Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тогава просто си преценил, че притежанието на тухли е по-смислено от притежанието на кеш или друго.... лошо няма щом ти доставя удоволствие и си финансово стабилен всичко ти е наред
доста хора тук не искате да влезете в главите на тия с кеш-а... има хора, които ги кефи да кажат "мога да го купя, но не искам"... момента на моженето им е достатъчен, а ако купят и останат на изпарения се подтискат защото нямат пари. те имота не го гледат като пари , а като имот.
та разни хора разни идеали
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеАз не знам, затова съм прибран с прогнозите.
Нямам ипотеки и не отдавам нищо.
доста хора тук не искате да влезете в главите на тия с кеш-а... има хора, които ги кефи да кажат "мога да го купя, но не искам"... момента на моженето им е достатъчен, а ако купят и останат на изпарения се подтискат защото нямат пари. те имота не го гледат като пари , а като имот.
та разни хора разни идеали
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Нервно е момчето, три години не може да си намери място, че продал в цивилизацията и отишъл в шубрака
Аз съм повече от доволен. Вчера бях в софията - псувах цял ден, а беше повече от хубаво времето.
Единственото което ми трябва са докторите. Няма нищо което да ми харесва в кочината, столица на БългарияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Извинявай, есенцията беше, че си се прецакал.
На всеки може да се случи
Коментар
-
според теб кога след 10 години или след 20?
ако смяташ така си с ОК хоризонт и решенията ти се базират на очакванията ти за реки от мед и масло още поне 10 години - това в случай, че си с ипотеки, които да разчиташ да изплащаш с доходи от наеми и добавка личин доходи.
ако имаш бол пара и искаш вместо пачки да имаш тухли ... нямаш грижи... купуваш и се радваш.
важното е да притежаваш това, което искаш. един иска да притежава кеш, друг коли, трети имоти, четвърти ниви, пети ланци и тн
Нямам ипотеки и не отдавам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
модерна крушка.
ГОДИНАТА Е 2018
НЯКОГА ЩЕ НАУЧИШ ЛИ?
На всеки може да се случи
Коментар
-
Кога?
Питам че не искам да свърша като Бота, който продаде "на върха" 2017та година
Кавръчето пък остаря в детската стая, чакайки.
ако смяташ така си с ОК хоризонт и решенията ти се базират на очакванията ти за реки от мед и масло още поне 10 години - това в случай, че си с ипотеки, които да разчиташ да изплащаш с доходи от наеми и добавка личин доходи.
ако имаш бол пара и искаш вместо пачки да имаш тухли ... нямаш грижи... купуваш и се радваш.
важното е да притежаваш това, което искаш. един иска да притежава кеш, друг коли, трети имоти, четвърти ниви, пети ланци и тн
Коментар
-
Кога?
ГОДИНАТА Е 2018
НЯКОГА ЩЕ НАУЧИШ ЛИ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Като влезем в еврозоната и един хляб стъпи на 2€ , какво ли ще пишат подобни индивиди за цените на имотите в София?Last edited by travelboy; 29.04.2021, 12:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
после ще стане тихо, защото без работа може да остане почти всеки в даден момент, но дългът остава и трябва да се плаща.
Коментар
-
Левчо, напоследък си мисля, че част от понижителите са в ступор, не защото цените в София не отговориха на собствените им очаквания и си останаха по детските стаи, а по-скоро разбраха и усетиха, че нито ти, нито аз, още повече дядо поп не сме брокери и не сме един и същи човек. Сигурен съм, че шокът от осъзнаването на тази ИСТИНА ги удари, като замърсен мокър парцал в самонадеядите им тъпи муцуни, което обяснява слабата активност в темата в последните два-три дни. Представям си истеричните им писъци към модератори и администратори на сайта, дали аз съм ти, дали ти си аз или всички сме дядо поп и всичките им напразни усилия ударили на камък. После настъпи ГОЛЯМАТА им тишина...нещастници
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
онзи ден си говорих с един приятел със среден бизнес. казва : "плаша се колко мои служители са тръгнали по огледи и банки за ипотеки, които ги мислят без да си дават сметка, че се крепим над водата (бизнеса) с огромни усилия. аз не съм сигурен дали няма ми се наложи да съкращавам, а те мислят сякаш 2-3% лихва са печалба от тотото,...." иначе пича е фен на имотите, но вика " аз се притеснявам за тия моите служители повече отколкото те за себе си"....
та докато разни шофери,склададжии и тн обикалят да търсят панели по 1000+Е метъра щото има 'хубав кредит'.... нещата са така.
още помня преди миналата криза да избухне (при това слабо в България). един мои клиент се подпрял на един чистак нов джип пред двата си скромни обекта. питам го " абе ти изчисти ли си задълженията към доставчици за обектите, че си се разпрострял толкова" той ми отговаря " аа нее ама много хубав лизинг ми дадоха и нямаше как да откажа" и го питам " хубав хубав, да не го плаща някой друг? .. тия пари трябва да ги изкараш , а ти трябва капитал и за други неща" .... в крайна сметка си загуби обектите, апартамента(ипотекиран за да вкара пари в бизнеса) и джипа... не само заради джипа де но и заради прекаленото залитане към лесни пари - заеми.
обаче като гледаш как сульо и пульо тегли 'хубави' ипотеки и купува един , два , три апарта , а жена ти те гледа накриво.... и айде отиваш в банката
после ще стане тихо, защото без работа може да остане почти всеки в даден момент, но дългът остава и трябва да се плаща.
- 6 Харесвания
Коментар
-
всички намазаха
само аз отмазах, като продадох.
ти как така хем намаза, хем без да искаш
Така останах с два апартамента в южните райони, които скоро ще са ми излишни
Коментар
-