IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

На мен ми искаше 1000 Евро, после свали на 900, а сега кризата гледам го е притиснала яко и само 450 Евро.
    А когато от една банка му даваха 500,евра той им каза че на такава цена могат само да си мечтаятТова беше преди кризата,може би около 5,6 месеца преди да дойде короната.

Коментар

Да, поне 1 етаж нагоре да беше, нямаше да има грешка.
      Има едно ново строителство малко по-назад в градинката. Още е на груб строеж, май най-евтиното беше към 450к по спомени. Само големи апарти.
      Заедно с Американското посолство, това е възможно най-добрата локация според мен. Назад от Латинка Изток не ми харесва хич.
      Изключвам Московска, Славянска и подобни изгъзици (които не стават много за живот и семейство, по-скоро са за престиж).
      Да , и аз мисля по подобен начин за местата.... От друга страна ниският етаж има и предимства докато децата не минат 7 години / няма опасност да се претрепят от балкона/прозореца/ и поради това първите ми апарти инкубатори не бяха на високи етажи....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
        За тазу седмица - рекорд по стойност.... / на квадрат имаше и повече преди 2-3 седмици/

Средна цена на имотите в извадката: 148134 euro
        Средна цена на кв.м: 1376 euro.

За мое съжаление в желаните места справките чупят рекорди във всеки смисъл - средна цена, абсолютна и минимално предлагане....Само гледам опашката на влака....:-(
        Мойта е със спад,и си държи спада.Твойта е такава щото няма предлагане там където следиш.
        И това не са желаните места.Било са отдавна.Сега в момента има други желани места в София .Това че на теб ти харесват,не означава че са желани.Който иска да се изпържи на няков шахта да заповяда на желаните ти места,или докато се пържи и агонизира да поглъща рекордни нива на мръсотия и въглероден диоксид от трафика.
        Last edited by nkavrakov1982; 19.02.2021, 22:44.

Коментар

• За тазу седмица - рекорд по стойност.... / на квадрат имаше и повече преди 2-3 седмици/

Средна цена на имотите в извадката: 148134 euro
          Средна цена на кв.м: 1376 euro.

За мое съжаление в желаните места справките чупят рекорди във всеки смисъл - средна цена, на квадрат и минимално предлагане....Само гледам опашката на влака....:-(
          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.02.2021, 22:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
            https://m.facebook.com/story.php?sto...61849580528062

Левчо си е пуснал апарта на Шейново под наем..
            На мен ми искаше 1000 Евро, после свали на 900, а сега кризата гледам го е притиснала яко и само 450 Евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Жони, мястото го харесвам много...., но на такъв етаж / в тази сграда трябва да е поне 4-ти, че е нискозапочваща/ и че е на 50 години сградата не ми харесва.... Да наясно съм че ново май няма на тази линия , но тва е....
              За собствено ползване не търся вече така или иначе , но за теб и ако случайно се сетиш, че има по-важни неща /семейство/ от 50 или 100К ойро повече или по-малко / тва като ги имаш/ може и да пасне.... Старото не те бърка, едва ли ще се избият заради много ниският етаж = яка отстъпка, ремонтиран/ майстори йок/ и отново идеално място за семейство/деца....
              Да, поне 1 етаж нагоре да беше, нямаше да има грешка.
              Има едно ново строителство малко по-назад в градинката. Още е на груб строеж, май най-евтиното беше към 450к по спомени. Само големи апарти.
              Заедно с Американското посолство, това е възможно най-добрата локация според мен. Назад от Латинка Изток не ми харесва хич.
              Изключвам Московска, Славянска и подобни изгъзици (които не стават много за живот и семейство, по-скоро са за престиж).

Коментар

• https://m.facebook.com/story.php?sto...61849580528062

Левчо си е пуснал апарта на Шейново под наем..

Коментар

Не знам за НДСВ. В тези 3 ЕПК-та живеят най-различни търтеи на държавна хранилка. За една съдийка от ВСС писаха, че плащала наем там по цени от 80-те. Някакво двуцифрено число в лева беше месечният наем за 170 квадрата.
                  Цецка Цачева и тя живееше там за без пари, докато не "видя случайно изкопа" на Артекс на новата сграда на Гагарин и не и продадоха по 800 квадрата "на зелено". В тезо блокове живеят (или са живяли) и повечето от кръга Монтерей - ген. Гоцев, Виктор Вълков и други подобни.

