If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ако може да ми напишеш, какво точно съм казал, че звуча като 60+.
Малко личен опит като съвет към Евго, ще помоля модераторите да не го трият, че има стойност в написаното. С жените не трябва да говириш много, трябва да ги оставиш те да говорят, а ти да слушаш с внимание, без значение дали това което казват ти се струва глупост или не. Като излезете на среща казваш по някое изречение на различни теми и където видиш че има интерес я оставяш да говори без да я прекъсваш( жените обичат да говорят) а ти слушаш с интерес и се съгласяваш с казаното
В град с 85% наематели ще има рефередум дали да се одържавят апартите на фондовете за да им намалят наема. И това е в сравнително консервативна Германия. Сещай се како като вкарам БСП-то на власт...
ако е за ипотечен кредит при различните банки е различно, зависи от типа строителство.
Но ако имаш над 15% от сумата, ще те одобрят. Те гледат и рисковия профила на клиента, оценяват обезпечението и какви доходи има семейството и дали може да изплаща.
Отпускат и потребителски кредит (заедно с ипотечния), но лихвата е по-висока.
Здрасти Евго, питам да съм в течение на нещата. Ако знаеш кажи ми за моя въпрос, колко преди пандемията беше изискването. Какви са сега лихвите ??
Пичове да ви питам нещо на бързо. Който знае и има минута време да ми каже.
Преди пандемията колко баше минималното самоучастие като изискване на банките за отпускане на кредит и сега в момента колко е ??
Привет братле,
ако е за ипотечен кредит при различните банки е различно, зависи от типа строителство.
Но ако имаш над 15% от сумата, ще те одобрят. Те гледат и рисковия профила на клиента, оценяват обезпечението и какви доходи има семейството и дали може да изплаща.
Отпускат и потребителски кредит (заедно с ипотечния), но лихвата е по-висока.
Пичове да ви питам нещо на бързо. Който знае и има минута време да ми каже.
Преди пандемията колко баше минималното самоучастие като изискване на банките за отпускане на кредит и сега в момента колко е ??
Всъщност другия му смисъл е душевна бедност, затова ми е любопитно в кой края на страната го ползвате жаргонно.
Но при всяко положение е остаряла форма, не веднъж съм ти казвал за езика. Пред хората, казваш, че не говориш така, но така мислиш, и звучиш като 60+. А не ти отива на 40-те години.
Да ти кажа, на живо не говоря точно така, както пиша тук.
И съм запомнил съвет от мъжете тук изобщо да не коментирам НРБ, ретро неща и минали ценности пред жените.
Ако знаеш как бях на 20+ (огън), с високо ниво на хормоните, със собствено мнение и не цепех басма на никой.
И ако може да ми напишеш, какво точно съм казал, че звуча като 60+.
Има и друг смисъл "еснафството" - провинциална стиснатост, скъперничество, икономии, все да не се минат, много са важни бурканите, при майкини така го правим и т.н.
)
Всъщност другия му смисъл е душевна бедност, затова ми е любопитно в кой края на страната го ползвате жаргонно.
Но при всяко положение е остаряла форма, не веднъж съм ти казвал за езика. Пред хората, казваш, че не говориш така, но така мислиш, и звучиш като 60+. А не ти отива на 40-те години.
да, ама понеже е български форум - отговори човека, ама нищо не каза.
свиквай.
ще се опитам да го обясня аз както го разбирам.
въртеливите дупари са нова порода хуманоиди, обитатели на офисите и кол центровете.
малко се е размила сексуалната им ориентация и са загубили повечето вторични полови белези.
не са способни на физическа или друга по-сложна дейност от това
да вдигат телефона и да четат указания от наръчници за обслужване на клиенти.
поради тия специфични условия са развили походка тип "въртеливо дупе"
нещо такова.
Адаш, аз ниво кога съм дигнал, ти още не си бил засадил черешовите дървета.
Не бе, питам щото бая народ тук използва някакви диалектни форми, които са неразбираеми в книжовния език. Гената например всяко второ изречение му е за еснафство - което е занаятчийство.
Има и друг смисъл "еснафството" - провинциална стиснатост, скъперничество, икономии, все да не се минат, много са важни бурканите, при майкини така го правим и т.н.
А въртеливи дупета (според Пешо) е мъже, които си въртят дупето и да дошли в София като наематели и в търсене на работа, от новата вълна, не се интересуват от жени и предпочитат Младост за под наем. Не са ходили в казарма и я няма онази мъжка твърдост, както при актьора Христо Шопов.
Аз под въртеливи дупета разбирам и жени, които са въртиопашки,
Адаш, аз ниво кога съм дигнал, ти още не си бил засадил черешовите дървета.
Не бе, питам щото бая народ тук използва някакви диалектни форми, които са неразбираеми в книжовния език. Гената например всяко второ изречение му е за еснафство - което е занаятчийство.
Венко пак обърка желаното с реалното.Връщане няма и няма да има.Стегай се да купиш в некой преустроен мол или в някоя офис сграда.Ще стърчат като паметници на глупостта по кърищата и бостаните къде Пазарджик.ще ги подаряват...Свърши мача прикшючи мина мор по врътеливите дупари наръсиха ги сградите с нуреле....
не става
нурелето го забраниха
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Какво е мястото на офис пазара в София в региона на Централна и Източна Европа? Конкурентен ли е офис пазарът в столицата на тези в останалите централноевропейски столици?
София е среден, бързо растящ пазар с предприемачи, които имат познания, и това ще превърне града в един от най-качествените в региона и несъмнено сравним с другите столици в Централна и Югоизточна Европа. Анализирайки исканията на нашите клиенти, определено вярваме в конкурентоспособността на България.
въртеливите дупета се завръщат по офисите.
чуждестранни въртеливи дупета също се насочват насам.
Венко пак обърка желаното с реалното.Връщане няма и няма да има.Стегай се да купиш в некой преустроен мол или в някоя офис сграда.Ще стърчат като паметници на глупостта по кърищата и бостаните къде Пазарджик.ще ги подаряват...Свърши мача прикшючи мина мор по врътеливите дупари наръсиха ги сградите с нуреле....
Коментар