If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лъжльооо, ти успокояваше перонците-олимпийци, че 2021-ва чекаш намаление, пък то само до сега намалението се оказа +17%. С тези си обещания ставаш по-лош от измислителя на гоУемото МЯУ. Лош, лош, лош песимист!!!
Ми признавам си :-( То и за 2020 очаквах малко намаление, ама вируса провокира ръст....Но поне не е имало момент в който да очаквам повече от минус 5% за година....временно / а в 2020 за 3 месеца беше така = почти съм познал :-)/ и после нагоре....
Обаче се очертава, че за 2021 ще ми е най-голямото непознаване....Което има и голяма лична щета щото ми е време да купя нещо.... Ама се оказа че съм слабак и не мога....
Е какво да викат? Реве им се и си го изкарват на нас, дето им показваме пътя в тъмнината.
Колко поколения неблагодарници на перона се смениха? Ето Доматотаф Накавръков се изниза по терлици от темата, пише си за ваксини след като отричаше ковида, а после пострада лично и се прави на ни лук ял ни помирисал
До седмица трябва да изповядам сделка на малко повече 1/4 от тази цена за панелка, ако си прав, това ще се окаже една от най успешните ми инвестиции
Силно се съмнявам тренда да се запази, няма накъде повече .. да не стане работата по 2 за лев
Как няма да има поскъпване навсякъде ? Това ако искаш да живееш в нормално жилище ! Ей го Джонката огледа Радомир и били само къщи коптори по 30К евро.... Аз не съм гледал дали е така , но му вярвам ! А тези 30К къщи, за да станат сгодни за обитаване трябват 2 години работа и поне по 500 евро на квадрат разход.... То и от нулата да построиш няма да е по-евтино. Тогава как да е тънко където и да е ?!
Тази тема мисля с Маверик сме я коментирали преди години - няма ставащи имоти в провинцията и поради това ще има последствия....
Колегите Олимпийци не осъзнават МНОГО ОСНОВНИ неща като например няма кой да им подари направен имот под себестойност, а да се направи нещо от нулата сега където и да е / не само София/ е ужасно скъпо.... Освен в летните и зимни курорти.... Там мисля, че все още има сравнително нови имоти които се продават под себестойност или около нея поради тръгващи си чужденци.... Топ сделки за който го влекат курортни имоти....мен не....
Лъжльооо, ти успокояваше перонците-олимпийци, че 2021-ва чекаш намаление, пък то само до сега намалението се оказа +17%. С тези си обещания ставаш по-лош от измислителя на гоУемото МЯУ. Лош, лош, лош песимист!!!
Ти да млъкваш, че с песимиста сте най-големите виновници за високите цени. Нулеваците-перонци хубаво си бяха зарили главите у песъка, а вие ги накарахте да си ги извадят и да погледнат фактите такива, каквито са. За какво ви трябваше да ги карате да излизат от стойката на уплашен щраус?
Сега ще си понасяте последствията поднесени ви от перонците. Требваше да ги окуражавате да си чекат до 2029-та. У чеканьето е истината.
Всъщност винаги сме казвали само фактите, а голяма част дори сме премълчавали поне аз , защото те са много смущаващи например коментарите ми със Спеца от вчера.... Това е толкова очеизвадно за всеки лаик до какво води, че избягвам да го задълбавам публично....Както тай казва естествени процеси на ръст :-)))) на много неща.... И добре, че се естествени, а не изкуствени.... А разбира се 3-те млрд от миналата година не са изцяло плод на естествени процеси, ама да не задълбаваме, че става сложно :-)))
Мен лично ме облива студена пот от новините на Лордиевич, а в чакалнята не знам как се чувстват. Това показва поскъпване на имотите зверски и в градове извън калибъра на Пловдив.
Как няма да има поскъпване навсякъде ? Това ако искаш да живееш в нормално жилище ! Ей го Джонката огледа Радомир и били само къщи коптори по 30К евро.... Аз не съм гледал дали е така , но му вярвам ! А тези 30К къщи, за да станат сгодни за обитаване трябват 2 години работа и поне по 500 евро на квадрат разход.... То и от нулата да построиш няма да е по-евтино. Тогава как да е тънко където и да е ?!
Тази тема мисля с Маверик сме я коментирали преди години - няма ставащи имоти в провинцията и поради това ще има последствия....
Колегите Олимпийци не осъзнават МНОГО ОСНОВНИ неща като например няма кой да им подари направен имот под себестойност, а да се направи нещо от нулата сега където и да е / не само София/ е ужасно скъпо.... Освен в летните и зимни курорти.... Там мисля, че все още има сравнително нови имоти които се продават под себестойност или около нея поради тръгващи си чужденци.... Топ сделки за който го влекат курортни имоти....мен не....
Мен лично ме облива студена пот от новините на Лордиевич, а в чакалнята не знам как се чувстват. Това показва поскъпване на имотите зверски и в градове извън калибъра на Пловдив.
Ти да млъкваш, че с песимиста сте най-големите виновници за високите цени. Нулеваците-перонци хубаво си бяха зарили главите у песъка, а вие ги накарахте да си ги извадят и да погледнат фактите такива, каквито са. За какво ви трябваше да ги карате да излизат от стойката на уплашен щраус?
Сега ще си понасяте последствията поднесени ви от перонците. Требваше да ги окуражавате да си чекат до 2029-та. У чеканьето е истината.
Лордиевич, ама заслужаваш си инвеститорите-нулеваци да те замерят с камъни след като постваш линкове към подобни статии. :-)) Ти си виновен за покачването на цените на имотите и че купувачите се избиват за всяко ново жилище.
С Левчо и песимиста от няколко години доста предупреждавахте нулеваците какво се задава като цени, но за съжаление никой не ви чу от инвеститорите-нулеваци. Сега вие тримата сте виновни за ценовите нива. Свикване, свикване, свикване... НО има надежда... 2029-та не е чак толкова далеч в бъдещето!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Лордиевич, ама заслужаваш си инвеститорите-нулеваци да те замерят с камъни след като постваш линкове към подобни статии. :-)) Ти си виновен за покачването на цените на имотите и че купувачите се избиват за всяко ново жилище.
С Левчо и песимиста от няколко години доста предупреждавахте нулеваците какво се задава като цени, но за съжаление никой не ви чу от инвеститорите-нулеваци. Сега вие тримата сте виновни за ценовите нива. Свикване, свикване, свикване... НО има надежда... 2029-та не е чак толкова далеч в бъдещето!
Кешът (в истинското му значение на банкноти и монети) растеше и когато имотите поевтиняваха. Растеше и в кризисните години. Това си е една устойчива тенденция, а не само в пандемичната година. Просто говорим за различни движещи сили при него.
Ти колко си прост направо не е истина, човека ти говори за тухлени сгради, те не са тухлени по същество но ти от друго няма да разбреш така, че за теб са тухлени.
А ти си мислиш че ти говорят за панели.
Как изобщо успяваш да ползваш компютър да пишеш тук е пълна мистерия за мен.
Не можах да разбера какво точно не ти е ясно. Дали са тухли или панел желязото и заварките са важни. Ама за да се направи противоземетръсно трябва да се влагат ъглови елементи в пространството където е тухлата/панела. Гледай видеото, явно не разбираш ама поне по картинтки се помъчи малко да вденеш да не се излагаш.
Коментар