Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by pepe1234; 27.06.2021, 13:26.
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз съм определил цена от 1500 макс. За имот без забележки и без измислени общи части. Всичко над това за мен е недобра сделка. Лична оценка относно реалната стойност на един имот в град като София.
Този, който го е купил, да си троши главата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениееджони, кривите стени какво токова ти пречат и аз имам, ма не ме бърка особено?
Ахах песимисте, начи до голяма степен сме с подобен профил. Аз гледам Диана бад частта между ГМ Димитров и Драган Цанков , Дървеница откъм Мусагеница, Мусагеница и Стрелбище.
А в Дървеница живях 5 години под наем.... / след студентските години преди да купя/ та района ми е на сърцето
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми няма перфектни имоти. Това не си ли го разбрал вече ? Все трябва да се направи компромис с нещо.
А ако стане чудо и се появи наистина имот без забележка ще е с безумна цена....
По твоето смятане вече и в Ливадите няма за 2000. Разбираш ли колко добра сделка е било тва въпреки кривите стени ?
Този, който го е купил, да си троши главата.
Коментар
-
Когато ми искат някакви извънземни суми, държа да получа нещо качествено. Не и стая с форма на трапец, проектирана от малоумен архитект и построена от бай Мангал с бракувани материали. В тази държава няма нито един качествен продукт, нито една качествена услуга. Всичко е лъжа и измама. Няма как да си дадеш парите на такива, безумие е.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКривите стени какво токова ти пречат и аз имам, ма не ме бърка особено?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защото беше некадърно построена нова сграда с криви стени и малки спални. Да не говорим, че като извадя общите части цената ставаше пак над 2000. И без паркомясто. С една дума - боклук.
А ако стане чудо и се появи наистина имот без забележка ще е с безумна цена....
По твоето смятане вече и в Ливадите няма за 2000. Разбираш ли колко добра сделка е било тва въпреки кривите стени ?
Коментар
-
еджони, кривите стени какво токова ти пречат и аз имам, ма не ме бърка особено?
Ахах песимисте, начи до голяма степен сме с подобен профил. Аз гледам Диана бад частта между ГМ Димитров и Драган Цанков , Дървеница откъм Мусагеница, Мусагеница и Стрелбище.Last edited by pepe1234; 27.06.2021, 13:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеПесимисте ти приоритетно в стрелбище ли търсиш?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.06.2021, 13:12.
Коментар
-
Джони, какво ти пречеше да купиш по спомен за около 200К онзи в Южният парк с многото общи части ? Не беше за 300....и топ място без първи и последен етаж....Е няма го вече....
Иначе и аз искам промо, но разликата с вас е че осъзнавам реалността и я приемам макар и да не ми харесва. Въпрос на малко свикване е и да я отразя просто за разлика от вас нямам достатъчно наличен кеш затва дето искам и ще трябва евентуално ипотечка...
Ако имах 200-300К кеш да съм го похарчил за 2 дни....
Коментар
-
Какво развитие, какви 5 лева бе човек? Къде го виждаш това развитие? Аз виждам тотална разруха навсякъде, 90те бяха рай в сравнение с това, което предстои тук.
България загива в момента, ти за развитие и подценени имоти ми говориш.
И ако не разбираш как имотите ще стават все по-скъпи при застаряващо и намаляващо население ще ти обясня само кажи ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнениеЦените на оферти яко нагоре, очевидно е.
В същото време как са наемте? Някой има ли наблюдения?
Става далеч по - изгодно да си под наем. Давам пример с пройзволна обява: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...62429005421230
Предполагам че е достигнато дъното като наем и мисля че купилите на нови цени с цел наем ще страдат....
Трябва да добавиш към това че и ремонти и обзавеждане са много поскъпнали.... Поне на мен калкулацията не ми излиза и ако взема още нещо най-вероятно няма да го довършвам и ще стои тъмно....
Коментар
-
Има логика. Сега дали не ти харесва или не искаш да я видиш е друг въпрос.
И отново ще подесеторя. Имотите от 2014 насам нарастват с НЕДОСТАТЪЧНО темпо на фона на икономиката и други фактори. Последната година това което се случва е наваксване на това недостатъчно поскъпване. А добавя ли и периода 2009-2014 тогава има още поне 20-30% за наваксване....
Колкото и шокиращо или абсурдно да звучи имотите в София продължават да са много подценени, а това че искам да взема на минус 40% и аз е различен въпрос....
България загива в момента, ти за развитие и подценени имоти ми говориш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Правилно казваш - Позна!
Липсва икономическа логика в събитията, всичко се дължи на трилионите. Целият този ръст няма връзка с фундамента. Какво ще стане след година, две, три, когато "спасилите" днес кеша, се окаже, е искат да кешират, но няма кой да им даде днешните цени, както стана след 2009та, та чак до сега, когато някои от цените стигнаха кота 2009та.
Относно мултиакаунтърите, аз имам един, ако докажеш повече давам хилядарка, ако искаш давай басче. Можеш да питаш инвестора.
Никога не съм твърдял, че имаш повече от един акаунт. В темата с повече от един съм сигурен за Лорда и купата дето сега е съдия и Пешо.
Какъв е смисъла да списваш с няколко ника и по цял ден да се заяждаш, щото това се прави? Доводите и в двете посоки от доста време ги няма, а се повтаря едно и също....
Толкова от мен!
И отново ще подесеторя. Имотите от 2014 насам нарастват с НЕДОСТАТЪЧНО темпо на фона на икономиката и други фактори. Последната година това което се случва е наваксване на това недостатъчно поскъпване. А добавя ли и периода 2009-2014 тогава има още поне 20-30% за наваксване....
Колкото и шокиращо или абсурдно да звучи имотите в София продължават да са много подценени, а това че искам да взема на минус 40% и аз е различен въпрос....
Коментар
Коментар