IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Много са тегави нещата при теб нали. Наследил си курници и от курник пишеш. Явно курника е излязъл от теб, но ти не можеш да излезеш от курника, заврян до шия в селски курешки
    хахаха, за кои акции е дошло време бе майолигофренд?хахаха
    Трепериш като лист, омазан в кал, в двете наследени от дедо ти ниви на село с пристройка от кирпичени тухли, които наричаш имот.
    Банките са твоите господари, на които си роб.
    Това, в което уж си инвестирал, всъщност е собственост на банката.
    Ха-ха-ха-хаааааааааааа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
      Дойде времето на акциите.
      На курниците им е време да отлежават и да втасват. А и при тая липса на туристи, още колко курници ще бъдат обявени за продажба.
      Много са тегави нещата при теб нали. Наследил си курници и от курник пишеш. Явно курника е излязъл от теб, но ти не можеш да излезеш от курника, заврян до шия в селски курешки
      хахаха, за кои акции е дошло време бе майолигофренд?хахаха

Коментар

• Дойде времето на акциите.
        На курниците им е време да отлежават и да втасват. А и при тая липса на туристи, още колко курници ще бъдат обявени за продажба.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Най накрая нещо читаво по темата с каките от тебе. Сагласен съм но, въпросЪт е как със една над 30г възраст жена може да стане семейство и да има климат за нормално възпитаване на децата !!!
          ПП За любовта не си прав, винаги я има просто инстинкта след 30 е много силен и мозЪка вече е изключително ошлайФан ,при женските индивиди ,при мъжките тепърва нещо почва да работи уж. Прави ми впечатление че много моми над 30 г говорят за интереси а мномо момЦи над 30г говорят за любов ! Съвремено джендърство !
          пачанга и ти ли си от клуба по ръкоделие?
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
            Каки, Маки, рядко по темата...а темата е:
            Неочакван имотен бум по Черноморието, ето какво се случва - блиц.бг

Хареса ми нещо от Гигов в "политика". Гледам също така, че, ако аз, Лева, Попа и Дъри не пишем по темата, оснабрюкския комплексиран кавал с четирите му ника: redcretin, orthodox, nordwest и беден брокер спира да троли. Ако, наистина има корелация, аз ще спра да пиша...и без това имам имоти за подобрения, а тренда е ясен и няма какво да кажа повече засега.
            евала лордче,
            тука всеки си пише къде него го сърби.
            кой каките, кой квартирите
            ама мене от тия цени на имотиту направо главата ме сърби отвътре.
            препоръка е

Коментар

• Каки, Маки, рядко по темата...а темата е:
              Неочакван имотен бум по Черноморието, ето какво се случва - блиц.бг

Хареса ми нещо от Гигов в "политика". Гледам също така, че, ако аз, Лева, Попа и Дъри не пишем по темата, оснабрюкския комплексиран кавал с четирите му ника: redcretin, orthodox, nordwest и беден брокер спира да троли. Ако, наистина има корелация, аз ще спра да пиша...и без това имам имоти за подобрения, а тренда е ясен и няма какво да кажа повече засега.
              Last edited by mibova; 05.05.2021, 22:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз като бях на 30, мислех по същия начин.

Каките не ги интересува какви трудности и лишения си имал, докато си купил апарта. Нито ще оценят, че е хубаво подреден и чист.

Те са меркантилно настроени и искат "да се пласират скъпо" и на богато. И след 30 годишна възраст няма любов, като тази на 18-20-25г.

Аз също като Джони вярвам в това да се консолидира и да се трансформира количеството в качество.
                Най накрая нещо читаво по темата с каките от тебе. Сагласен съм но, въпросЪт е как със една над 30г възраст жена може да стане семейство и да има климат за нормално възпитаване на децата !!!
                ПП За любовта не си прав, винаги я има просто инстинкта след 30 е много силен и мозЪка вече е изключително ошлайФан ,при женските индивиди ,при мъжките тепърва нещо почва да работи уж. Прави ми впечатление че много моми над 30 г говорят за интереси а мномо момЦи над 30г говорят за любов ! Съвремено джендърство !

Коментар

А още по-яко е да се качиш на круизен кораб, като този от филма "Кораб на мечтите".

И да си свиркаш и да ти е хубаво,
                  Не знам, с кораби не съм плавал, не мисля, че на мен ще ми хареса. Иначе попа добре ме върза да му пиша фермани, той може да каже как е с караваната.

