If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оферти като тази не показват нивата на сделките, но показват тенденции, нагласи. Не мога да кажа, скоро не съм купувал, още повече в Св. Троица. Но съм сигурен че имот в желани локации, миже би и Троицата е станал желан, не знам няма да можеш да гътнеш кой знае колко от офертата. Може да се оттеглиш и да чакаш, ако стане на твоите/нашите нива ок. Нищо не губиш, чакаш но който може, който не инкасира загуби.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Къде бе Евго ги видя тези 2 апартамента за общо 160к? Обясни ми.
Разбери, че в Люлин и Света Троица дори за 10к на апартамент няма да купя. Не струват тези места.
В момента читав, завършен двустаен в хубав квартал почва от 200к, тристаен от 300к, четиристаен 400к-500к. Това са цените, ако искаш елементарно качество.
Къде бе Евго ги видя тези 2 апартамента за общо 160к? Обясни ми.
Разбери, че в Люлин и Света Троица дори за 10к на апартамент няма да купя. Не струват тези места.
В момента читав, завършен двустаен в хубав квартал почва от 200к, тристаен от 300к, четиристаен 400к-500к. Това са цените, ако искаш елементарно качество.
Коментар