Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Дал си отговор на хейтър, който няма как сериозно да пише по темата. Виж, че дори Bertram обвинява, сочи, клевети...какви са тези хора бе?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Що плещиш глупости само се чудя. Ти че не си инвеститор се вижда, но и мошеник не можеш да бъдеш. Ще те изкормят в някой подлез. Как си мислиш че ще стане тая работа. И да намериш хора за подобни схеми имай предвид че половината от цената на имота е тяхна. И а си се разколебал и не цакаш яко си в Орландовци, както ти самия се изказа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Боньо, ама ти откъде си сигурен, че имотите ти в момента се водят на твое име? Много лесно се фалшифицира пълномощно. Особено в бг. Достатъчно е един фалшив подпис при някой ухилен, услужлив нотариус, и може да се окаже, че вече нямаш имоти на твое име, или че си ги заложил и дължиш милиони левове дълг на такива безделници като мен, обитаващи децки...
С кривосъдието в бг нямаш никакви шансове да се защитиш от имотни измами.
Всеки безимотен мухльо може безнаказано да си присвои имотчето ти.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
можеш ли да спреш да бачкаш и да живееш от населедните (с брат ти ) къщи или малкото магазинче с нередовен наем или малкото апартаментче в Бургас- не... тогава какъв е смисълът да смяташ цифри, а сутрин да ходиш на работа?
такива имотни лордове с лопата да ги ринеш из България
после се чудим защо младите гледат навън, а разни селски имоти се рушат и тревясват.
таралежът поне се е светнал и продава, а ти ще се окажеш с имоти, които тези след теб нито ще искат да подържат нито ще има кой да им ги купи на нещо различно от цена на парцела... няма що
ПП Ти пил ли си с мен дори един чай????Ааа и спрял ли си да бачкаш???Last edited by Bailor; 30.10.2024, 20:36.
Коментар
-
ПрУфесУра ми е топ! Пише за дефлация няколкото години в, които света се бори с безпрецедентна инфлация, безспорен номер 1. Номер 2- арменския поп, който се дуе, че притежава имоти на, които не им знаел бройката, ама иска да им се сринат цените, хахаха, има ли нормален човек да притежава дори едно златно пръстенче и 10 години да пише как очаква да му се срине цената?
със сигурност мога да кажа колко НИ съм купил последните години, но трябва да отворя папката и да броя, а това го намирам за напълно излишно.
сривът на цените не ми е бил фокус, а по-скоро спукването на балонът на мечтите, че с няколко имота и си богаташ и ще въртиш синджирчето
ето ти си живият пример за човек, който освен да се напива вечер и да си брои имотите друго не прави... всяка вечер!
можеш ли да спреш да бачкаш и да живееш от населедните (с брат ти ) къщи или малкото магазинче с нередовен наем или малкото апартаментче в Бургас- не... тогава какъв е смисълът да смяташ цифри, а сутрин да ходиш на работа?
такива имотни лордове с лопата да ги ринеш из България
после се чудим защо младите гледат навън, а разни селски имоти се рушат и тревясват.
таралежът поне се е светнал и продава, а ти ще се окажеш с имоти, които тези след теб нито ще искат да подържат нито ще има кой да им ги купи на нещо различно от цена на парцела... няма що
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
е кажи кои са
Коментар
-
Ама, той прУфесУр дефлация, бил жив скелет! Има двама- трима, за които искрено се учудвам, как не ги е срам да продължават да пишат в темата??!!
- 1 like
Коментар
-
Юлка, радвам се, че се разпознаваш в анимацията. Сигурен съм, че и Ванката те е разпознал, но това не е трудно, предвид многобройната орда от пероновлакогонци в темата. Обещавам, че честичко ще добавям в коментарите тази анимация щом ти харесва и се разпознаваш.
Last edited by Bailor; 30.10.2024, 19:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Само така, не спирай да ровиш по цял ден такива анимацийки!
пп
ШумЯнчИтУ "Минчо&Иванчо" много им се радва!
Само за това е в темата, не за друго!
Коментар
-
Продължаващата тенденция на дефицит в предлагането на къщи под наем, както и на висок клас обзаведени апартаменти с три спални, при наличие на постоянно търсене, е предпоставка за покачване на наемите на подобни имоти в следващите месеци, пише в анализ на консултантска компания на пазара на имоти.
https://trud.bg/%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%...0%D0%B5%D0%BC/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Ще ги свалят според мен, за това до колкото съм запознат САЩ заемат от 2г ДЦК а не от 10-те. Предполагам ще ги смъкнат ФЕД–а по някое време след 4-5 месеца, ще обявят "кризата" и ще почнат яко на 10 годишни на ниски лихви да вземат още повече. Освен това те печатат вече по нов начин. Ако една търговска банка купи актив за 100 долара, но след 2 години този актив на свободния пазар е 50 долара федералния резерв ще им изкупи актива за 100 долара. Това с цел да се избегнат фалити и да имат ликвидност банките, но е ясно как ще се ползва от алчните банкстери. Сега от гледаната точка на един американски банкер който няма как да загуби пари ти какво би направил? Не мисля че лихвените процени този път ще са пречка пред принтера защото се намират и правят всякакви други инструменти за наливане на пари, тоест инфлацията поне в америка ще се задържи било то с ниски или високи лихви.
В дългосрочен план няма как да си покриват дълга, но не знам и аз до къде могат да стигнат като са резервна валута на целия свят. Е Япония е с 200% мисля и не са фалирали още.
Като гледам какво казваш за банкерите, може и така да стане, банкстерите пак ще намажат филийката, добре измислено. Значи, инфлацията идва, само да минат изборите и отвързват коня. По принцип залагам на алчността и страха в хората и май пак ще се потвърди.
- 1 like
Коментар
-
[/B]
пп
ШумЯнчИтУ "Минчо&Иванчо" много им се радва!
Само за това е в темата, не за друго!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар