Първоначално изпратено от Scotty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Бота моля те направи рекапитулация какво е моментното състояние на имотите ти в Гърция и парите дето държиш в банка
Купените преди 7 години 2 апарта в Гърция за около 50 000 евро (по спомен) - колко струват днес? - 200к евро?
Парите ти стоящи в банка повече от 7 години (200к евро по спомен) - колко са станали към днешна дата - пак са си 200к евро?
елементарна матаметика
В бамки имам само 85к лева натрупани тази година.
Спрях да трупам пари - минах на злато успешно миналата година. реализирах 50к лева печалба.
По миналата минах на облигации хърватски - от там скромно - 6% годишно.
Коня си ми седи на една флашка + един диск за бекъпLast edited by bota156; 20.10.2024, 13:11.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
хихихи... явно уцелих десетката:
- Днес, 10:27
Този коментар от BONI е изтрит от RUBLA
Причина: Неконструктивен разговор.
Очаквам огромно търсене на жилища от хора, които от една страна печелят ЯКО от акции, борси, злата итн, но от друга им е омръзнало вечер да се прибират в деЦката по чорапи за да не им се кара мама.
Лошото е, че сега апартаментите в София са по-скъпи от миналата година. Но пък са доста по-евтини от следващата.
- 2 Харесвания
Коментар
- Днес, 10:27
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Значи повишаването на цените НЕ ТЕ ВЪЛНУВА. За доходност РОИ би трябвало да те интересуват НАЕМИ. А там е майка плаче. Не можеш да покриеш нормативно признатата от държавата амортизация на имотния пасив от 4%. АКА НА ЗАГУБА СИ и то при 100% заетост
Купените преди 7 години 2 апарта в Гърция за около 50 000 евро (по спомен) - колко струват днес? - 200к евро?
Парите ти стоящи в банка повече от 7 години (200к евро по спомен) - колко са станали към днешна дата - пак са си 200к евро?
елементарна матаметика
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не съм по физическо, само по география и треньор по джу джицу. На въпроса ти, защото ме интересуват само покупки, продажби никога.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве продават се, ама нЕма кой да купи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве продават се, ама нЕма кой да купи.Last edited by Bailor; 20.10.2024, 00:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеБургас шампион по ръст на имотните сделки, продават се дори апартаменти за 3000 евро за кв. метър
https://www.flagman.bg/article/333455
КЕФФФФ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
А, ти какъв лауреат си, като 4 години предсказваш на обратно? Обратен лауреат?
А това че на вас пипето ви е колкото на еуглена ......
https://www.infobusiness.bcci.bg/nsi...septemvri.html
Нали ти и Минчу казвахте, че ще скочат тройно - ама нъцки! Останахте си с мокрите мечти...
Коментар
-
Бургас шампион по ръст на имотните сделки, продават се дори апартаменти за 3000 евро за кв. метър
https://www.flagman.bg/article/333455
КЕФФФФ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНе съм по физическо, само по география и треньор по джу джицу.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар