If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък откъснах толкова голяма ябълка от градината на баба, че когато шест човека я качихме на каруцата от нея излезе толкова голям червей, че изяде магарето.
И ние имаме акции,злато,земеделска земя,криптовалути, имоти и най вече знания и опит.
Аз пък откъснах толкова голяма ябълка от градината на баба, че когато шест човека я качихме на каруцата от нея излезе толкова голям червей, че изяде магарето.
Аа, в грешка си, чета списания, вестници, бюлетини. Ограмотявам се.
Давам ти пример, че трябва да четеш и ти да понаучиш нещо.
То е лесно да мечтаеш във форума.
Хахахаха, какви списания си чел смешник? БТА Паралели ли? Аз чета Science и NG
Аз когато съм чел ти сигурно си бил в лимончетата на баща си. Четейки писанията ти стигам до извода, че имаш някакъв проблем , който за съжаление ние не можем да решим.
Аа, те твоите изводи са гола вода.
Проблемът ми е, че не разбирате, какво ви говоря.
И разбира се, че зелен инвеститор в дупка не може да ми реши проблемите.
Аа, в грешка си, чета списания, вестници, бюлетини. Ограмотявам се.
Давам ти пример, че трябва да четеш и ти да понаучиш нещо.
То е лесно да мечтаеш във форума.
Аз когато съм чел ти сигурно си бил в лимончетата на баща си. Четейки писанията ти стигам до извода, че имаш някакъв проблем , който за съжаление ние не можем да решим.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Що за въпрос!?! То се вижда, кой е приключил с образованието още във втори клас.
Аз колкото съм прочел, ти толкова косми нямаш по главата.
Ти ли? Аз косми по главата нямам, но преди 40 дни имах спестявания, които вложих в имот. ТИ КАКВО си постигнал нулевако?
За образование е смешно да се равняваш с мен. Делят ни вагон книги, които аз съм прочел, а ти дори не си сънувал. Искаш ли да съпоставим това и да видим кой какво е чел неграмотнико? На каквито езици предпочиташ, щото подозирам, че не знаеш и дума на английски.
Коментар