прави за 10 минути
Красна поляна граничи с широк център ,и изобщо не е периферен.вижда се и на картата
Коментар
-
Добро утро,
да ти кажа, че Красна поляна не е много добър квартал.
Няма метро, периферен, не могат да се постигат високи наеми и не е предпочитан.
Ти си се родил там и за теб е друго.
Аз съм ходил в Красна поляна още през социализма. В цетъра в дългия блок имаше много мебелни магазини и книжарница и сме ходили от там да пазаруваме и да гледаме.
Бъкстон е по-хубав, защото е в полите на Витоша, близо до Бояна. Но за наеми пак не става много, защото е отдалечен от центъра. И е скъп и с ниско ROI.
Поздрави
Красна поляна граничи с широк център ,и изобщо не е периферен.вижда се и на картатаLast edited by nkavrakov1982; 17.02.2021, 11:04.
Коментар
-
Еми виж ,всички къде идват,от холандско в Красна поляна,квартал на министри,президенти,учени...говорят,но на финала къде акостират ?В Красна поляна...
да ти кажа, че Красна поляна не е много добър квартал.
Няма метро, периферен, не могат да се постигат високи наеми и не е предпочитан.
Ти си се родил там и за теб е друго.
Аз съм ходил в Красна поляна още през социализма. В цетъра в дългия блок имаше много мебелни магазини и книжарница и сме ходили от там да пазаруваме и да гледаме.
Бъкстон е по-хубав, защото е в полите на Витоша, близо до Бояна. Но за наеми пак не става много, защото е отдалечен от центъра. И е скъп и с ниско ROI.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИнфлацията започва бавно да пълзи с ЮК. В Турция също. Купата отдавна писа кво следва. А, Попе, съгласен ли си?
Коментар
-
Аз съм до Стадиона но се засичаме на пазара.
Калфин е от другата страна до пожарната във втора част.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар