IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Ма ти следиш и часовете ли ве. Ебаси нещастните уонабита сте се събрали. С думата уонаби поздравявам всички косачи на ливади в Америка )))
    Ми ти отвори приказка. Явно ти ги следиш. При мен е 3:25 PM . Ти к'во търсиш в 1:30 през нощта? Богати разбрахме не познаваш, косачи поне познаваш ли та пращаш поздрави некъде си?
    Last edited by segato; 18.05.2024, 02:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Ти си отворил в 6 часа сутринта а сега затваряш в 10 вечерта. Даже не знам какво пишеш толкова , че те трият. Деба нещастника дребен, айде лягай си вече , че ше земеш да се гътнеш от злоба.
      Ма ти следиш и часовете ли ве. Ебаси нещастните уонабита сте се събрали. С думата уонаби поздравявам всички косачи на ливади в Америка )))

Коментар

Абе и тук не са заложни къши. Нодават кредит обезпечен със залог. Слагаш 20% самоучастие и се преполага че това е достатъчно за да се минимизира риска от падане на цените ако банката трябва да го продаде. Има и схеми за бедни когато самоучастието е по-ниско от 20% и тогава се прави една застраховка, но тя е застраховка за банката , че ше плащаш, не че ше си жив. В крайна сметка банката какво я бърка тоя дето е взел кредита жив ли е ако кредита се изплаша. Затова се застрахова вземането. Няма смисъл просто да застраховаш тоя който взима кредита. Ако си загуби работата и не може да плаща ше си е жив и банката няма да получи нишо.
        Не четеш какво съм писал.Тука ако трбва да реализират обезпечението има големи разходи за ЧСИ,освен това се губи много време.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Не ми се спори.Ако искаш вярвай.Банката не е заложна къща.
          Абе и тук не са заложни къши. Нодават кредит обезпечен със залог. Слагаш 20% самоучастие и се преполага че това е достатъчно за да се минимизира риска от падане на цените ако банката трябва да го продаде. Има и схеми за бедни когато самоучастието е по-ниско от 20% и тогава се прави една застраховка, но тя е застраховка за банката , че ше плащаш, не че ше си жив. В крайна сметка банката какво я бърка тоя дето е взел кредита жив ли е ако кредита се изплаша. Затова се застрахова вземането. Няма смисъл просто да застраховаш тоя който взима кредита. Ако си загуби работата и не може да плаща ше си е жив и банката няма да получи нишо.

ПП Утре ако паднат цените, на банката може да и е по-изгодно да те свитне, Баси какво доверие си имате в БГ
          Last edited by segato; 18.05.2024, 02:17.

Коментар

Как да бе, да не сме крепостни селяни ? Това и в Китай го няма. Нали имат имота като залог? Нали затова му казват ипотека? Надявам се да не си разбрал. ма като се замисля няма да се изненадам много ако си прав.
            Не ми се спори.Ако искаш вярвай.Банката не е заложна къща.

Коментар

Да
              Как да бе, да не сме крепостни селяни ? Това и в Китай го няма. Нали имат имота като залог? Нали затова му казват ипотека? Надявам се да не си разбрал. ма като се замисля няма да се изненадам много ако си прав.

Коментар

Майтапиш се. Застраховка живот и бенифициент е банката ?
                Да

Коментар

Не варваш ама е така у БГ.
                  Майтапиш се. Застраховка живот и бенифициент е банката ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Хахахахаха, СЪР )))) ти сериозно ли ве…майко мила….бетърчо, споменавал си, че имаш едно дете, сега пък децата учели в частно училище. За какво са ви тия кинти като си прекарвате времето в тоя форум ве, орли)))
                    Ти си отворил в 6 часа сутринта а сега затваряш в 1 след полунощ. Даже не знам какво пишеш толкова , че те трият. Деба нещастника дребен, айде лягай си вече , че ше земеш да се гътнеш от злоба.
                    Last edited by segato; 18.05.2024, 02:19.

Коментар

Банката не може да вземе пари от застраховката ако не е бенефициент. Не вярвам да искат от кредитополучателя да си направи застраховка на името на банката.
                      Не варваш ама е така у БГ.

Коментар

Ako се стигне до реализране на обезпечението банкта има разходи на пари и време.И накрая може да е назад.А застраховката ще я вземе лесно.
                        Банката не може да вземе пари от застраховката ако не е бенефициент. Не вярвам да искат от кредитополучателя да си направи застраховка на името на банката.

Коментар

На мен ми е чудно за какво въобше е тази застраховка. Банката си гарантира парите чрез имота. Това дали човек ше си направи застраховка или не си е лична работа. Ако няма застраховка и се случи нещо семейството губи имота и това е. Застраховката е да си вържат гащите , че поне това няма да се случи. Ма то и да си си изплатил имота пак си трябва застраховка. Живота не е само един апартамент. Не ги разбирам.
                          Ako се стигне до реализране на обезпечението банкта има разходи на пари и време.И накрая може да е назад.А застраховката ще я вземе лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Когато го отвориха беше класа (като за България) когато спреш пред входа, идваха отваряха вратите на колата, облужването беше на ниво (говореха ти на "сър" ), цените бяха високи, там бях видял дори един немски треньор на голям клуб (май на Айнтрахт), после почнаха да идват румънци и западна. Климатът е много кофти там, постоянно духа, дори през Юли и Август, без връхно ти е студено.
                            Хахахахаха, СЪР )))) ти сериозно ли ве…майко мила….бетърчо, споменавал си, че имаш едно дете, сега пък децата учели в частно училище. За какво са ви тия кинти като си прекарвате времето в тоя форум ве, орли)))
                            Last edited by Minaiivan; 18.05.2024, 01:47.

Коментар

• Аз спирам да пиша у форума, до момента в който почна да изкарвам по 40 бона на месец.

Коментар

• Гледам че Мис Бони затворила Симеоновския лифт. Ми така де, Витоша я налазиха със строежите, трябва да се мисли за метро .

Коментар

Working...
                                X