Първоначално изпратено от Арменския пoп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ще паднат ?! Може ,но за сега не са. Така, че не виждам защо ме апострофираш. При това коментирахме скъпи имоти и се учудвам ,че ако тези цени ви се виждат понижени до къде ще се докараме. Купата, ще излезе прав, много лесно свиквате на високите цени, аз още не мога
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение
някой са паднали а ще паднат и всички
особено изтърбушеняците панелки
и новото 'на кредит'
само гладен брокер и
пиян панелообитател не го виждат
или не го признават
Коментар
-
Нищо не задаваш защото цените не са паднали
БЕЕЕ хахаха
особено изтърбушеняците панелки
и новото 'на кредит'
само гладен брокер и
пиян панелообитател не го виждат
или не го признават
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мда, банките са прошляци и скандалджии Ти хептен изперка.
Като си купя за мен ще го отдам. За 400 леа, на някой учещ в СУ.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Половината от вас не познават София,не знаят сума ти локации,и предимствата,нито дори какви хора живеят там.София се променя и с това се променят и кварталите.Такива изказвания само показват колко ти е познанието за реалността.Няма да изпадам в подробности,защото ситуацията на приказки е една но в реалния живот съвсем друга.И когато се усетите вече ще е късно,дори и за Надежда.
И моята реалност не я знаеш каква е, виж твоята всички я знаем.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Проблемът на квартали като Надежда е постепенната гетоизация. Просто всеки който се позамогне гледа да купи на по-хубаво място. А по-хубавите места също се гетоизират защото стават суперпренаселени, какво като автопарка изглежда луксозно, а апартаментите лъскави? Омагьосан кръг.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Песимиста ти подсказва, ти упорстваш. С мен недей, казвал съм ти факти и не ги изопачавай моля те, защото те уважавам.
Банката преди време предлагаше за 1 година и наем 650€.
Отказах им. Правилно съм им отказал. Сега апарта се ползва. От чужденци, мои хора.
Така се прави, наем в тези райони нецсе дава на каквато и да е цена. Това е основното, пазиш престиж и не допускаш прошляци и чалгаджии.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На Надежда хубавото е, че не е презастроено поради ниския интерес на инвеститорите (засега). Междублоковите пространства са като в Соца.
Беднотията обаче си личи на всяка крачка. Всякаква измет живее там. Не казвам, че няма свестни хора и там.
Както знаеш, аз не харесвам почти нищо в София така или иначе. В Лозенец, Изток и Вазов ми харесват само много малки ареали, които са на първа линия с парка и които още не са освинени напълно. Няма как точно тези места да ги сравняваме с Надежда - разликата е много очевидна. Сега, дали си струва да кушиш там нещо за 300к вместо същата големина за 100к в Надежда? Според мен не си струва, но това е положението, за съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Точно това е място е черешката на тортата за цял Лозенец. Буквално си в парка, ама буквално. Няма големи и шумни булеварди наоколо. Сградите са нови. Метрото на 700 метра пеш. Улиците изглеждат цивилизовано. Билата ти е до вратата. За 2100 Евро обзаведен апартамент. Не е ниска цената, но Стрелбище не може да му стъпи и на малкия пръст. Няма как за голи стени до бул. България да ми искат 1800.
https://www.google.com/maps/place/%D...9!4d23.3118926
Специално тия на първи етаж към парка изглеждат наистина добре и си имат даже дворче. Към квартала обаче е същата гняс като всяка друга част на Лозенец, претъпкано, коли навсякъде и прочие. Може би малко по-добре но чак толкоз?
Това дето гледа към парка наистина е екстра, обаче няколко проблема:
- абсурдни цени, по простата причина че са много малко такива. По същия начин в Гърция намирам къщи под наем директно на морския бряг на разумен наем, каквито в България или няма или са на абсурдни цени.
- мафиотите на власт, нови апетити към южния парк се споменават напоследък, някакви терени щяли да позволят строителство, ако тая част от парка пред очите ти се замести с кооперации, къде отива инвестицията?
Всичко това за да си хем като на село до София, хем почти в центъра? Еми как да стане? По-добре си вземи някоя от къщите срещу посолството, пак си в центъра, супер скъпо, но поне двора наистина е твой.
Коментар
-
https://www.investor.bg/analizi/91/a...321435/?page=2
Ресторантьорството се изправя пред вълна от фалити след края на блокадите
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
те и хубавите имоти изчезнаха ...
Коментар
-
Еха как 50% стана 100€ или 5% + безплатното довършване.
Дурка хубавите имоти щяха да изчезват от пазара. Абе тез все калпави ли са?
Я кажи кои са хубавите или те вече всички са изчезнали?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нищо не задаваш защото цените не са паднали
БЕЕЕ хахахаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Аз задавам въпроси МАААА. Или ти не знаеш какво е въпрос и какво отговор
БЕЕЕ хахаха
Коментар
Коментар