If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е обидно да си учител, даже напротив. Лошото е че няма възпитание и е такова отношението. И какво ако се хвали какво има? Похвали се и ти да те видим, след като не си "даскал" какво си постигнал че се пениш толкова много?
Прав си, не е обидно, че е учител, това е една достайна професия, просто заплащането на учителите е известно и може лесно да се провери колко е. А да се похвалиш няма нищо лошо, лошо е когато се опитваш да се правиш на велик, и обиждаш другите. Има голяма разлика. Колкото до мен - аз не съм фен на хваленето, особено пък във форуми, където всеки може да си пише каквото си поиска.
Хахаха, брокерзите как се защитават един друг, все едно са си интимни другарчета. Като ви гледа отстрани човек и с глас се смее. Типичният българин на маса - да се хвали колко имота има, ама иначе е даскал в селско училище.
Не е обидно да си учител, даже напротив. Лошото е че няма възпитание и е такова отношението. И какво ако се хвали какво има? Похвали се и ти да те видим, след като не си "даскал" какво си постигнал че се пениш толкова много?
Бота моля те направи рекапитулация какво е моментното състояние на имотите ти в Гърция и парите дето държиш в банка
Купените преди 7 години 2 апарта в Гърция за около 50 000 евро (по спомен) - колко струват днес? - 200к евро?
Парите ти стоящи в банка повече от 7 години (200к евро по спомен) - колко са станали към днешна дата - пак са си 200к евро?
елементарна матаметика
за 200к€ в Атина ще ги продам за 1 час .... ама не искам
В бамки имам само 85к лева натрупани тази година.
Спрях да трупам пари - минах на злато успешно миналата година. реализирах 50к лева печалба .
По миналата минах на облигации хърватски - от там скромно - 6% годишно.
Коня си ми седи на една флашка + един диск за бекъп
Днес, 10:27
Този коментар от BONI е изтрит от RUBLA
Причина: Неконструктивен разговор.
да пробваме "конструктивно" и по темата.
Очаквам огромно търсене на жилища от хора, които от една страна печелят ЯКО от акции, борси, злата итн, но от друга им е омръзнало вечер да се прибират в деЦката по чорапи за да не им се кара мама.
Лошото е, че сега апартаментите в София са по-скъпи от миналата година. Но пък са доста по-евтини от следващата.
Значи повишаването на цените НЕ ТЕ ВЪЛНУВА. За доходност РОИ би трябвало да те интересуват НАЕМИ. А там е майка плаче. Не можеш да покриеш нормативно признатата от държавата амортизация на имотния пасив от 4%. АКА НА ЗАГУБА СИ и то при 100% заетост
Бота моля те направи рекапитулация какво е моментното състояние на имотите ти в Гърция и парите дето държиш в банка
Купените преди 7 години 2 апарта в Гърция за около 50 000 евро (по спомен) - колко струват днес? - 200к евро?
Парите ти стоящи в банка повече от 7 години (200к евро по спомен) - колко са станали към днешна дата - пак са си 200к евро?
Хахаха, брокерзите как се защитават един друг, все едно са си интимни другарчета. Като ви гледа отстрани човек и с глас се смее. Типичният българин на маса - да се хвали колко имота има, ама иначе е даскал в селско училище.
Коментар