Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Ако мислиш, че някой който съобщава реалността и ФАКТИТЕ е повишител си се объркал сериозно. Това че не ти харесва ситуацията / и на мен не ми харесва/ не ме прави повишител....
От името на другите не мога да пиша, но за себе си никога не съм писал колко имота точно имам , нито къде са / освен Радомирските/.... И уви не са ми достатъчно не от гледна точка на използваемост, а защото няма какво да правя честно изкараният ми кеш и няма как да допусна инфлацията да го изгризе.....Хазарт по борси и койни не играя , така че нямам алтернатива....
Относно прилагателните - аз рядко ги използвам , но са напълно оправдани особено като има купища слаби постове и вярвания , че от форума ще се сринат цените, а ефекта им е по-скоро обратен защото всеки който прочети подобни шегички се надъхва да купува само защото слабостта на тези постове не прозира , а крещи направо....
Искрено съжалявам хората които последните 5 години са можели да купят, но са послушали ''понижителите'' за спадове по 20-30-40-60%, че имаше един дето и за 200% спад пишеше....Вече няма да могат да купят никога освен със заробващ до живот / и след него/ кредит....
Коментар