Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Защо ли?
Ами примерно защото нямат баня, нямат тоалетна (само външна) и като цяло състоянието им е подобно на това по-долу?
Правил ли си баня в паянтова къща? Парите, които ще пръсне по ремонти и привеждане в приличен вид ще му стигнат да построи нова. А предполагам той иска като отиде там и да му е комфортно и да си почива, а не да живее сред плъхове и боклуци.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6fj2rq&f1=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Можеш, ама как ще гледаш децата си там и какво ще им оставиш след себе си? Лесно е да профукаш парите, въпросът е как да ги съхраниш, като същевременно създаваш, възпитаваш и образоваш поколение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе ясен си ми напълно. Типичният български Ганьо, търсещ начин да прецака държавата, да заобиколи законите и да се тупа в гърдите колко е велик и колко лева е спестил.
Няма по-прост народ от българския и ти си типичният пример за това:
https://frognews.bg/glasat-na-jabata...lgarskiia.html
Коментар
-
Не всеки търси лесното и изгодното. Много хора търсят хубавото и качественото.
Разбирачо, обясни на хората как се правят баня и кенеф в къща на гредоред, как се оправя покрив, как се изолира това нещо и как се поддържа.
Ако на теб ти е достатъчен нужник с клекало в двора, на друг може да не е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Не говоря за това "основен" не случайно беше в кавички, сега не е за публичен форум да и кажа директно как и какво, щом не си разбрал от написаното до сега.
Няма по-прост народ от българския и ти си типичният пример за това:
https://frognews.bg/glasat-na-jabata...lgarskiia.html
Коментар
-
Не говоря за това "основен" не случайно беше в кавички, сега не е за публичен форум да и кажа директно как и какво, щом не си разбрал от написаното до сега.
Буташ къщето, правиш си ново, но го декларираш като ремонт за да ползваш разрешителните и партидите.
Това спестява време и пари.
ПС: само съм чувал, че може такаLast edited by yalokin; 01.03.2021, 15:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемакар и абсолютна издънка това с ваксините е индикация, че се готвят да не продължават мораториума и да спират подкрепата за заведенията и другите засегнати сектори...сега предизборно може да пуснат още месец-два, но после ще има - ааа вече има ваксини за който иска работете и си плащайте.
тогава ще заработят и отделите лоши кредити в банките.
Коментар
-
Не всеки търси лесното и изгодното. Много хора търсят хубавото и качественото.
Разбирачо, обясни на хората как се правят баня и кенеф в къща на гредоред, как се оправя покрив, как се изолира това нещо и как се поддържа.
Коментар
-
макар и абсолютна издънка това с ваксините е индикация, че се готвят да не продължават мораториума и да спират подкрепата за заведенията и другите засегнати сектори...сега предизборно може да пуснат още месец-два, но после ще има - ааа вече има ваксини за който иска работете и си плащайте.
тогава ще заработят и отделите лоши кредити в банките.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Можеш, ама как ще гледаш децата си там и какво ще им оставиш след себе си? Лесно е да профукаш парите, въпросът е как да ги съхраниш, като същевременно създаваш, възпитаваш и образоваш поколение.
Купувайки апартамент, струващ не повече от 200к за 600к едва ли е начинът обаче.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Във БГ е така - много по добре е да си НЕИЗРЯДЕН. И аз съм така, даже адвокат ме посъветва да съм неизряден. Да мина по каналния ред - тежката процедура е 1 година мъки и 10к лв. Да те наколадят - 1 бутилка на кмета и всичко е точно, ако не върви това 300лв глоба и пак всичко е точно ВО ВЕКИ ВЕКОВ.
Коментар
-
Джони пак се излагаш. Много по-лесно и често изгодно е да вземеш парцел с къща за бутане, да и направиш "основен" ремонт и да си я ползваш, вместо да се занимаваш с разрешителни, регулации, ВиК и енерго присъеднияване, строителена документация.
Ама какво да ти обяснявам ясно е, че от имоти нищо не разбиращ аз очаквам common sense за строителство.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Джони пак се излагаш. Много по-лесно и често изгодно е да вземеш парцел с къща за бутане, да и направиш "основен" ремонт и да си я ползваш, вместо да се занимаваш с разрешителни, регулации, ВиК и енерго присъеднияване, строителена документация.
Ама какво да ти обяснявам ясно е, че от имоти нищо не разбиращ аз очаквам common sense за строителство.
Коментар
-
Коментар
Коментар