Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Когато реалните активи липсват, напред излизат виртуалните. Жонката само това дрънка, с кого се е запознал и кой го е евал, а нямаше пари за квартира в София. Сега и злобчо почна с фукнята, с кого пил и на кого косил.
Като гледам какви гастари-милионери денонощно следят имотите ни, май цените в София още доста ще скочат.
Бъдещето е на виртуалните активи - акции, биткойни, дигитално злато, виртуални/дигитални услуги...
Вие с вашите смешни бабешки тухли, маломерни стаички, и шпакловки сте в миналото.
Ама той българинът така е свикнал докато не види и не пипне - не вярва.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Бе кво се занмаваш с някви соц слаби нещастници, прати му тва белким се замисли.
[ATTACH=CONFIG]n4182327[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Когато реалните активи липсват, напред излизат виртуалните. Жонката само това дрънка, с кого се е запознал и кой го е евал, а нямаше пари за квартира в София. Сега и злобчо почна с фукнята, с кого пил и на кого косил.
Като гледам какви гастари-милионери денонощно следят имотите ни, май цените в София още доста ще скочат.
- 1 like
Коментар
-
Като гледам какви гастари-милионери денонощно следят имотите ни, май цените в София още доста ще скочат.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ти си отворил в 6 часа сутринта а сега затваряш в 1 след полунощ. Даже не знам какво пишеш толкова , че те трият. Деба нещастника дребен, айде лягай си вече , че ше земеш да се гътнеш от злоба.
Last edited by better; 18.05.2024, 11:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетук нещата във фаза
"ти знаеш ли кой познавам" ли минАха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАз спирам да пиша у форума, до момента в който почна да изкарвам по 40 бона на месец.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАз спирам да пиша у форума, до момента в който почна да изкарвам по 40 бона на месец.
кой ти пречипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Добър живот, за мен означава мин 20к евро на месец. Затова, когато Бонивана се похвали, че има добър стандарт и то само с отдаване под наем го попитах колко ап отдава - не ми каза.
П.П. Никога не съм казвал, че доходите ми са само от наеми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Не четеш какво съм писал.Тука ако трбва да реализират обезпечението има големи разходи за ЧСИ,освен това се губи много време.Last edited by segato; 18.05.2024, 02:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Ма ти следиш и часовете ли ве. Ебаси нещастните уонабита сте се събрали. С думата уонаби поздравявам всички косачи на ливади в Америка )))Last edited by segato; 18.05.2024, 02:50.
Коментар
Коментар