Коментар

• Има един единствен много сериозен фактор, който налива вода в мелничката на имотния пазар. Това е кофти бизнес климата в България! Високите такси и данъчната тежест в България създават неблагоприятни за конкуренцията условия и появяването на нови субекти на пазара е близко до невъзможно. Или има свръх конкуренция, или монопол, това е плод на корупцията също, но като цяло липсата на алтернативни източници на печалби благоприятства имотния пазар. Както повечето казват, имота може и да не ти носи печалби, но поне ще запази някаква стойност . Това е причината за общия фон в България. Твърде много регулации .. и администрация, която вместо да е в услуга на бизнеса, се ползва като гьостерица .
                    действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Според мен всичко зависи от инфлацията и как ще се справят централните банки и дали и колко стагнация ще има.
                      - Ако няма инфлация имотите би трябвало да падат след есента, но аз си мислех и, че сега след Март-Май ще почнат да падат цените а това не се случва за момента.
                      - Ако има инфлация имотите в най-лошия случай ще се задържат на сегашните нива, тоест пак ще са по-евтини спрямо инфлацията но кеша ще се изяде от инфлацията.

Ако жилището ти е първо и нужно за живеене правилния момент е винаги когато имаш парите и си харесаш място. Ако ще е с ипотека няма за къде да се бърза.

И аз съм си го мислил това с караваната и на много хора им изглежда като много як лайфстайл, но един хубав кемпер е колкото два двустайни - един на море и един на планина. Отделно от това има много разходи с кемпера - гориво, винетки, такси за къмпинги, отопление. Това не е никак евтин начин на живот, а удобството едва ли ще са като в жилище. Аз лично предпочитам да си обикалям с кола и да си наемам AirBnb или нещо друго за спане. Отделно в много държави не можеш да си спреш където ти е кеф а някои къмпинги не са особено приятни като по снимките в инстаграм - често ги виждам доста натъпкани и цялата авантюра може да не се окаже толкова яка. Отделно този кемпер можеш само в Европа да го ползваш, иначе да го транспортираш с контейнери до други континенти не си е работа.
                      С едни 30-40к евро мога да обикалям целия свят поне година и то на който континент ми е кеф. Толкова е един сносен кемпер втора употреба, има и евтини ако искаш да живееш мизерно и да не знаеш колко км може да минеш до следващия сервиз
                      А още по-яко е да се качиш на круизен кораб, като този от филма "Кораб на мечтите".

И да си свиркаш и да ти е хубаво,

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ако от 24 годишна възраст почнеш да се надяваш за наследство си абсолютен загубеняк. Може още 30-40 години да чЕкаш "1, 2 имота от старите комунисти" . Дотогава животът отлетЕл!
                        Така е прав/права си. Идеята е, обаче че винаги има къде да отидеш. Аз го разглеждам не от гледна точка на наследвство а от гледна точка на фамилна собственост.

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение

Евго, кога ще идваш в Албена?
                          Юли и август,

Купата ли пита?

Коментар

• Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение

"Хвърчене в облаците" е да се видиш с малко повечко пари и да си купиш нещо, което не може да си позволиш. Да при нас младите положението е добре за разлика от западняците, ако сравняваме собствеността. Реално ако не успееш да купиш нищо, те чака минимум 1, 2 имота от старите комунисти, а пък и да не са у Софията..
                            Ако от 24 годишна възраст почнеш да се надяваш за наследство си абсолютен загубеняк. Може още 30-40 години да чЕкаш "1, 2 имота от старите комунисти" . Дотогава животът отлетЕл!

Коментар

Каките не ги интересува какви трудности и лишения си имал, докато си купил апарта. Нито ще оценят, че е хубаво подреден и чист.

Те са меркантилно настроени и искат "да се пласират скъпо" и на богато. и След 30 годишна възраст няма любов, като тази на 18-20-25г.

Аз също като Джони вярвам в това да се консолидира и да се трансформира количеството в качество.
                              Евго, кога ще идваш в Албена?

Коментар

• Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение
                                В България всички имаме имоти. Ако не може да го избиеш за 10 години с 30 % от заплата си ... не ти трябва. Относно това, че всички сме искали на 30 да си свиркаме с изплатен апартамент и каки ... еми така е да. Няма лошо, това за мен е нормално. Лошото е, че много хора го приемат за ненормално и слагат етикета на "това няма как да стане" и те определят за луд. Иначе казано, щом си приемаш каиша, с него ще те бият . Никой не може да те загроби така както ти можеш да го направиш.

Те са меркантилно настроени и искат "да се пласират скъпо" и на богато. И след 30 годишна възраст няма любов, като тази на 18-20-25г.

Last edited by Evgo; 05.05.2021, 15:02.

Коментар

Working...
                                X