Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Боби то Лозенец не е ли гето?Папурково какво е.Тва кат го почнеш ливади вади кръстове витоши нам кво си не са ли гаета.
Коментар
-
Аз не мога да разбера наглостта на понижителната фауна да продължава да пише тук! Някои се кълняха, че най-много шест месеца след обявяване на извънредното положение щяло да има армагедон в цените...сега почти година след това , отлагат случката за след отпадане на мораториумите. Наглост, пезпардонна наглост....вече година не мога да намеря това което искам и то извън София
- 1 like
Коментар
-
Тук си много прав.И не разбирам кво са заапали тея роми и кво им пречат..
https://btvnovinite.bg/predavania/ta...navaksvat.html
Коментар
-
Тук си много прав.И не разбирам кво са заапали тея роми и кво им пречат..Last edited by RUBLA; 21.02.2021, 15:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На Надежда хубавото е, че не е презастроено поради ниския интерес на инвеститорите (засега). Междублоковите пространства са като в Соца.
Беднотията обаче си личи на всяка крачка. Всякаква измет живее там. Не казвам, че няма свестни хора и там.
Както знаеш, аз не харесвам почти нищо в София така или иначе. В Лозенец, Изток и Вазов ми харесват само много малки ареали, които са на първа линия с парка и които още не са освинени напълно. Няма как точно тези места да ги сравняваме с Надежда - разликата е много очевидна. Сега, дали си струва да кушиш там нещо за 300к вместо същата големина за 100к в Надежда? Според мен не си струва, но това е положението, за съжаление.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Проблемът на квартали като Надежда е постепенната гетоизация. Просто всеки който се позамогне гледа да купи на по-хубаво място. А по-хубавите места също се гетоизират защото стават суперпренаселени, какво като автопарка изглежда луксозно, а апартаментите лъскави? Омагьосан кръг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Половината от вас не познават София,не знаят сума ти локации,и предимствата,нито дори какви хора живеят там.София се променя и с това се променят и кварталите.Такива изказвания само показват колко ти е познанието за реалността.Няма да изпадам в подробности,защото ситуацията на приказки е една но в реалния живот съвсем друга.И когато се усетите вече ще е късно,дори и за Надежда.Last edited by RUBLA; 21.02.2021, 15:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Еми и за Красна Поляна важи, даже бих предпочел Надежда определено, доста по-малко цигани има, само към Захарна Фабрика, ама след моста, не е като при тебе - до Факултета.
И моята реалност не я знаеш каква е, виж твоята всички я знаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Отче, понеже на мен ми с скъпо ще си купя в Нови Искър и ще пътувам до Гара Север с треня. Може ли, от Пероня акъл не вземам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Скъпа сестро, разбира се, че Купата ще излезе прав. Да си спомняш в последните 10 години да е бъркал в прогнозите си?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ще паднат ?! Може ,но за сега не са. Така, че не виждам защо ме апострофираш. При това коментирахме скъпи имоти и се учудвам ,че ако тези цени ви се виждат понижени до къде ще се докараме. Купата, ще излезе прав, много лесно свиквате на високите цени, аз още не мога
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение
някой са паднали а ще паднат и всички
особено изтърбушеняците панелки
и новото 'на кредит'
само гладен брокер и
пиян панелообитател не го виждат
или не го признават
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Нищо не задаваш защото цените не са паднали
БЕЕЕ хахаха
особено изтърбушеняците панелки
и новото 'на кредит'
само гладен брокер и
пиян панелообитател не го виждат
или не го признават
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мда, банките са прошляци и скандалджии Ти хептен изперка.
Като си купя за мен ще го отдам. За 400 леа, на някой учещ в СУ.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар