If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гранд Каньона още през май миналата година писах че е спрян, сайта им беше закрит, на телефоните никой не отговаряше. Умрела работа отдавна. Имат нещо започнато което дори не е консервирано. Това беше проекта който най-много ме интересуваше по едно време ама искаха по 2К евро квадрат и ме убеждаваха че се продавало много бързо и всичко е резервирано за някакви богати турци и гърци
Долетяха интересни новини от съседна Турция за един солиден инвеститор, чието дружество у нас строи един от най-мащабните проекти в София (онзи в Младост на бул. "Малинов"). Ще видим какво ще е отражението върху софийския обект. Дано не се превърне в паметник на "зеления" купувач.
Много си смотан... Аз нищо не целя, ако не си разбрал опитах се да те защитя, всъщност това, което писах е истината според мен. А относно Бриз, аз работа там нямам затова не ходя. Ако не броим разходките до паметника. Живея в Конфуто - един много читав квартал според моите разбирания.
Предлагали са ти кайсиева, защото там има много ново, което трябва да се продава. Обаче с новото на всяка поляна стана много застроено без въздух.
Варненец никога няма да каже Кайсиевата градина, винаги ще каже Кайсиева.
точно това ме усъмни, че е луда работа и затова го питах крети...
диска е пич и много толерантен човек няма кой да му има зъб - няма за какво.
луда работа е това, който и да ги прави тия глупости са единствено и само кавга да става и накрая пак ще спрат доста хора (и аз в това число) да влизат в тази тема ... даже си мисля, че това е целта.
В тази тема нивото е под нулата и почти няма нищо полезно вече. Евала на Диска с неговите разбори и бих му изпратил бутилка добра реколта където каже, заради полезността и конкретиката. Само ми трябва адрес, телефон и име, може да не е неговото и изпращам.
Аз си пуснах за продажба единия инвестиционен апартамент, който е пред завършване и влязох в друг, където се искат само 30% на първа копка, която още не е почнала и остатъка на Акт 16, за 1 година смятам да изляза. Междувременно чакам в квартала в който искам да живея 2 проекта на зелено да започнат, до края на годината и да си взема за живеене на семейството нещо там, където ми харесва, за следващите 10 - 20 години.
Ами не знам някои това ли целите? Темата да не ви стои отгоре да не ви дразни.
Интересно ми беше, че не си стъпвал в Бриз 5 г. Ти къде живееш, да не си някъде към гарата или Галата?
Защо всички брокита яко ми предлагаха в Кайсиевата?
Много си смотан... Аз нищо не целя, ако не си разбрал опитах се да те защитя, всъщност това, което писах е истината според мен. А относно Бриз, аз работа там нямам затова не ходя. Ако не броим разходките до паметника. Живея в Конфуто - един много читав квартал според моите разбирания.
Предлагали са ти кайсиева, защото там има много ново, което трябва да се продава. Обаче с новото на всяка поляна стана много застроено без въздух.
По спомен темата е създадена от Лорда, а той колкото и да е пристрастен не е броки. "Истинската" тема е родена 2009 мисля/може да бъркам/. Иначе си прав, че, ако се пише по същество темата няма да е на първо място.
Ами не знам някои това ли целите? Темата да не ви стои отгоре да не ви дразни.
Интересно ми беше, че не си стъпвал в Бриз 5 г. Ти къде живееш, да не си някъде към гарата или Галата?
Защо всички брокита яко ми предлагаха в Кайсиевата?
Коментар