If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Верваш ли си селски? Явно повече от 10 години се побъркваш от яд и безсилна злоба към хората, които печелим от имоти на ЛОКАЦИЯ , докато ти си пропиля безмисления и празен живот да се бориш с емитентите...ами ние не сме ти виновни, че си си пропилял живота, оправяй се сам и се оправдавай пред жена си както можеш...нещастник...
Печелят банките не, твоите господари, къде си тръгнал и ти да пИчелиш.
що питаш искаш да те съветвам нещо за твоите несгоди ли ?! нямам опит в таз посока за съжаление ,но забелязвам,че тука се заформя клуб на Джендъра форумен герой мЕлионер .
НЕ се ли умори от тази простотия дето лееш бре ?! или пърцуцата свърши ?
Ти кой точно беше? Този на когото белото не ти е по джоба и мина на кафяво ли? С теб не се сещам да съм влизал в диалог..или забрави комарджийския си ник и се включи там където не ти беше работата...нарк......н
Верваш ли си селски? Явно повече от 10 години се побъркваш от яд и безсилна злоба към хората, които печелим от имоти на ЛОКАЦИЯ , докато ти си пропиля безмисления и празен живот да се бориш с емитентите...ами ние не сме ти виновни, че си си пропилял живота, оправяй се сам и се оправдавай пред жена си както можеш...нещастник...
НЕ се ли умори от тази простотия дето лееш бре ?! или пърцуцата свърши ?
Трепериш като лист, омазан в кал, в двете наследени от дедо ти ниви на село с пристройка от кирпичени тухли, които наричаш имот.
Банките са твоите господари, на които си роб.
Това, в което уж си инвестирал, всъщност е собственост на банката.
Ха-ха-ха-хаааааааааааа!
що питаш искаш да те съветвам нещо за твоите несгоди ли ?! нямам опит в таз посока за съжаление ,но забелязвам,че тука се заформя клуб на Джендъра форумен герой мЕлионер .
Много са тегави нещата при теб нали. Наследил си курници и от курник пишеш. Явно курника е излязъл от теб, но ти не можеш да излезеш от курника, заврян до шия в селски курешки
хахаха, за кои акции е дошло време бе майолигофренд?хахаха
Трепериш като лист, омазан в кал, в двете наследени от дедо ти ниви на село с пристройка от кирпичени тухли, които наричаш имот.
Банките са твоите господари, на които си роб.
Това, в което уж си инвестирал, всъщност е собственост на банката.
Ха-ха-ха-хаааааааааааа!
Дойде времето на акциите.
На курниците им е време да отлежават и да втасват. А и при тая липса на туристи, още колко курници ще бъдат обявени за продажба.
Много са тегави нещата при теб нали. Наследил си курници и от курник пишеш. Явно курника е излязъл от теб, но ти не можеш да излезеш от курника, заврян до шия в селски курешки
хахаха, за кои акции е дошло време бе майолигофренд?хахаха
Дойде времето на акциите.
На курниците им е време да отлежават и да втасват. А и при тая липса на туристи, още колко курници ще бъдат обявени за продажба.
Най накрая нещо читаво по темата с каките от тебе. Сагласен съм но, въпросЪт е как със една над 30г възраст жена може да стане семейство и да има климат за нормално възпитаване на децата !!!
ПП За любовта не си прав, винаги я има просто инстинкта след 30 е много силен и мозЪка вече е изключително ошлайФан ,при женските индивиди ,при мъжките тепърва нещо почва да работи уж. Прави ми впечатление че много моми над 30 г говорят за интереси а мномо момЦи над 30г говорят за любов ! Съвремено джендърство !
Каки, Маки, рядко по темата...а темата е: Неочакван имотен бум по Черноморието, ето какво се случва - блиц.бг
Хареса ми нещо от Гигов в "политика". Гледам също така, че, ако аз, Лева, Попа и Дъри не пишем по темата, оснабрюкския комплексиран кавал с четирите му ника: redcretin, orthodox, nordwest и беден брокер спира да троли. Ако, наистина има корелация, аз ще спра да пиша...и без това имам имоти за подобрения, а тренда е ясен и няма какво да кажа повече засега.
евала лордче,
тука всеки си пише къде него го сърби.
кой каките, кой квартирите
ама мене от тия цени на имотиту направо главата ме сърби отвътре.
Каки, Маки, рядко по темата...а темата е: Неочакван имотен бум по Черноморието, ето какво се случва - блиц.бг
Хареса ми нещо от Гигов в "политика". Гледам също така, че, ако аз, Лева, Попа и Дъри не пишем по темата, оснабрюкския комплексиран кавал с четирите му ника: redcretin, orthodox, nordwest и беден брокер спира да троли. Ако, наистина има корелация, аз ще спра да пиша...и без това имам имоти за подобрения, а тренда е ясен и няма какво да кажа повече засега.
Каките не ги интересува какви трудности и лишения си имал, докато си купил апарта. Нито ще оценят, че е хубаво подреден и чист.
Те са меркантилно настроени и искат "да се пласират скъпо" и на богато. И след 30 годишна възраст няма любов, като тази на 18-20-25г.
Аз също като Джони вярвам в това да се консолидира и да се трансформира количеството в качество.
Най накрая нещо читаво по темата с каките от тебе. Сагласен съм но, въпросЪт е как със една над 30г възраст жена може да стане семейство и да има климат за нормално възпитаване на децата !!!
ПП За любовта не си прав, винаги я има просто инстинкта след 30 е много силен и мозЪка вече е изключително ошлайФан ,при женските индивиди ,при мъжките тепърва нещо почва да работи уж. Прави ми впечатление че много моми над 30 г говорят за интереси а мномо момЦи над 30г говорят за любов ! Съвремено джендърство !
Има един единствен много сериозен фактор, който налива вода в мелничката на имотния пазар. Това е кофти бизнес климата в България! Високите такси и данъчната тежест в България създават неблагоприятни за конкуренцията условия и появяването на нови субекти на пазара е близко до невъзможно. Или има свръх конкуренция, или монопол, това е плод на корупцията също, но като цяло липсата на алтернативни източници на печалби благоприятства имотния пазар. Както повечето казват, имота може и да не ти носи печалби, но поне ще запази някаква стойност . Това е причината за общия фон в България. Твърде много регулации .. и администрация, която вместо да е в услуга на бизнеса, се ползва като гьостерица .
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар