Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да, поне 1 етаж нагоре да беше, нямаше да има грешка.
Има едно ново строителство малко по-назад в градинката. Още е на груб строеж, май най-евтиното беше към 450к по спомени. Само големи апарти.
Заедно с Американското посолство, това е възможно най-добрата локация според мен. Назад от Латинка Изток не ми харесва хич.
Изключвам Московска, Славянска и подобни изгъзици (които не стават много за живот и семейство, по-скоро са за престиж).
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЗа тазу седмица - рекорд по стойност.... / на квадрат имаше и повече преди 2-3 седмици/
Средна цена на имотите в извадката: 148134 euro
Средна цена на кв.м: 1376 euro.
За мое съжаление в желаните места справките чупят рекорди във всеки смисъл - средна цена, абсолютна и минимално предлагане....Само гледам опашката на влака....:-(
И това не са желаните места.Било са отдавна.Сега в момента има други желани места в София .Това че на теб ти харесват,не означава че са желани.Който иска да се изпържи на няков шахта да заповяда на желаните ти места,или докато се пържи и агонизира да поглъща рекордни нива на мръсотия и въглероден диоксид от трафика.Last edited by nkavrakov1982; 19.02.2021, 22:44.
- 1 like
Коментар
-
За тазу седмица - рекорд по стойност.... / на квадрат имаше и повече преди 2-3 седмици/
Средна цена на имотите в извадката: 148134 euro
Средна цена на кв.м: 1376 euro.
За мое съжаление в желаните места справките чупят рекорди във всеки смисъл - средна цена, на квадрат и минимално предлагане....Само гледам опашката на влака....:-(Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.02.2021, 22:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://m.facebook.com/story.php?sto...61849580528062
Левчо си е пуснал апарта на Шейново под наем..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Жони, мястото го харесвам много...., но на такъв етаж / в тази сграда трябва да е поне 4-ти, че е нискозапочваща/ и че е на 50 години сградата не ми харесва.... Да наясно съм че ново май няма на тази линия , но тва е....
За собствено ползване не търся вече така или иначе , но за теб и ако случайно се сетиш, че има по-важни неща /семейство/ от 50 или 100К ойро повече или по-малко / тва като ги имаш/ може и да пасне.... Старото не те бърка, едва ли ще се избият заради много ниският етаж = яка отстъпка, ремонтиран/ майстори йок/ и отново идеално място за семейство/деца....
Има едно ново строителство малко по-назад в градинката. Още е на груб строеж, май най-евтиното беше към 450к по спомени. Само големи апарти.
Заедно с Американското посолство, това е възможно най-добрата локация според мен. Назад от Латинка Изток не ми харесва хич.
Изключвам Московска, Славянска и подобни изгъзици (които не стават много за живот и семейство, по-скоро са за престиж).
Коментар
-
https://m.facebook.com/story.php?sto...61849580528062
Левчо си е пуснал апарта на Шейново под наем..
Коментар
-
Не знам за НДСВ. В тези 3 ЕПК-та живеят най-различни търтеи на държавна хранилка. За една съдийка от ВСС писаха, че плащала наем там по цени от 80-те. Някакво двуцифрено число в лева беше месечният наем за 170 квадрата.
Цецка Цачева и тя живееше там за без пари, докато не "видя случайно изкопа" на Артекс на новата сграда на Гагарин и не и продадоха по 800 квадрата "на зелено". В тезо блокове живеят (или са живяли) и повечето от кръга Монтерей - ген. Гоцев, Виктор Вълков и други подобни.
Няма такава държава, няма!
Коментар
-
Това е на Поларис, на ул. Орфей. Собственикът е свестен, но сградата е пълен боклук. И се продава без комисионна директно от Цеков, тази мадама от Луксимо явно си мисли, че има балъци да и платят комисионна. Този апартамент се мъчи да го продаде от край време и никой не го иска, сега и цената решил да вдига.
Странно, че не се продаде толкова време / поне 3 години/... нещо трябва да не му е наред..... и след това хоп и цената нагоре.... лоша работа и показател за пазарЯ - мое да не мое да се продаде, ама като му вдигна цената ще се продаде :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Toва не е ли сградата, в която ндсв раздаваха апартаменти?
Цецка Цачева и тя живееше там за без пари, докато не "видя случайно изкопа" на Артекс на новата сграда на Гагарин и не и продадоха по 800 квадрата "на зелено". В тезо блокове живеят (или са живяли) и повечето от кръга Монтерей - ген. Гоцев, Виктор Вълков и други подобни.
Няма такава държава, няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЕто вече нещо наистина добро на пазара. Рядко излиза нещо точно тук, дори цената му е почти ОК, имайки предвид състоянието.
Само не е ясно квадратите 96 ли са, 114 ли са, колко ли? Песимисте?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61364923137499
За собствено ползване не търся вече така или иначе , но за теб и ако случайно се сетиш, че има по-важни неща /семейство/ от 50 или 100К ойро повече или по-малко / тва като ги имаш/ може и да пасне.... Старото не те бърка, едва ли ще се избият заради много ниският етаж = яка отстъпка, ремонтиран/ майстори йок/ и отново идеално място за семейство/деца....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
Хахахахахахаха, като отворих офертата и щях да падна от стола. Мерси, разсмя ме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
На мене любимото ми попадение за днес е това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61349698585573
Дори снимката на брокерката изглежда сякаш едва успява да не избухне в смях докато го продава това нещо.
Вратите му са криви. Как са редили тухлите само....Отгоре са 5 санта поне по-широки. На това врата може ли да му се закачи изобщо?
Гледай му и плочата - с цепнатини на мястото на снаждане.
Терасата с обратен наклон и задържа вода.
А прозорците няма и да ги коментирам - уникат. Стават само да пикаеш през тях директно навън.
Това става само за концлагер - стаи за мъчения. 200к - тези са на някакви много силни наркотици.
Абе важното е, че сградата е бутикова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеНай-новият хит на пазара:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61374992896354
Забележете - реална оферта пишат. Уникална кухня, радиатор, телевизор, столове... За 1800 Евро на квадрат направо ще има ръчкане с лакти.
Дори снимката на брокерката изглежда сякаш едва успява да не избухне в смях докато го продава това нещо.
Коментар
-
Най-новият хит на пазара:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61374992896354
Забележете - реална оферта пишат. Уникална кухня, радиатор, телевизор, столове... За 1800 Евро на квадрат направо ще има ръчкане с лакти.
Коментар
Коментар