Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
То не е до натриване на носове или наддумване. Смятам, че капацитета на участниците във форума е по-висок от средностатистическия български мрънкач. Тук трябва да е място за споделяне на опит и идеи, а не анонимно линчуване и заяждане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
350K във каква валута?. Ама всеки си знае за какво да си харчи парите и как му е добре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако слушаш понижители, никога нищо няма да си купиш. Пишат ти хора за разводи и други лични драми, хора, които никога не са се женили. Дават ти съвети за покупка на имот, хора безимотни.
Най-якото е, е ти вече си направил стъпката с покупката, а те са позеленяли от яд, че такива сделки се случват ,а и не само такива, още стотици хиляди, докато те си чоплят носовете. Ще се радвам да останеш активен във форума поне още няколко години за да им натриеш хероиновите носове
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз разбирам, кой за какво говори. И за собствения кабинет, и за ноктите и фасовете, които ще ми хвърлят отгоре съседите, и за евентуалния развод, който ме грози и ще ме съсипе финансово. Всичко това го разбирам, ама и те са били млади и те не са почнали с милиони активи в имоти и акции. Дайте малко и на нас по-младите да се поизпотим, па стига сте казвали, че идващото поколение знае само да лапа и да кисне в социалните мрежи. Някои работим, плащаме си данъците до стотинка, правим семейства и деца. Нали някой трябва да ги изкарва тия пари за пенсии, па макар и малки.
Най-якото е, е ти вече си направил стъпката с покупката, а те са позеленяли от яд, че такива сделки се случват ,а и не само такива, още стотици хиляди, докато те си чоплят носовете. Ще се радвам да останеш активен във форума поне още няколко години за да им натриеш хероиновите носове
Коментар
-
Аз разбирам, кой за какво говори. И за собствения кабинет, и за ноктите и фасовете, които ще ми хвърлят отгоре съседите, и за евентуалния развод, който ме грози и ще ме съсипе финансово. Всичко това го разбирам, ама и те са били млади и те не са почнали с милиони активи в имоти и акции. Дайте малко и на нас по-младите да се поизпотим, па стига сте казвали, че идващото поколение знае само да лапа и да кисне в социалните мрежи. Някои работим, плащаме си данъците до стотинка, правим семейства и деца. Нали някой трябва да ги изкарва тия пари за пенсии, па макар и малки.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз разбирам, кой за какво говори. И за собствения кабинет, и за ноктите и фасовете, които ще ми хвърлят отгоре съседите, и за евентуалния развод, който ме грози и ще ме съсипе финансово. Всичко това го разбирам, ама и те са били млади и те не са почнали с милиони активи в имоти и акции. Дайте малко и на нас по-младите да се поизпотим, па стига сте казвали, че идващото поколение знае само да лапа и да кисне в социалните мрежи. Някои работим, плащаме си данъците до стотинка, правим семейства и деца. Нали някой трябва да ги изкарва тия пари за пенсии, па макар и малки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Гледайте колегата зъболекар Морски как действа, смел е и не се колебае! И поема риск, премерен обаче. И се учете. А не да лапате мухите и да дрънкате глупости.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Busted
И аз го гледам,че не му е чиста работата
......
Докторе,да не си от тая група ?
Повдигнаха обвинение на още трима пловдивски лекари за източване на Здравната каса
https://trafficnews.bg/krimi/povdign...lekari-317880/Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Обшия ни доход по документи е 13к, като банките ни дават до 500к евро, стига това да е 80% от пазарната оценка на имота. Сега ще теглим 350к, като сме включили в ипотеката и гаража, за да има пари и за ремонт, а и да остане някакъв кеш за буфер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
С 10 к лв няма кой да му даде 400к евро кредит. Вероятно дохода му е над 20к на месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
каква е причината да се местиш в София? Фирмата те командирова тука, жената иска да си вее гъза из столицата (съжалявам че така грубо говоря за жена ти) ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
С 10 к лв няма кой да му даде 400к евро кредит. Вероятно дохода му е над 20к на месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
3% им беше индикативната , ама е ясно, че няма кой да купува на 3%
лихвите на които се финансира държавата се качват плавно, но се качват.05:50 EUR German 2-Year Schatz Auction 2.730% 2.800%
Коментар
Коментар