IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ако слушаш понижители, никога нищо няма да си купиш. Пишат ти хора за разводи и други лични драми, хора, които никога не са се женили. Дават ти съвети за покупка на имот, хора безимотни.
    Най-якото е, е ти вече си направил стъпката с покупката, а те са позеленяли от яд, че такива сделки се случват ,а и не само такива, още стотици хиляди, докато те си чоплят носовете. Ще се радвам да останеш активен във форума поне още няколко години за да им натриеш хероиновите носове
    Е, как. Тва са глупости. Сделки нема и никой не купува. Ние ги лъжем тука. Те знаят и са експерти.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

То не е до натриване на носове или наддумване. Смятам, че капацитета на участниците във форума е по-висок от средностатистическия български мрънкач. Тук трябва да е място за споделяне на опит и идеи, а не анонимно линчуване и заяждане.
      Така е, ама ето ти си човек с професия, която ще се котира завинаги и ще можеш да изплатиш мечтания апарт, но четеш черните врани, как ти се струват подобни индивиди? Тези хора вдигат данъците моментално на всеки закупил имот. Като си купих апарта в Бургас, не ми беше за вярване от залелият ме хейт, че тутакси имотните цени ще се сгромолясат и това 2021г.!!!!????!!!!!!!! Пазарът ги обори не само, а оттогава качи 100%. Въпросните нещастници си затриха тогавашните никове, ама възкръсват с нови и хейта си продължава, как и да е, покупката, твоята покупка ги тушира много трайно. Покупката ги смаза ментално и за дълго, трудно им е да се съвземат.!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

350K във каква валута?
        Евро, за партерен апартамент. Ама всеки си знае за какво да си харчи парите и как му е добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ако слушаш понижители, никога нищо няма да си купиш. Пишат ти хора за разводи и други лични драми, хора, които никога не са се женили. Дават ти съвети за покупка на имот, хора безимотни.
          Най-якото е, е ти вече си направил стъпката с покупката, а те са позеленяли от яд, че такива сделки се случват ,а и не само такива, още стотици хиляди, докато те си чоплят носовете. Ще се радвам да останеш активен във форума поне още няколко години за да им натриеш хероиновите носове
          То не е до натриване на носове или наддумване. Смятам, че капацитета на участниците във форума е по-висок от средностатистическия български мрънкач. Тук трябва да е място за споделяне на опит и идеи, а не анонимно линчуване и заяждане.

Коментар

Аз разбирам, кой за какво говори. И за собствения кабинет, и за ноктите и фасовете, които ще ми хвърлят отгоре съседите, и за евентуалния развод, който ме грози и ще ме съсипе финансово. Всичко това го разбирам, ама и те са били млади и те не са почнали с милиони активи в имоти и акции. Дайте малко и на нас по-младите да се поизпотим, па стига сте казвали, че идващото поколение знае само да лапа и да кисне в социалните мрежи. Някои работим, плащаме си данъците до стотинка, правим семейства и деца. Нали някой трябва да ги изкарва тия пари за пенсии, па макар и малки.

Коментар

Аз разбирам, кой за какво говори. И за собствения кабинет, и за ноктите и фасовете, които ще ми хвърлят отгоре съседите, и за евентуалния развод, който ме грози и ще ме съсипе финансово. Всичко това го разбирам, ама и те са били млади и те не са почнали с милиони активи в имоти и акции. Дайте малко и на нас по-младите да се поизпотим, па стига сте казвали, че идващото поколение знае само да лапа и да кисне в социалните мрежи. Някои работим, плащаме си данъците до стотинка, правим семейства и деца. Нали някой трябва да ги изкарва тия пари за пенсии, па макар и малки.
              Не, те сега в момента са млади, но само дървената философия ги влече. Камък върху камък не са сложили сами.

Коментар

Зъболекар да плаща данъци не съм видял

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Гледайте колегата зъболекар Морски как действа, смел е и не се колебае! И поема риск, премерен обаче. И се учете. А не да лапате мухите и да дрънкате глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

350K във каква валута?
                    Евро

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Busted
                      И аз го гледам,че не му е чиста работата

......

Докторе,да не си от тая група ?
                      Повдигнаха обвинение на още трима пловдивски лекари за източване на Здравната каса

https://trafficnews.bg/krimi/povdign...lekari-317880/
                      Гледайте колегата зъболекар Морски как действа, смел е и не се колебае! И поема риск, премерен обаче. И се учете. А не да лапате мухите и да дрънкате глупости.

Коментар

Обшия ни доход по документи е 13к, като банките ни дават до 500к евро, стига това да е 80% от пазарната оценка на имота. Сега ще теглим 350к, като сме включили в ипотеката и гаража, за да има пари и за ремонт, а и да остане някакъв кеш за буфер.
                        350K във каква валута?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

С 10 к лв няма кой да му даде 400к евро кредит. Вероятно дохода му е над 20к на месец.
                          Обшия ни доход по документи е 13к, като банките ни дават до 500к евро, стига това да е 80% от пазарната оценка на имота. Сега ще теглим 350к, като сме включили в ипотеката и гаража, за да има пари и за ремонт, а и да остане някакъв кеш за буфер.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

каква е причината да се местиш в София? Фирмата те командирова тука, жената иска да си вее гъза из столицата (съжалявам че така грубо говоря за жена ти) ...
                            Жената иска да си вее гъза в столицата е вярно и добро, но се оказа и че има доста повече възможности откъм икономически дадености. Във Варна работих при един много добър зъболекар, който често казваше как “ако можеше да замахне с магическа пръчка и да прехвърли цялата клиника в София” не би се замислил и за секунда. Ами така си е. Ако бях останал при него сега я щях да взимам 5к на месец, я не.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

С 10 к лв няма кой да му даде 400к евро кредит. Вероятно дохода му е над 20к на месец.
                              ПАлни глЮпости, на всеки с масов доход 2000, масово се отпускат по 100К €

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

3% им беше индикативната , ама е ясно, че няма кой да купува на 3%

лихвите на които се финансира държавата се качват плавно, но се качват.
                                05:50 EUR German 2-Year Schatz Auction 2.730% 2.800%

Коментар

Working...
                                X