Няма такава държава, няма!
                  Не бих живял с такива съсвди.... Явно и продавача е от същата група взел апарта на промо....

Коментар

Това е на Поларис, на ул. Орфей. Собственикът е свестен, но сградата е пълен боклук. И се продава без комисионна директно от Цеков, тази мадама от Луксимо явно си мисли, че има балъци да и платят комисионна. Този апартамент се мъчи да го продаде от край време и никой не го иска, сега и цената решил да вдига.
                    Този го гледах на обява преди години и ми беше в листа / за собствено ползване/ ,, нито съм се обаждал, нито съм го гледал на живо как е, но мястото ми харесва на картата....
                    Странно, че не се продаде толкова време / поне 3 години/... нещо трябва да не му е наред..... и след това хоп и цената нагоре.... лоша работа и показател за пазарЯ - мое да не мое да се продаде, ама като му вдигна цената ще се продаде :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Toва не е ли сградата, в която ндсв раздаваха апартаменти?
                      Не знам за НДСВ. В тези 3 ЕПК-та живеят най-различни търтеи на държавна хранилка. За една съдийка от ВСС писаха, че плащала наем там по цени от 80-те. Някакво двуцифрено число в лева беше месечният наем за 170 квадрата.
                      Цецка Цачева и тя живееше там за без пари, докато не "видя случайно изкопа" на Артекс на новата сграда на Гагарин и не и продадоха по 800 квадрата "на зелено". В тезо блокове живеят (или са живяли) и повечето от кръга Монтерей - ген. Гоцев, Виктор Вълков и други подобни.

Няма такава държава, няма!

Коментар

Ето вече нещо наистина добро на пазара. Рядко излиза нещо точно тук, дори цената му е почти ОК, имайки предвид състоянието.

Само не е ясно квадратите 96 ли са, 114 ли са, колко ли? Песимисте?

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61364923137499
                        Жони, мястото го харесвам много...., но на такъв етаж / в тази сграда трябва да е поне 4-ти, че е нискозапочваща/ и че е на 50 години сградата не ми харесва.... Да наясно съм че ново май няма на тази линия , но тва е....
                        За собствено ползване не търся вече така или иначе , но за теб и ако случайно се сетиш, че има по-важни неща /семейство/ от 50 или 100К ойро повече или по-малко / тва като ги имаш/ може и да пасне.... Старото не те бърка, едва ли ще се избият заради много ниският етаж = яка отстъпка, ремонтиран/ майстори йок/ и отново идеално място за семейство/деца....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение

Хахахахахахаха, като отворих офертата и щях да падна от стола. Мерси, разсмя ме.
                          Toва не е ли сградата, в която ндсв раздаваха апартаменти?

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

На мене любимото ми попадение за днес е това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61349698585573
                            Дори снимката на брокерката изглежда сякаш едва успява да не избухне в смях докато го продава това нещо.
                            22% общи части. Тераса и криви стени. Това има ли и 20 квадрата използваема площ?

Вратите му са криви. Как са редили тухлите само....Отгоре са 5 санта поне по-широки. На това врата може ли да му се закачи изобщо?
                            Гледай му и плочата - с цепнатини на мястото на снаждане.
                            Терасата с обратен наклон и задържа вода.
                            А прозорците няма и да ги коментирам - уникат. Стават само да пикаеш през тях директно навън.
                            Това става само за концлагер - стаи за мъчения. 200к - тези са на някакви много силни наркотици.

Абе важното е, че сградата е бутикова.

Коментар

Най-новият хит на пазара:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61374992896354

Забележете - реална оферта пишат. Уникална кухня, радиатор, телевизор, столове... За 1800 Евро на квадрат направо ще има ръчкане с лакти.
                              На мене любимото ми попадение за днес е това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61349698585573
                              Дори снимката на брокерката изглежда сякаш едва успява да не избухне в смях докато го продава това нещо.

Коментар

• Най-новият хит на пазара:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61374992896354

Забележете - реална оферта пишат. Уникална кухня, радиатор, телевизор, столове... За 1800 Евро на квадрат направо ще има ръчкане с лакти.

Коментар

Working...
                                X