Първоначално изпратено от Minaiivan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ти си отворил в 6 часа сутринта а сега затваряш в 10 вечерта. Даже не знам какво пишеш толкова , че те трият. Деба нещастника дребен, айде лягай си вече , че ше земеш да се гътнеш от злоба.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Абе и тук не са заложни къши. Нодават кредит обезпечен със залог. Слагаш 20% самоучастие и се преполага че това е достатъчно за да се минимизира риска от падане на цените ако банката трябва да го продаде. Има и схеми за бедни когато самоучастието е по-ниско от 20% и тогава се прави една застраховка, но тя е застраховка за банката , че ше плащаш, не че ше си жив. В крайна сметка банката какво я бърка тоя дето е взел кредита жив ли е ако кредита се изплаша. Затова се застрахова вземането. Няма смисъл просто да застраховаш тоя който взима кредита. Ако си загуби работата и не може да плаща ше си е жив и банката няма да получи нишо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Не ми се спори.Ако искаш вярвай.Банката не е заложна къща.
ПП Утре ако паднат цените, на банката може да и е по-изгодно да те свитне, Баси какво доверие си имате в БГLast edited by segato; 18.05.2024, 02:17.
Коментар
-
Как да бе, да не сме крепостни селяни ? Това и в Китай го няма. Нали имат имота като залог? Нали затова му казват ипотека? Надявам се да не си разбрал. ма като се замисля няма да се изненадам много ако си прав.
Коментар
-
Да
Коментар
-
Майтапиш се. Застраховка живот и бенифициент е банката ?
Коментар
-
Не варваш ама е така у БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Хахахахаха, СЪР )))) ти сериозно ли ве…майко мила….бетърчо, споменавал си, че имаш едно дете, сега пък децата учели в частно училище. За какво са ви тия кинти като си прекарвате времето в тоя форум ве, орли)))Last edited by segato; 18.05.2024, 02:19.
- 1 like
Коментар
-
Банката не може да вземе пари от застраховката ако не е бенефициент. Не вярвам да искат от кредитополучателя да си направи застраховка на името на банката.
Коментар
-
Ako се стигне до реализране на обезпечението банкта има разходи на пари и време.И накрая може да е назад.А застраховката ще я вземе лесно.
Коментар
-
На мен ми е чудно за какво въобше е тази застраховка. Банката си гарантира парите чрез имота. Това дали човек ше си направи застраховка или не си е лична работа. Ако няма застраховка и се случи нещо семейството губи имота и това е. Застраховката е да си вържат гащите , че поне това няма да се случи. Ма то и да си си изплатил имота пак си трябва застраховка. Живота не е само един апартамент. Не ги разбирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Когато го отвориха беше класа (като за България) когато спреш пред входа, идваха отваряха вратите на колата, облужването беше на ниво (говореха ти на "сър" ), цените бяха високи, там бях видял дори един немски треньор на голям клуб (май на Айнтрахт), после почнаха да идват румънци и западна. Климатът е много кофти там, постоянно духа, дори през Юли и Август, без връхно ти е студено.Last edited by Minaiivan; 18.05.2024, 01:47.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар