Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Голяма грешка, щедрите бакшиши на каките по революта ли ги превеждаш?
П.С. Предполагам на всеки се е налагало да плати с карта, като не е минавал скоро през банкомата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Касова бележка се издава дори при плащане в брой. Не виждам какво ги спира да си постват бележките ако ще да са правили бартер.
Коментар
-
Голяма грешка, щедрите бакшиши на каките по революта ли ги превеждаш?
П.С. Предполагам на всеки се е налагало да плати с карта, като не е минавал скоро през банкомата.
Коментар
-
Какви акции сте купували по-точно 1995 ? И как това дали съм бил роден има отношение по въпроса за меренето на пишки ? Вие откога сте без жена, кога за последно бяхте на ваканция семейно, кога за последно отидохте на кръчма с приятели, кога Ви повишиха в училището в което работите, кога дойде чистачката да Ви почисти къщата, кога купихте последната си кола, кога си сменихте телевизора ?с изключение на акциите. На Гранд хотел Варна, на Черноморски холдинг също
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аз пък си ходя с дебитната карта и си плащам с нея.
П.С я да видим колко човека могат да покажат платена сметка от кръчма чрез деб карта?
Коментар
-
П.С я да видим колко човека могат да покажат платена сметка от кръчма чрез деб карта?
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Защото, вероятно са в брой, а който плаща в брой е в сивия сектор.
Често се хвалиш със твоя стоматолог, можеш ли да покажеш платежен документ или транзакция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, роден ли сте бил през 1995г. когато съм съм купувал акции?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бетерчо, не с лошо. По кръчмите без пачка не се ходи.
Коментар
-
Защото, вероятно са в брой, а който плаща в брой е в сивия сектор.
Често се хвалиш със твоя стоматолог, можеш ли да покажеш платежен документ или транзакция?
- 1 like
Коментар
-
Господин бетер точно за тези хвалби говореше. Вие не знаете нищо за мен, но някак решихте че имате превъзходство. Защо ? Защото няма начин някой да "има" повече от Вас ?Last edited by Bailor; 19.08.2024, 22:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Първо мерси за комплимента. Работя с хора. Всякакви хора. Между няколко държави. Малки хора, големи хора. Темата е страхотен барометър какво се случва в държавата. Направо мериш пулс.
”Чичковците” много знаят щото много са видели
Добра вечер и на теб!
ПП: Най-опасно е човек да загуби контакт със земята и в пряк и в преносен смисъл.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Първо мерси за комплимента. Работя с хора. Всякакви хора. Между няколко държави. Малки хора, големи хора. Темата е страхотен барометър какво се случва в държавата. Направо мериш пулс.
”Чичковците” много знаят щото много са видели
Добра вечер и на теб!
ПП: Най-опасно е човек да загуби контакт със земята и в пряк и в преносен смисъл.
Коментар
Коментар